به به ؛ پسر چه کردی به قول یارو گفتنی ترکوندی که!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا خسته نباشی ، زحمت کشیدی ایشالا که بهترین نتیجه رو ازش بگیری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداین گروه منم پایه ام ؛ بزن قدش؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدامید وارم با آماده شدن این وسیله دوستانی که تواناییش رو دارن یه گروه راه بندازه و با هم بزنیم یه سیستم رو بترکونیم . نیتروژن رو هم با هم تهیه می کنیم و بنده هم از شما اور یاد میگیرم . ببینم رکورد CPU رو میزنید یا نه
من می گم شما پمپ و جدا به برق بزنی بهتره چونکه اول باید پمپ گردش داشته باشه یعنی دمای فعلی CPU و بلاک رو قبل از شروع به کار دما رو پایین بیاره تا باروشن شدن سیستم سیکل انتقال حرارت از CPU به بلاک یک پله جلو تر شروع به کار کرده باشه و همیشه بر CPU غلبه حرارتی داشته باشهدوباره سلام .
راستی . چند تا سوال دارم .
اولی این که بدون وصل کردن یه پاور به مین برد چطوری میشه ازش برق گرفت ؟
سیم زرد در پاور معرف چند ولت و سیم قرمز دارای چه ولتاژیه ؟
چطوری میتونم یه وسیله ای رو همراه با روشن شدن کامپیوتر به کار بندازه ؟ مثلا پمپ این WC رو اگه بخوام با روشن شدن کامپیوتر به کار بندازه چه راهی دارم . پمپ 220 هستش و نمیشه از پاور برق بگیرم . یا نه اصلا هر وسیله 220 ولت دیگه ای بخوام با کامپیوتر روشن بشه باید چیکار کنم . دقیقا همزمان .
فعلا همین ها
من هنوز تو کف اون خنک کننده LN2 هستم. . ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برم رو ماشین لباسشویی یکم فکر کنم شاید از کف دراومدم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت مجید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks