یخ خشک هم نتونستی پیدا کنی ؟
یخ خشک هم نتونستی پیدا کنی ؟
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
زیاد دنبال این نبودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولاً از کجاها میشه بپرسم تا فردا برم دنبالش ببینم کسی داره؟
Going To Change New HardWare Soon
سلام
از دوستان کسی نظری نداره من بیشتر کجا میتونم بگردم دنبال یخ خشک؟
آقا ایمان در تاپیک اورکلاک من دیدم شما گفتی باید از کانتینر و یخ دوباره استفاده کنی
یک کمی بیشتر راهنمایی میدی چطوری یا چکار کردی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 07-11-08 انجام شده است
سلام دوست من بله من گفتم چون از یخ معمولی استفاده می کنم و در عرض 5 min آب می شود البته در ولتاژ 2.0 برای cpu.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (10-11-08)
والا برای یخ خشک از شهریار سوال کن احتمالا میدونه .
نیتروژن مایع البته بهتر جواب میده فکر کنم .
-------
آقا تهرانی ؟
اگه تهرانی با این شماره تماس بگیر ببین داره یخ خشک ازش بگیری یا نه ، کیلویی 2 تومن میده انگار .
09121242497 - علی بهبهانی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 08-11-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
good_punisher (08-11-08), Majid OC (16-11-08), ViViD (08-11-08)
من تهران نیستم متاسفانه اما اگر آشنا پیدا کردم که برام بتونه بیاره حتماً باهاش تماس میگیرم تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوستان من این شماره رو از مهندس عایرضا حقدوست گرفتم . برای خرید نیتروژن و یخ خشک به این شماره زنگ بزنید . به نام اکسیژن غرب
021-66524847
Majid OC (16-11-08)
Tom's OC Competition: LN2 Craziness
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.tomshardware.com/pictures...mpetition.html
خیلی جالبه این سایت به این معتبری میخواد عکسی را منتشر کنه قبلش چک کنه ! این خطای مالتی متر هست چراکه اصلا دمای حالت مایع نیتروژن در حالت عادی 187- هست ! اون وقت چه طوری با حرارت CPU شده منفی 186 ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
I M A N (17-11-08)
اقا یکی سایز قسمت های LN2 المینیومیه 1 تیکه رو برای LGA 775 به صورت کامل بنویسه لطفآ
یا اگه LN 2 مهندس عمرانیو اندازه هاشو می دونید بگید
آخرین ویرایش توسط Game در تاریخ 21-11-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks