سلام به همه دوستان.
آقای jagvar این طرحی که شما دادی خیلی خوبه، من باید یه شفت مسی رو بدم به تراشکار با مته توش رو سوراخ کنه تا تو خالی بشه. تا اینجا مشکلی نداره . فقط مطمئن نیستم بعد از اینکه تو خالی شد، شیارهای کف رو بتونه از تو در بیاره یا نه.
Printable View
سلام به همه دوستان.
آقای jagvar این طرحی که شما دادی خیلی خوبه، من باید یه شفت مسی رو بدم به تراشکار با مته توش رو سوراخ کنه تا تو خالی بشه. تا اینجا مشکلی نداره . فقط مطمئن نیستم بعد از اینکه تو خالی شد، شیارهای کف رو بتونه از تو در بیاره یا نه.
شیارای کف کار اسپارک هستش دنبال یه اسپارک کار بگرد ، الکترودش چیزی در نمیاد برات ، چون مس هم هست سریع پائین میرهنقل قول:
فکر کنم هزینه این شیارای کفش ۲۰-۳۰ تومن بیشتر نشه ولی این خیلی مس میخوره فکر کنم شمش حدودا ۶ سانتی به طول ۱۵ سانت ۵۰-۶۰ تومن در بیاد
با هزینه تراشکاری راحت یه ۱۰۰ تا ۱۲۰ تومن بشه
ولی یه کانتینر اساسی میشه در حد تیم ملی :lol:
سلام بر برادران عزیزنقل قول:
دوستان من روی نام کاربریم حساسم ها یکی مینویسه جوگیر یکی دیگه مینویسه جویگیر بابا جگوار هستش:cry:
-----------------------------------
علی رضا جان داداش با مته که یشیار هارو در نمیارن قربانت شوم. با دستگاه هایی cnc یه چیزای دیگه خود تراش کار این کار رو انجام میده.
من شافت مس قیمت گرفتم که کلویی 11 تمن بود و 15 سانت با قطر 5 سانت در میومد 30 تمن برادر نیما خیلی گرون حساب کردین ها!
تازه تراش کار هم خیلی بگیره دیگه با تمام کار ها 30 تمن بگیره اگه بیشتر دیگه فوقش 50 بگیره که دیگه خیلی زیاد حساب کردم. راستش گمون نکنم خیلی خرج بر داره مطمعن هستم کمتر از 100 تمن در میاد.
دوستان اگه خواستن ترفای ما تراشکار ارزونه ها می تونید پول واریز کنید تمام کار هاشو خودم انجام می دم فقط در انتها یه کم برا خوم می گیرم یکم هم هزینه پست میشه.(بنده 350 کیلومتری شیراز هستم)
آقا اگر کف کانتینر شیار نداشته باشه چی میشه ..
دمای کانتینر خوب نمیاد پائیننقل قول:
معذرت میخوام. ادیت شد.نقل قول:
دوستان من روی نام کاربریم حساسم ها یکی مینویسه جوگیر یکی دیگه مینویسه جویگیر بابا جگوار هستش
فکر نمیکنم cnc کار برای یه قطعه از من کار قبول کنه، معمولا اونا کار سری انجام میدن . برای یه قطعه که نمیاد نقشه بده به دستگاهش. اگرم بده قیمت سر به فلک میکشه.نقل قول:
علی رضا جان داداش با مته که یشیار هارو در نمیارن قربانت شوم. با دستگاه هایی cnc یه چیزای دیگه خود تراش کار این کار رو انجام میده.
من شافت مس قیمت گرفتم که کلویی 11 تمن بود و 15 سانت با قطر 5 سانت در میومد 30 تمن برادر نیما خیلی گرون حساب کردین ها!
تازه تراش کار هم خیلی بگیره دیگه با تمام کار ها 30 تمن بگیره اگه بیشتر دیگه فوقش 50 بگیره که دیگه خیلی زیاد حساب کردم. راستش گمون نکنم خیلی خرج بر داره مطمعن هستم کمتر از 100 تمن در میاد.
بله قیمت شفت همین حدود 10 الی 11 تومن هست. فقط 15 سانت کم نیست؟
یه طرحی توی سایت xtremesystems.org بود که از دو تکه استفاد کرده قسمت بالا رو آلومینیوم استفاده کرده بود و به قسمت پایین که مس بود پیچ میشد. نظرتون درباره اون چیه.
سلام جگوار جاننقل قول:
فکر میکنم شافتی شما مقطعش گرد بوده که محیطش میشه حدود ۱۹ سانت مربع ، اون طرح دوستمون اونجوری که از شکلها مشخصه یه شافت ۴ گوش میخواد که محیطش یه چیزی دو برابر اون دایره و به طبع وزنش هم دو برابر میشه
اونکه عرض کردم با اسپارک بزنند یه خاطر اینه که دستگاههای تراش از هر نوعی ،ا دارای ۳ نظام هستند و اون توی این کانتین به دیوارهها گیر میکنه
مته یا تیغچه فرز ۱۵ سانتی هم خیلی بد گیر میاد با ضخامت کم و البته اگر گیر هم بیاد به خاطر اینکه مس سر ابزار جمع میشه تقریبا غیر ممکنه باهاش بشه این شیارها رو در اورد ( امروز توی یه حفره ۵ میلی تیغچه گیر کرد کل بلاک از تو چهار نظام کله شد و بلاک از بین رفت :1. (28): چه برسه به یه شیار ۱ تا ۲ سانتی )
راه ساخت این کانتین یک تکه به نظر این حقیر ۲ راه بیشتر نیست ، یکی ساختن قالب هستش که چون قالب گرون در میاد باید یک تعداد از دوستان اعلام تمایل کنند (که البته توی قیمت مس تلافیش در میاد چون دور ریز نداریم ) و یه کار گروهی کنیم
و یا همون اسپارک که عرض کردم
در غیر اینصورت باید رفت سراغ ۲ تکه که بشه روش کار کرد
در مورد دستمزد هم توی تهران واقعا گرون میگیرند صرفه با شهرستانهاست :great:
موفق باشید
سلامنقل قول:
اطلاعات بنده بسیار آماتوری بود که عرض کردم
در مورد طول هم بنظرم بایستی دید اساتید چه نظری دارند چون من با اون بلاک ۳۰ سانتی نتونستم بیام زیر ۱۰۰ درجه ولی ظاهرا دوستان با این بلاکهای کوتاه تا -۱۵۰ حتی پائین تر هم اومدن
در هر صورت اگر یک لینک واضح در مورد بهترین بلاک که طرح داخلیش مشخص باشه بهم لطف کنید شاید بیشتر بتونم در این ضمینه تحقیق کنم
ممنون و موفق باشید
:1. (38):راستش من هم اطلاعاتم در حد تعوری هستش اما صبر کنید استاد بزرگ رو بیارم پشت سیستم دیگه اون هر چی بگه رد خور نخواهد داشت. :دینقل قول:
راستش من هم از این دستگاه ها سر در نمیارم اما اگه بنا به ساخت به تعداد باشه یه عیده هایی دارم ناب که توی تعداد ارزون تر هستش و هم کارایی به تبع خواهد رفت بالا.
اما در مورد شافت بنده که گفتم اصلا قرار نیست به شکل مربع باشه و همون دایره کفایت می کنه. ولی باز صبر داشته باشید که استاد رو بیارم سر سیستم بیبینیم چی میگه ولی دوستانی که قصد دارن کانتینر داشته باشند حتما اعلام کنند.
راستش در این مورد هم یکم در پست های قبلی بهش پرداختم اما شما می تونید همون اسم کانتینر که زیر یکی از تصاویر صفحه قبل هستش که به صورت انگلیسی هم هستش کپی کنید در گوگلو انواع و اقسام کانتینر های باحال رو براتون نمایش میده.:love:Dragon F1 Extreme Editionنقل قول:
مارا بسی اساتید در لطف خودشون قرار دهند ممنون می شیم
اگه با زبون خوش نیایید میام توی پروفایلتون دادو بیداد راه می ندازم ها.:1. (38):
دوستان عزیز بنده کل طرح رو به استاد تراشکار نشون دادم و همین طور که خودشون قول دادن قراره زیر 100 در بیاد :party:اما بهشون گفتم که یه براورد دقیق از قیمت ها بدن تا بطور نسبتا دقیق از قیمتش با خبر شیم.:wink:
البته برا شیار انداختن ته کانتینر هم از اسپارک استفاده می کنند:1. (27):.(ما که نفهمی دیم چیه و لی وقتی اسم شیار اوردم خودش گفت.یکی از دوستان توضیح بدن ما هم بدونیم چیه)
دوستان ایشون قراره همون طرحی رو که بنده این جا گفتم بدم طرف برا نمونه یکی برا من بزنه اگه، بعد از اتمام اولین کانتینر و قیمت کلی دیدم واقعا جالب شده یه چنتا تصویر می گیرم برا تون می زارم:1. (38):.
می گم بعضی وقت ها ادم توی یه شهر دور افتاده باشه خوبه ها :دی:whistle: