پاسخ: کمک برای خرید T.E.C
[quote=Majid OC;94220]به بهادر جان گل
نگفته بودی از این خنک کننده های گنده big water thermaltake داری ؟!! کلک :love:
آره عز یز این پمپ ها مرخصه !! اول شروع می کنه هوا می کشه یعنی حبابای ر یز ودرشت هوا می بینی تو ماده
Coolant یکی ببین واشر یا این تیکه باید خوب چفت بشه معمولا از اینجا هوا می کشه بعدشم بهش فشار می یادو
می سوزه :
خوب این توضیح ها برا موقعی که نسوخته باشه اگه سوخته این پمپ های ز یر همه Qmax بالا یی دارند و پرتابه آب شون به سمت بالا یا همون فاکتورDelivery Head از 2متری 10هزار تومن هست تا 4متری 30 ،40، هزار تومن که خیلی خوبه و جواب این سیکل گردشی شما رو میده می تونین از ساختمان پلاسکو طبقه زیر همکف مغازه های آخر راهرو دارند تهیه کنید:
-----------------------
سلام دوستان ببخشید وسط حرفتون میپرم :1. (38):
دو نمونه پمپ هست توی ماشین فکر کنم کار شما رو راه بندازه
پمپ شیشه شور ماشین ( پراید قیمتش هم 3000 تومنه )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پمپ بنزین ( تقریباً 30000 تومن )
پمپ شیشه شور فکر کنم خوب باشه اما یه خورده صداش زیاده ولی فکر کنم بتونی توی مکانیزم الکتروموتورش دستکاری کنی .
پمپ بنزین هم گرونه اما از اونهایی که تنظیم موتور و برقکار اتوموبیل هستن میتونی یدونه دست دوم یا نیم سوزش رو بگیری البته این که میگن نیم سوز ( پره هاش یا ساچمه هاش یه خورده سائیده شدن ) که در حالت کاملاً سالم تقریباً 3 تا 4 بار فشار رو تولید میکنه که فکر نکنم شما همچین فشاری رو لازم داشته باشید
دو نوع هم وجود داره یکیش بیرون باک نصب میشه که یه خورده بزرگ و ضمخته که پروانه ساچمه ای رو هم دارن
یکی دیگه هم توی باک که اندازه باطری های سایز بزرگه فقط یکم طولش بیشتره صداش هم خیلی کمه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد خنک کننده های T.E.C و مسائل مربوطه
همون چسب سیلیکون که دوستمون فرمودند درسته اما فکر کنم گرون باشه
لوازم یدکی های اتوموبیل چسب پرماتکس دارن قیمتش هم 1500 تومنه ، چسب قرمز یا چسب مزدا هم بهش میگن ( خاکستریه )
وقتی سفت میشه حالت لاستیکی به خودش میگیره ( مثل چسب آکواریوم )
هر وقت هم دوست داشتی با یه خورده ور رفتن باهاش به سادگی جدا میشه . اونطوری که شما فکر میکنید محکم نمیشه . . .
پاسخ: کمک برای خرید T.E.C
[quote=red_waves;92905]من یک TEC گرفتم حدود 35 تومن هم خرج کردم ولی برای من یک سیستم کولینگ نشد که نشد
این صفحات TEC بشدت غیر قابل کنترل هستند و با مشکل کنترل حرارتی مواجه خواهید شد.
با سیلیکون روی سینک ترانزیستورهای قدرت چسبوندمش
روی سینک فن دور بالا گذاشتم
روی سینک 9 لوله مسی قرار دادم و با پمپ آب مقطر را داخل آن در جریان گذاشتم (در مدت زمان 20 دقیقه دمای یک لیتر آب را 12 درجه بالا برد )
یک سینک کوچک رادیاتور مانند برای خنک کردن آب عبور از لوله ها قرار دادم
باز هم نتونستم Heat Side اونو خنک کنم :cry::cry:
دیگه دیوانه شدم :1. (12)::1. (12):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیلی عجله نکنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]-------------
سلام
پس کندانسورش کو ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اواپراتور رو هم به نحو فجیعی چسب کاری کردید
سیستمتون حق داره که دماش بره بالا بنده خدا !!
دوست عزیز اون Evaporator نیست ! اون یک Heat Sink هست که در اون یک سیستم گردشی آب برای خنک سازی بهتر استفاده شده . چیزی بخار نمیشه که بخواد مایع بشه در نتیجه کندانسور هم نمیخواد . تاپیک سیستم های Phase Change را پیشنهاد میکنم توی همین انجمن ببینید این بیشتر به صحبت های شما نزدیکه .
با سلام به همه دوستان عزیز
دوستان من شنیده ام که ترموالکتریک یا همان tec وسیله ای دو منظوره است یعنی اگر به آن جریان الکتریکی داده شود یک طرف آن گرما را جذب میکند (سرد میشود) و طرف دیگر گرمای جذب شده را دفع میکند واگر برعکس عمل شود یعنی اگر در دوطرف اختلاف دمایی ایجاد کنیم (یعنی خودمان یک طرف را سرد و طرف دیگر را گرم کنیم ) انرژی گرمایی را به برق تبدیل میکند خود دوستانی که این وسیله را دارند و با مشکل دفع حرارت مواجه هستند اگر از دو تا tec استفاده کنند که یکی را به برق پاور و دیگری را روی آن بدون متصل کردن به پاور قرار دهند گرمای حاصل از tec اولی را دومی جذب کرده و به برق تبدیل میکند که سر دو سیم آنرا میتوان به یک LED متصل کرد (چون فکر نمیکنم آنقدر برق بدهد که بشود مثلا یک فن را با آن روشن کرد) با این کار هم گرما را دفع کرده اید و هم صدای فن شما را آزار نمیدهد
البته قبل از پیاده سازی این سیستم tec خود را به تنهایی مورد آزمایش قرار دهید و مشاهده کنید که با این راه حل میتوان یک LED را روشن کرد یا خیر تا خدایی نکرده تک شما نسوزد من خودم ندارم والا نتیجه اش را اعلام میکردم
این رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به نظر شما تهیه کنم چیز خوبی میتونه باشه؟؟؟ الان واتر کولر دارم.میشه که بلاکش رو روی سطح داغ این بچسبونم که خنک کنه یعنی توانایی انجام این کارو داره واتر کولر؟؟؟
بله واتر کولر بهترین روش برای خنک سازی این قطعه هست.
برای مدل هایی هم که گفتید باید دقت کنید که هر چی مقدار وات قطعه بیشتر باشه مصرف بیشتر و جریانه زیادی هم میکشه که اگه بتونید از یه منبع تغزیه ی جداگونه استفاده کنید بهتره.
سلام به دوستان عزیز ای فروم
من یه خننک کننده TEC دارم و اصلان ازش راضی نیستم
CPU:E8400 Core 2 duo 3.00GHZ دارم
و دمای CPU در حالت عادی بدون هیچ فشاری 34 درجه سانتیگراد هستش
به نظر شما خوبه؟
مدل : Cooler CM Sphere
نقل قول:
سلام به دوستان عزیز ای فروم
من یه خننک کننده TEC دارم و اصلان ازش راضی نیستم
CPU:E8400 Core 2 duo 3.00GHZ دارم
و دمای CPU در حالت عادی بدون هیچ فشاری 34 درجه سانتیگراد هستش
به نظر شما خوبه؟
مدل : Cooler
CM Sphere
سلام:give_rose:
TEC شما چند واته؟ از چه منبع تغذیه یی براش استفاده می کنین.
فکر کنم از این 80 یا 65 واتی ها باشه اینا اصلا جواب نمی دن باید به فکر 200 به بالا باشی با ولتاژ 15 ولت و آمپراژ بالا! چون این cpu ها 95-65 وات توان حرارتی دارن و برای دفع این گرما tec کم می آره. در ضمن طرف گرمشو با چی خنک می کنم؟ از نظر من باید با واتر کولینگ خنک بشه یا ایر قوی! تا اون ورش یه حالی به cpu تون بده.
پاورمن 535w real Green hasst
لطفا درباره این نو خنک کننده ها با وات های مناسب برای سی پی یو های مختلف بیشتر توضیح بدید و چگونه در آن از Air cooling استفاده کنم
راستی این لینک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] TEC من هستش
4.8 W
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید