good_punisher (22-08-08), Majid OC (23-08-08)
سلام :
این سایت رو مشاهده کنید :
http://www.xoxide.com/cpucoolers.html
با تشکر ...
good_punisher (22-08-08), Majid OC (23-08-08)
سلام دوستان
اول از همه دوباره از غیبتم عذر می خوام
دوم از همه . دوستان هر کسی از این طرح ها استفاده کرد ( حتی در حد الهام گرفتن ) لطف کنه و خرجش رو هم بپردازه . خرجش هم کمک کردن به یه نیازمند ، صدقه دادن یا کمک کردن به یه موسسه معلولین و بیماران خواصه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . دعا هم هست که ان شاء الله فراموش نشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
و اما قولمون سر جاشه . ولی ناراحتم که چرا یهویی تاپیک خوابید .
طرح اول رو که همون cpu water block باشه رو طی چند تا نقشه متوالی خدمتتون توضیح میدم . البته از بابت کیفیت پایین عکس ها شرمنده بیدم . نتونستم برم اسکن کنم برای همین با دوربین عکس گرفتم و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس اول یه لوله مسی به قطر خارجی 54 مم و داخلی 50 مم و گوشت 2 مم هست . به طول 40 مم ازش بریده میشه و به عنوان قطعه شماره 1 نام برده میشه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس دوم نقشه درب بالایی این لوله رو شون میده . یه ورق 3 مم مسی که در مرکزش یه سوراخ به قطر 10 مم قرار داره . کنار این سوراخ یه سوراخ 10 مم دیگه هم هست به فاصله 9-10 مم . از این قطعه به اسم قطعه شماره 2 اسم برده میشه . توی همین عکس 2 تا لوله مسی 10 مم هم هست به طول های 75مم و 40 مم . به این لوله ه هم قطعه شماره 3 اطلاق می کنیم :
عکس سومی که قسمت زیرین واتر بلوک هست در واقع پایه این قطعه محسوب میشه و جای پیچ شدن به مادربرد روی همین پایه قرار میگیره . یه ورق مسی 3 مم که به ابعاد 92*92 مم برش خورده و جای پیچ های LGA 775 روش در اومده . یه حفره به عمق 1 مم در وسطش در میاد ( البته اگه تراش کار بتونه در بیاره این کار رو می کنم .) پهنای این حفره که به شکل دایره هستش 55-56 مم هست تا لوله 54 به راحتی داخلش قرار بگیره و بشه جوشش داد در عین حال لق نزنه . یعنی تقریبا چفت باشه . این قطعه شماره 4 هستش :
تر تیب اتصال این قطعات به این صورته . اول از همه قطعات 3 رو به 2 جوش میدیم . به طوری که از هر لوله فقط 38 مم ش بالای قطعه 2 باشه . لوله بزرگتر باید وسط باشه . طرح طوریه که لوله بزرگتر در وسط با صفحه زیرین واتر بلوک حدود 5 مم فاصله خواهد داشت تا آب در داخل به خوبی جریان پیدا کند . لوله کوچکتر هم در داخل واتر بلوک هیچ ضائده ای نباید داشته باشه تا آب به خوبی به انتهای سطح بالایی برسه و بعد خارج بشه
مجموع قطعات 2 و 3 رو به قطعه 1 جوش میدیم .
حالا آخرین کار رو می کنیم . مجموع 1و2و3 رو به قطعه زیرین که همون 4 باشه جوش میدیم .
طرح کاملش این میشه :
ضمنا اگه یه لیوان مسی پیدا میکردم خیلی کارم راحت تر بود . این طرح رو قبلا توی یکی از تاپیک ها دیدم که یکی از بچه ها لینکی رو گاشته بود که این چنین چیزی ساخته بود . متاسفانه نتونستم لینکش رو براتون پیدا کنم که اگر بود بهتر میتونستید طرح رو حس کنید . فقط این طوری یکمی باید 3D فکر کنید و ابعاد رو در نظر بگیرید و توی ذهنتون طرح رو بچرخونید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید وارم زودتر نظرتون رو راجع به طرح بگذارید . زودتر می خوام دست به کار ساخت بشم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا بای
آخرین ویرایش توسط good_punisher در تاریخ 25-08-08 انجام شده است علت: قیمتش یادم رفت بنویسم
AMD>NVIDIA (11-05-15), Majid OC (25-08-08)
این لینک همون کاریه که گفتم پیداش نکرده بودم ولی گشتم پیدا شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.overclockers.com/index.ph...ng&Itemid=4257
Majid OC (25-08-08)
دوباره سلام .
اینم طرحیه که براتون امید وارم جالب باشه . یه LN2 block برای اور کلاک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست مثل همون بالاییه باهاش برخورد کنید . البته در باره طرحش میگم ها .
عکس اول . درست مثل همون قطعه زیرین واتر بلوک . دقیقا همونه ولی اینجا بهش میگیم قطعه 1 . عکس رو ببینید :
عکس شماره 2 : این قطعه در واقع بدنه داخلی و بدنه خارجی این سیستم رو نشون میده . ( سیستم دو جداره بیده ) . یه لوله به به قطر خارجی 54 مم و داخلی 50 مم و گوشت 2 مم به طول 200 مم بریده میشه . اسمش هم میشه قطعه 2 . یه لوله به قطر خارجی 66 مم و داخلی 62 مم و گوشت 2 مم به طول 200 مم . البته بعد از نصب باید حدود 1 مم ازش کم بشه . اسمش هم هست قطعه 3 .
و اما عکس سوم . یه ورق مسی 1.5 تا 2 مم . اون رو به صورت یه واشر باید در آورد که حلقه داخلی اون 50 مم و خارجی اون 66 مم قطر دارند . اسمش هم هست قطعه 4 .
و اما ترتیب اتصال . اول باید قطعه 2 رو به 1 متصل کرد و جوش داد . باید از نشتی نداشتن این اتصال مطمئن باشید چون اگه نشتی بده در اصل از 2 جدارگی در میاد . پس دقت کنید .
حالا لوله شماره 3 رو طوری به مجموع 1 و 2 وصل میکنید که 2 داخل 3 بره . بعد هم خوب و با دقت اون رو جوش میدید .
حالا قسمتی که جفت لوله ها باز هستن رو یکمی کوتاه میکنید تا هم سطح بشن . یعنی در اصل باید از لوله 3 1 مم کم کرد .
حالا قطعه 4 که یه واشر مانند بود رو روی دهنه باز لوله ها طوری قرار میدید که ارتباط فضای باز بین لوله ها رو با بیرون قطع کنه . بعد هم جوشش بدید .
اینم از نقشه کامل شده :
اینم از طرح یه extreme cooler . البته . یه قطعه دیگه هم میشه ساخت برای این دو طرح که کار رو راحت تر میکنه . در واقع به اتصالش روی مین کمک میکنه . اون موقع به پیچ های بلندتری هم نیازه . البته میارزه اون رو هم بسازید . فقط بدیش اینه که یکمی سخته برای تراش کار . اونم فقط یه ذره .
فعلابای
دوباره سلام
اینم از طرح همون قطعه ای که گفتم برای پیچ کردن راحت تر میشه استفاده کرد . البته توی extreme cooler لازمه . چون وزنش زیاده و ممکنه مشکلی پیش بیاره . یعنی مکنه مین رو قر و پر کنه . یا حتی ممکنه یهو دستتون بخوره بهش و بریزه روی کار و گند بزنه .
یه ورق 6 تا 10 مم آهن یا آلومنیم ( آلومینیم بهتره ) که به ابعاد 92 * 92 مم یا حتی 100*100 مم برش میدین . جای پیچ های LGA775 رو در میارید . در وسطش یه سوراخ برای مشخص بودن مرکز میزنید . یه دایره به قطر 50 مم و یکی به قطر 55-56 مم و یکی دیگه به قطر 67-68 مم . حالا از بزرگترین دایره شروع میکنید به تراش کاری ( البته شما نه . تراش کار این کار رو میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) به عمق 2 مم اون دایره 67-68 مم ی رو حفر می کنید . وقتی تموم شد مجبورید دوباره اون دایره های 55-56 مم و 50 مم رو بکشید . حالا دایره 55-56 مم رو دوباره به عمق 2 مم حفر میکنید . بعدش هم دایره 50 مم رو به طور کامل سوراخ می کنید . که کل قطعه یه حالت پله مانند یا تاقچه مانند پیدا می کنه .
اینم از این قطعه .
حالت وصل کردنش روی کار رو هم براتون 2 تا عکس میزارم . البته ایراد شکل دوم اینه که هنوز لوله داخلی رو نکشیده بودم و طرح رو گذاشتم . هر چند توی نشون دادن کاراییش تاثیری نداره ولی یه سوتی بزرگ محسوب میشه . راستی اگه روی extreme block وصل بشه به نظر یه فاصله بین بالای لوله ها و لبه ی این قطعه باقی میمونه که مهم نیست .
امید وارم که خرجش رو فراموش نکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
فعلا بای
راستی . یه طرح هم هست که واتر کولینگ برای رم محسوب میشه . اگه یادم موند اون رو هم میزارم . الان دیگه حوصله ندارم اون رو هم کار کنم .
Majid OC (25-08-08)
|
یه چیز دیگه . لطفا توی بحث شرکت کنید و نظرتون رو راجع به این طرح ها بگید تا ایراد هاش گرفته بشه و اصلاح شده اینها رو بقیه هم استفاده کننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid OC (25-08-08)
به به بلا خره نتیجه کار و تلاش دوست عزیزم good_punisher که این مدت در کنار هم به بررسی
و تحلیل طرح ها وایده های دوستان ومخصوصا good_punisher عزیز که حاصل کار اون رو مشاهده
کرد یم و واقعا از ته دل خوشحالم که در این سایت دوستی با تلاش و همت و پشتکار به هدفی دست پیدا کرده ،
انشا الله روزی همه نه good_punisher بلکه هممون بتونیم در این سایت با کمک به یکدیگر به هدف هامون
برسیم .راستی دارم بررسی می کنم نظر مو می گم . . . .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با تشکر از تمامی دوستان که در این تاپیک زحمت کشیده اند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 26-08-08 انجام شده است
good_punisher (26-08-08)
سلام :
آقا این المان ها چرا انقدر داغ می کنند ؟
من یک عدد المان رو روی هیت سینک 12 سانتی مدل شاخ گوزنی گذاشتم + یک فن دور بالای 9 سانتی ولی
از این برف هایی که شما در عکسس ها گذاشتید خبری نشد که نشد ! روش قطر های آب جمع می شد ولی برفک نمی زد ! مشکل چیه ؟
یک رادیاتور + منبع آب ماشین و پمپ شیشه شور خریدم + المان و هیت و چسب + فن شد 35000 تومان !
رادیاتور خوبی خریدم چون از جنس آلمینیوم هست و کوچک . ولی تنها مشکلی که داشتم نبود فشار آب در سیستم بود !
یک پمپ قوی سراغ دارید ؟
وقت کردم عکس های کار رو می زارم.
با تشکر ...
داغی از خودتونه؟ شوخی کردم اینا چون آمپر بالا می کشه و این جریان داخله جنس و آلیاژ خاصی میره و عمل تجزیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الکترون ها و شارژ آنها در مدار پیچ در پیچ که سبب گرما و سرما از طرف دیگر با دلتا T درجه72 سانتی گراد در دو طرف میرسه هرچه هیت سنک حجیم تر و بزرگتر تهیه کنید و طرف گرم رو خنک تر کنید ؛ طرف سرد کاهش دمای بیشتری
پیدا می کنه که در نتیجه این کاهش دما تولید برفک است (برا همینه که ما می گیم طرف گرم اونو با آب خنک کنیم تا مثلا وقتی TECرو CPU قرار میگیره به دمای 20 درجه برسه )من در حال تست این قضیه هستم نتایج رو انشالا میزارم
مسله بعدی مدل TEC تون چیه ؟ چون من 3 تا گرفتم 60 واته هر کودوم یه سازی می زنه با پاور یکسان یکی برفک می زنه یکی نمی زنه برا همین هم این قضیه شانسیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته اونهایی که از یه مغازه تا الان گرفتم دو تاشون
درست کار می کرده
همین دیگه این TECخیلی پایدار نیست یعنی تا موقعی که برق خوب میره توش خوب عمل می کنه یه کم که آمپر میادپایین عوض میشه یا وقتی طرف سرد و جای خیلی گرم می چسبونی تا خنک کنه ،اگر گرما بر سرمای وارده غلبه
کنه سیستم برعکس عمل می کنه یعنی هی می بینی اون وسیله داغ تر وداغ تر میشه (اون وسیله=CPU)
البته بستگی به خنک کردن طرف گرم TEC هم داره هان!(این نتایج تست من بود تو این چند روز دارم به پایداری چند ساعته میرسم دعا کنید )
آزمایش یه هزینه های هم داره دیگه ولی نتیجش لذت بخشه ما برای طعم اون لذت تلاش می کنیم
درمورد پمپ هم دوست خو بمون good_punisherدر این لینک توضیح داده باید طول مسیر سیکلت مشخص سه؟
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=16896&page=3
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید راستی حتما عکس کارتو بزار عزیز خوشحال میشم ،آفرین بر تو وهمتتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید موفقیت شما وهمه دوستان
قربانت مجید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
good_punisher (26-08-08), N@VID (26-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks