سلام
اعصاب ریخت بهم . چون الان کلی تایپ کردم که بفرست ولی هیچی به هیچی
فقط خلاصه میگم که برای اتصالات برید به این آدرس :
تهران - میدان امام خمینی - خیابان چراغ برق به سمت سرچشمه - بعد از خیابان سعدی نو و نظام الاطبا - اولین پاساژ دست چپ - پاساژ طوس
برای شلنگ هم همون طور که شما گفتید باید رفت به خیابان نظام الاطبا که پشت سعدی نو قرار داره . هم جنس ها و هم کیفیت ها و هم قیمت هاشون خیلی متفاوت بود . می تونید با متری 500 - 1000 تومن شلنگ مناسبی رو پیدا کنید . ولی بهترین شلنگی که تو بازار بود و بنده اندر کفش موندم یه شلنگ بود که توی خودش فنر داشت . یعنی نیازی نداشت برای جلوگیری از شکستنش فنر بندازی دورش . ولی متری 2000- 2500 قیمتش بود . در کل یه دور بگردید می تونید پیدا کنید .
و اما سوال هام .
آقا این فاصله هایی که گفتید همش درسته و کسی اشتباه نکرده . از همه هم ممنون . 68 داخلی . 76 خارجی و 72 فاصله مرکز سوراخ ها .
فقط یه سوال . این سوراخ ها همون هاییه که یرای اتصال خنک کننده CPU استفاده میشه ؟ ( یکمی به خاطر اون عکسی که majhd oc عزیز از یه مین برد گذاشته بود گیج شدم . آخه این نوع پایه که توی عکس هست رو زیر سوکت CPU دیدم ولی فکر می کردم برای اتصال خود سوکت LGA هستش .)
یه سوال دیگه . از جایی میشه یه فنر پلاستیکی رنگی برای دور شلنگ پیدا کرد ؟
راستی . این طرحم رو هم به روی چشم . یکمی بصبرید اونم میزارم تا ببینید و محظوظ بشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و فعلا بای تا ببینیم کارمون به کجا میرسه
Bookmarks