سلام
راستش به نظرم درست میگی که باید گرما رو براش شبیه سازی کرد . البته باید به این فکر هم بود که دما رو اندازه بگیریم که آخر سر ضایع نشیم و بتونیم یه نتیجه در بیاریم که قابل مقایسه باشه .
راستش به نظر میاد که اگه از خمیر خوب و TEC با توان بالا استفاده بشه و مطمئن باشید که وسط کار ، TEC نمیسوزه ، بشه ازش روی CPU استفاده کرد . ترس اصلی من از TEC همینه که یهو توی کیس کم بیاره و نتونه جواب گو باشه و بزنه بسوزه و بسوزونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . حالا آژانس بیار و کیس سوخته بار کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . حتی این فکر به نظرم رسیده که بیام با وجود water block روی قطعات مهم مثل چیپست مین و گرافیک و هم چنین CPU ، از TEC بینشون استفاده کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . و از نظر دمایی سیستمم رو تامین کامل کنم . ولی از این ترس دارم که فقط یدونه از این TEC ها بسوزه و ... همون قضیه آژانس و کامپیوتر سوخته ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا اگه بخوای از TEC روی CPU استفاده کنی در واقع به راحتی عایق بندیش کردی . چون COOL plate دقیقا روی CPU قرار داره . و میتونی از چسب مزدا برای اتصال کناره های TEC به BLOCK یا هیت سینک استفاده کنی تا هم راحت قابل جدا شدن باشه و هم کناره هاش عایق بندی بشه و هم اینکه این چسب تا حدودی انتقال گرمایی صفر داره . در واقع اکثر چسب ها این طوری هستن . پس گرما فقط از طریق خود TEC منتقل میشه . و این طوری با 3 تیر یه نشون میزنی . یعنی همون با یه تیر سه نشون میزنی . بعدشم با اون سه نشون یه تیر دیگه میزنی روی CPU . یعنی کل کار با هدف اصلی ترکوندن CPU انجام میشه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی . دیشب بعد از اتمام حدودا 2.5 تست دیدم که با آب داخل تانک کولنت میشه چایی درست کرد . ( بچه یه چایی بده به آقا ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) یه جورایی عین این چایی ساز برقی ها شده بود . ولی هنوز هم دمای سطح TEC اونقدر پایین بود که دست آدم میچسبید بهش ( البته این دفعه دیگه امتحان نکردم . فقط یه کوچولو ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )خلاصه . با این که کولنت خنک نمیشد و دمای اولیه کولنت هم حدود 30-35 بود ( یعنی دمای محیط اینجا ) ولی قطر برفک ها بیشتر شده بود . اگه خواستید با برفکی به اون قطر هم یه عکس یادگاری دارم میزارم توی سایت فیض ببرید .
فعلا

Bookmarks