برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه بابا ؟؟
نکنه داغی خبر نداری سوزوندیش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا بعدا برام تعریف کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نقل قول از ViViD :
پس اشکال از مادربرد بود من منظورم از گارانتی همون تعمیر گاهشون بود که یه هزینه ای میگیرن درست می کنناز تمامی دوستان متشکرم من مادربرد رو دادم تعمیرگاه یعنی دادند تعمیر قبل از اینکه من برسم بگم بگذارید پردازنده رو تست کنم(خوب دیگه از داشتن دوستان خوب این قسمتش مزیته زودتر از اون چه انتظار داری کار آدم رو انجام میدهند )
ولی من اگر مادربرد تعمیر بشه و برگرده سالم باز هم از همون TEC و واترکولینگ همزمان استفاده میکنم( از رو هم نمیره ) این دفعه خیلی محتاطانه و با در جریان گذاشتم کامل اساتید شروع به کار میکنم
تست TEC در بیرون کیس امروز انجام دادم خیلی عالی بود تونستم ناحیه داغ TEC رو که تا 70 درجه بالا میرفت رو با واترکولینگ تا 37 درجه ثابت نگاه دارم (سنسور از یک کیس قدیمی گرین 2 در کردم) و ناحیه سرد هم تا منفی 10 درجه پایین آوردم بی صبرانه منتظرم مادربرد برسه از راه سالم تا دوباره بترکونمش
دیگه زدم به اون در هر چه آمد خوش آمد در راه علم هر کاری میشه باید بکنم
براتون !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله همون طور که بهادر جان گفتن امکان نشتی ریز هست حتما بیرونش تست کنید بعد شما Athlon 64bit 3200 که
اگر درست یادم باشه رو فرکانس 2.0Ghz کارمی کرد می خواید تا چند هرتز اوور کنید چون این پردازنده 90 نانومتری
است و گرمای زیادی تولید می کنه این گرما باعث اختلال در کارکرد TEC میشه
چون TEC قطعه پایداری نیس یعنی با کو چکترین گرمایی که به سطح سردش وارد بشه دچار تغییر دما میشه مثلا تا الان منفی 9 درجه بود تا سیستم روشن میشه ییهو میشه مثبت 10 درجه که این تغییر فاز هم عمل میعان رو تشدید میکنه هم رطوبت تولیدی رو با عایق بندی درست بایدمهار کنید و اصلا با سنسور که داشته باشید تا دما TEC به 5 تا 10 درجه رسید سیستم رو روشن کنید( اصلا نگذارید به زیر صفر برسه ) تا CPU در دمای مثلا 15 تا 20 درجه
حال کنه !!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته دیگه این که سنسورتون باید از نوع pt100 باشه که کاملا مسطح و باریک به اندازه 1mm*2mm با ارتفاع 1 میلیمتر
من نمی دونم به دستگاه شما سنسور Pt100 می خوره یا نه ؟
چون بدون ترمومتر و نصب سنسور اصلا به هیچ وجه نباید این دفعه سمت تست کردن برید !!پس حتما سنسور تهیه کنید و به دیواره پردازنده و TEC بچسبو نید ...............برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید
Bookmarks