سلام :

من مشغول ساخت کولینگ آبی بودم که این ایده به سرم زد و تقریبا هم در عمل جواب می ده . در ضمن از برفک هم خبری نیست تا اتصالی پیش بیاد .
با کمترین هزینه هم قابل ساخت است . فقط یک کفه ی مسی لازم داره برای روی فن CPU تا دما رو براحتی از
CPU به المان بده یا شاید هم بر عکس شد ... ! المان سرماش رو داد به CPU !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم عکس های کولینگ ما ! :
این عکس رادیاتی هست که خریدم ... ولی فعلا رفته توی آرشیو
در ضمن یک منبع شیشه شور پیکان و پمپش هم توی آرشیوه !
5 تصویر موجود است . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

با تشکر ...
عزیز این کاری که انجام دادین چرابا چسب TEC رو چسبوندین رو هیت سینک ؟ همون خمیر سیلیکون که میزدی
مثل سنگ می چسبید دیگه چسب لازم نبود
حالا به نظر شما اون فن میتونه گرمای 54 درجه طرف گرم TEC رو می تونه مهار کنه ؟
من آزمایش کردم نمی تونه عزیز قضیه اون پایدار نبودنه پیش می یاد که برعکس دمای CPU افزایش پیدا می کنه:
همین دیگه این TECخیلی پایدار نیست یعنی تا موقعی که برق خوب میره توش خوب عمل می کنه یه کم که آمپر میادپایین عوض میشه یا وقتی طرف سرد و جای خیلی گرم می چسبونی تا خنک کنه ،اگر گرما بر سرمای وارده غلبه
کنه سیستم برعکس عمل می کنه یعنی هی می بینی اون وسیله داغ تر وداغ تر میشه (اون وسیله=CPU)
البته بستگی به خنک کردن طرف گرم TEC هم داره هان!(این نتایج تست من بود تو این چند روز دارم به پایداری چند ساعته میرسم دعا کنید )
حالا دلیل نمیشه برامن این اتفاق افتاده برای شما هم اینطوری بشه !
پس حتما از این وسیله یه تست دما بگیر بذار ببینیم برا شما چطوریه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

با تشکر از زحماتتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت مجید