سلام و تشکر از توجه آقا ایمان به تاپیک درویشی ما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا خجالتمون نده . وظیفه بود . یه توک پا تا جمهوری رفتن که سهله خواستی تا پاکدشت هم میریم برات تراش کار خوب هم پیدا میکنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .( بفرمایید نوشابه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . فقط خدا کنه کار به در قابلمه باز کردن نکشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در باره سوال اولتون : نچ .بنده فقط تونستم بفهمم که با وات بالاتر میشه سریعتر به اختلاف دما ذکمر شده در جدول رسید . در باره اینکه سایز چه تاثیری در این سریعتر رسیدن داره نپرسیدم . یه چیز دیگه هم موثره . اینکه مقاومت درونی این وسیله چقدره و اون سلول سلول های درون TEC هر چی تعدادش بیشتر و اندازش کوچکتر و منظم تر باشه بهتره ( این که از چه نظری بهتره یادم نیست که بگم ) .
در باره سوال دومتون : اولا من هر چی سعی میکنم نمیتونم منظورتون رو از جمله اول سوال بفهمم یعنی این جمله "یعنی مدل 8500 با 12 با 18 تومن مدل 4*4 هیچ فرقی باهم نداره " . در باره قسمت دومش : یا باید برید از جدولی که توی اون سایت قرار داره استفاده کنید و یا مثل من برید از مغازه دار بپرسید . البته مغازه دار اولی که من ازش خریدم فقط همین یه مدل رو داشت و نمیدونست که چه توانی داره . ولی اون مغازه داری که راهنماییم کرد گفت که من 80 دارم و من هم همین رو بهش نشون دادم و گفتم میتونید بگید که این که من دارم چند واته . و ایشون جواب داد که 60 واته . و البته بگم ها این توان اسمیه . اگه TEC تمام آمپر مورد نیازش رو استفاده کنه و ولتاژ کمتر یا بیشتر از اندازه بهش تزریق نشه در بهترین شرایط به این توان میرسه و در واقع توان ماکزیمم هستش . البته من هر چی توی این سایتی که گذاشته بودین گشتم مدل خودم رو ندیدم . یه ملدل نوشه TEC1-12706T125 . درحالی که مال نوشته TEC1-12706 07.8 . حالا فرقشون چیه درست نمیدونم . در مورد قسمت سومش هم باید بگه بله میشه فهمید همون طوری که اون مغازه داره فهمید و بنده هم بلد نیستم وگرنه در خدمتتون بودم .
در باره سوال سومتون : TEC2 و TEC3 جزو پرتوان ترین مدل ها هستن . در واقع به صورت مینیاتوری اومدن 2 و یا 3 تا TEC1 رو سری کردن و به عنوان یک سیستم ترکیبی عمل میکنه . البته من این دو مدل رو پیدا نکردم و اون موقع هم اطلاعاتی در باره اینها نداشتم . ولی از توی این سایت که معرفی کردین تونستم اطلاعات مفیدی در بارشون بدست بیارم . ضمنا اختلاف دماشوت هم تا در بعضی مدل ها تا 100 درجه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میرسه یعنی : It's TOO COOL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . اینم آدرس اون قسمت که در باره multi stage TEC اطلاعات داره :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید http://www.huimao.com/series2.htm
ببخشید به زحمت افتادین . هر موقع تونستین جواب بدید ما راضی هستیم . فقط این وسایل ما بیات نشه چون میخوم زودتر قال قضیه رو قلوه کن کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا بایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks