سلام .
اول اینکه فعلا یکمی گیرم و نمیتونم روی دمای این TEC کار کنم ( طلب عذر میکنم دوستان ) . یعنی این کارم که تموم بشه اول از همه روی این کار می کنم چون یه EXTREME Cooling بیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...
دوم : یک سری قیمت و این جور چیزا براتون دارم .
digital thermo meter :
Lotron 4 scensors -100 to 1300 C j & K perabs suport 110 Tomaan
Lotron TM-925 2 scensors -100 to 1300 c j & k perabs suport 93 tomaan
victor 1 scensor -50 to 1300 30 tomaan
Lotron k perabs 7000 tomaan
water pump :
این خیلی خفن بود قیمتش هم 45 تومن بود سرعتش 8000 لیتر بر ساعت : resun sp-9000
این هم خیلی خوب بود قیمت 28500 با سرعت 4000 لیتر بر ساعت : resun sp-6000
این یکی رو خریدم : 30000 تومن و 4000 لیتر بر ساعت سرعت آب ( البته فکر میکنم خیلی زیاد باشه . شاید برم یه 1200 لیتری دیگه هم بگیرم و جفتش رو امتحان کنم . ) : sobo wp_ 6800 . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل های زیادی توی بازار نبود . شما هم میتونید از لینکی که آقای nobody داده بود تهیه کنید و هم برید به ساختمون پلاسکو و عین من گرون بخرید و ببخشید ولی بازم عین من بره تو پاچتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . در کل این سرعت بالاها قیمتشون هم خیلی بالا بود . ولی با 10 تومن یه 1200 - 2000 لیتر خوب میشه خرید و بسیار راضی بود ( من که خیلی راضیم از این پمپ استفاده شده سرعت بالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . دوست دارم برم پلاسکو و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) .
خلاصه . دوستان . یک سری راهنمایی دیگه هم در باره خرید می خوام .
اول : شلنگ شفاف و تحمل بالا ( از شلنگ تراز بهتر باشه )
با قطر 24 م م داخلی
با قطر 10 م م داخلی
با قطر 12 م م داخلی
با قطر 17 م م داخلی
حتما در قطعات کوچک بفروشه . این روزا انقدر به این فروشنده ها رو انداختم که روم سیاهه سیاهه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . به هر کی میگی اینقدر از فلا چیز می خوام میگه نداریم آقا . حالا دارم میبینم که داره ها ولی میگه نداریم . چون میخواد یهویی زیاد سود کنه . بالاخص سر خرید لوله مسی . آخرشم :tussor:
پایه فن Cpu :
این رو برای این می خوام که بدونم صفحه زیر واتر بلوک رو کجاهاش رو سوراخ کنم که مشکلی سر سوار کردنش روی مادر برد نباشه . بالاخص مادر برد خودم . یعنی عشق من بیده : striker II formula برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا بگید چطوری این کار رو بکنم که بعد نخوام 2 باره سوراخ کاری کنم .
یه فنر لاستیکی می خوام که دور شلنگ هام رو بگیره . ترجیحا رنگی ( البته مهم نیست چون روی کارایی تاثیر نداره . ولی برای قشنگی این طور باشه بهتره .)
دو تا چند راهی که عین همم باشن . ورودی 24 م م . 5 تا خروجی به قرار روبرو : یه 12 م م . 3 تا 10 م م . یه 17 م م .
اگه این نوع چند راهیی پیدا نمیشه پس باید از چند تا 3 راهی به شکلی خاص استفاده کنیم . پس بگید که کجا میتونم سه راهی با هر ابعادی که بخوام با جنس پلیمر یا پلاستیک بخرم یا حتی سفارش بدم که بسازه . چون کارم خراب میشه اگه همینا نباشه .
از اون دوستمون که مشاوره برای سیستم و قطعه میده می خوام که قیمت یک سری از وسایلی که مینیسم و فکر می کنن برای یه واتر کولینگ لازمه رو بنویسن ( البته تلفنی هم مزاحم میشیم )
cpu water block
gpu water block
north bridg water block
coolant
pump
شلنگ
لوازم جانبی مثل چند راهی و این جور چیزا
ممنون
من دیگه برم
فعلا بایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks