باتشکر از محمدعزیز و خسته نباشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه عکسهای تو پی گذاشتی کم مونده واتر هم کلا برفک بزنه ؟!
راستی بلاخره از آب مقطراستفاده کردی یا همون ماده Coolnat ؟دمای آب این ماده چقدر بوده که از اونور این جوری برفک زده TEC ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی من تو تاپیک کمک در ساخت واتر کولینگ گفتم که چه پمپ رو درست کنید که نیازی به گذاشتن در داخل آب نباشه !!؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگه پمپ تون این مدلی باشه هان؟
نقل قول از نوید عزیز :
نقل قول از محمدعزیز:سلام :
به نظر شما بزرگترین مسئله ای که همه دوستان رو از استفاده المان منع می کنه ، چیه ؟
همین برفک زدن روی المان ...
من تو فکر این هستم که اگر بشه CPU و المان رو نسبت به فضای بیرون عایق کرد ، شاید برفکی بوجود نیاد .
چون دیگه توی جایی که هوا نیست خوب رطوبتی هم نیست و جایی که رطوبت نیست برفک هم نیست ...
یعنی بزرگترین مشکل همین برفک زدن هست و اگر رفع بشه دیگه فکر نکنم مشکلی باشه ...
چون شما تقریبا گرمای المان رو می گیری ...
شما اگر بتونی دمای CPU رو شبیه سازی بکنی و با این سیستم خودتون تست بگیری بهترین کاره ...
چون استاد مجید یک مسئله ای رو درست فرمودند که نکنه دمای CPU به طرف سرد المان غلبه کنه .
من که با اون فن 9 سانتی و هیت سینک 12 سانتی نتونستم دمای المان رو کم کنم و دست آخر المان از وسط
نصف شد ...
با آرزوی موفقیت شما ...
نوید جان ؛شمالطف دارین ، بزرگوارین!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدترس اصلی من از TEC همینه که یهو توی کیس کم بیاره و نتونه جواب گو باشه و بزنه بسوزه و بسوزونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . حالا آژانس بیار و کیس سوخته بار کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . حتی این فکر به نظرم رسیده که بیام با وجود water block روی قطعات مهم مثل چیپست مین و گرافیک و هم چنین CPU ، از TEC بینشون استفاده کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . و از نظر دمایی سیستمم رو تامین کامل کنم . ولی از این ترس دارم که فقط یدونه از این TEC ها بسوزه و ... همون قضیه آژانس و کامپیوتر سوخته ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله درست این سوال که:
اگر اینTEC ها برفک بزنن CPU می سوزه؟! اگر از مادربرد آب راه بیوفته چی کار کنیم !؟!
نه این سیستم عملی نیست ؟!!در موردش بحث نکنین !!
این سوالات همیشه در پست ها مطرح میشه! ! واما جواب:
بسیار ساده است اصلا برفک زدنی در کار نیست !! طی تست هایی که من با ترمومتر گرفتم
درست که TEC برفک می زنه و دماش به منفی 8 درجه میرسه ؛ ولی در صورتی که Cool plate روی CPU قرار بگیره و مماس بشه ، هم CPU وهمTEC رو همزمان باهم روشن کنیم به دلیل تبادل گرما بین این دو قطعه اصلا CPU مهلتی برای برفک زدن پیدا نمی کنه !!!؟و بر TEC غلبه می کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونوقت من نمیدونم چرا دوستان میگن CPU برفک میزنه ؟
سوال بعدی اینه پس اگه برفک نمی زنه پس چی میشه ؟!
اوفت شدید دما!من با ترمومتر تست کردم CPU در حالت بی کاری دماش 28 درجه بود که وقتی TEC رو برای تست گذاشتم روش دما از 28 درجه به 15 درجه اوفت کرد البته در حالت بیکاری که یخورده که باهاش کار کردم 5
دقیقه دما اومد روی 19 ولی دیگه در همین رنج 15 تا 19 درجه طی 1 ساعت نوسان داشت
اینجاست کهمن می گم بایدکاری کنیم که با TEC به پایداری دما در حداقل 1 ساعت برسیم اونوقت سیستم کولینگ ما پایداره من دارم سعی خودم رو می کنم تا چند روز دگه نتایج تست دما و پایداری این قطعه
در نمودار زمان رو باهم بررسی می کنیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد عایق بندی هم فوم های خاصیدر این زمینه است که در صورت تعرق CPU و TEC حتما باید ازشون استفاده بشه؛ یک خیابون چسبیده به میدان امام خمینی که الان اسمش یادم نیست ولی بگی لوازم تزیینی
می خوام بهتون معرفی می کنن این خیابون رو که انواع اقسام فوم هارو رو با ضخامت ها متفاوت برای عایق بندی داره که بهترینش مدلیه که فوم پشت چسب که من دارم استفاده می کنم راضیم ؛ تاثیر داره :
(گفتم یادی هم از دوست خوبمnobody2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کرده باشم و از عکس های خوبش استفاده کنم )
این عکس هارو هم خودم پیدا کردم :
اینم یک روش عایق بندیه که من خیلی توصیه می کنم !!حتماجواب میده :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربون همتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( یادگاری 27/6/1387 اردبیل)
مجید

Bookmarks