سلام جگوار جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم شافتی شما مقطعش گرد بوده که محیطش میشه حدود ۱۹ سانت مربع ، اون طرح دوستمون اونجوری که از شکلها مشخصه یه شافت ۴ گوش میخواد که محیطش یه چیزی دو برابر اون دایره و به طبع وزنش هم دو برابر میشه
اونکه عرض کردم با اسپارک بزنند یه خاطر اینه که دستگاههای تراش از هر نوعی ،ا دارای ۳ نظام هستند و اون توی این کانتین به دیوارهها گیر میکنه
مته یا تیغچه فرز ۱۵ سانتی هم خیلی بد گیر میاد با ضخامت کم و البته اگر گیر هم بیاد به خاطر اینکه مس سر ابزار جمع میشه تقریبا غیر ممکنه باهاش بشه این شیارها رو در اورد ( امروز توی یه حفره ۵ میلی تیغچه گیر کرد کل بلاک از تو چهار نظام کله شد و بلاک از بین رفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه برسه به یه شیار ۱ تا ۲ سانتی )
راه ساخت این کانتین یک تکه به نظر این حقیر ۲ راه بیشتر نیست ، یکی ساختن قالب هستش که چون قالب گرون در میاد باید یک تعداد از دوستان اعلام تمایل کنند (که البته توی قیمت مس تلافیش در میاد چون دور ریز نداریم ) و یه کار گروهی کنیم
و یا همون اسپارک که عرض کردم
در غیر اینصورت باید رفت سراغ ۲ تکه که بشه روش کار کرد
در مورد دستمزد هم توی تهران واقعا گرون میگیرند صرفه با شهرستانهاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید

Bookmarks