برای خرید رو میفرمایید؟!آره آقا منم پایه ام
برای خرید رو میفرمایید؟!آره آقا منم پایه ام
|
آره عزیز منم می تونم آدرس تون رو پست کنین به صندوق پستی من ، فقط در مورد زمانش یه مقدار گرفتارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که تا آخر شهریور حل میشه بعدش هر خواهشی بود در خدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت مجیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dark Devil (05-09-08), good_punisher (06-09-08)
سلام سلام .
در چند دقیقه آینده منتظر دیدن کار آماده شده باشید . فقط متاسفانه چیز خیلی توپی نشده . به بزرگی خودتون ببخشید . خداییش عمرا به پای کار آقا مجید نمیرسه .
Majid OC (07-09-08)
سلام
عکس ها آماده شد . فقط هم کیفیتشون خیلی خوب نیست و این که کف کار خیلی خوب در نیومد . یعنی خیلی زخم و زیلی شده انگاری . اونم کار اون تراشکار ...( بیب )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولیش :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دومیش :
سومیش :
چهارمیش ( خداییش خوب پولیش داد ولی با پولیش هم رفع نشد . خدا بگم چیکارت نکنه ... . راستی منون نگاه . دارم براتون دست تکون میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
و آخری هم شبیه بالاییه ولی اینبار خودکاره داره دست تکون میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
خوب . اینم تموم شد . در پست بعدی منتظر اصل کاری باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid OC (07-09-08), PCminister (07-09-08), Shahryar (30-09-08)
سلام
خوب اینم از LN2 block .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب . اینم عین اون یکی زیرش پر از زخم و زیلیه . همشم کار همون ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید وارم با آماده شدن این وسیله دوستانی که تواناییش رو دارن یه گروه راه بندازه و با هم بزنیم یه سیستم رو بترکونیم . نیتروژن رو هم با هم تهیه می کنیم و بنده هم از شما اور یاد میگیرم . ببینم رکورد CPU رو میزنید یا نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اما عکس ها . کیف کنید . دوجداره بیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
1 :
2 :
3 :
4 . منون نگاه اون تو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
5 . اینم قیچیمون . میگفت می خوم توی عکس باشم منم گفتم برو جلو آینه وایسا تا ازت عکس بگیرم . بنده خدا LN2 block رو با آینه عوضی گرفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
خوب .
فعلا بای تا بعد . امید وارم خوش باشید و نماز روزه هاتون رو هم بتونید به جا بیارید . قبول هم باشه . دعا رو فراموش نکنید . صدقه هم بدید بد نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
Majid OC (07-09-08), PCminister (07-09-08)
دوباره سلام .
راستی . چند تا سوال دارم .
اولی این که بدون وصل کردن یه پاور به مین برد چطوری میشه ازش برق گرفت ؟
سیم زرد در پاور معرف چند ولت و سیم قرمز دارای چه ولتاژیه ؟
چطوری میتونم یه وسیله ای رو همراه با روشن شدن کامپیوتر به کار بندازه ؟ مثلا پمپ این WC رو اگه بخوام با روشن شدن کامپیوتر به کار بندازه چه راهی دارم . پمپ 220 هستش و نمیشه از پاور برق بگیرم . یا نه اصلا هر وسیله 220 ولت دیگه ای بخوام با کامپیوتر روشن بشه باید چیکار کنم . دقیقا همزمان .
فعلا همین ها
Majid OC (07-09-08)
|
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اون سوکتی که وصل می کنی به مین ، حدود 20 یا 24 پین داره .
ابتدا پاور رو به برق می زنید . با یک تکه سیم پایه ها رو از ابتدا دو به دو به هم می زنید ( بدلیل این که من سوکت
رو قطع کردم نمی تونم شماره پین رو بگم )
در چند حالت مثلا پایه یک با دوازده رو که به هم متصل کنید پاور روشن می شود ، نشونش هم کارکرد فن است .
*پایه های بالا مثال بود *
بعد برق 12 رو می تونید از فیش های چهار تایی که مثلا به درایو هاتون متصل می کنید بگیرید البته با توجه به این که
سیم زرد و مشکی کناریش به ترتیب مثبت و منفی است . با سیم قرمز و مشکی کنارش کاری نداریم .
من الان چون حدود 12 عدد فن روی سیستمم هست و پاور تعطیل و نیمه تعطیل زیاد داشتم گفتم برای این
که باری رو از پاور اصلیه سیستم بردارم همه فن ها رو بستم به پاور دوم که یک پاور 400 وات است !
یکه رله هم گذاشتم تو جریان که در زمان فشردن کلید روشن شدن سیستم ، پاور دوم هم شروع به کار کرده
و فن ها رو تغذیه می کنه ...
من با این پاور فن ماشین رو هم روشن کردم بدون مشکل ...
فقط حواست باشه اتصال نکنن ( سیم مشکی و زرد )
اگر اتصال کنند پاور خاموش می شه و روشن نمی شه ... بعد از اتصال کردن باید سیم برق رو کامل ازش جدا کنی و دوباره وصل کنی تا روشن بشه . ولی در کل به همین راحتی نمی تونی بسوزونیش ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هم وسیله ای داری که می خواهی با روشن شدن کامپیوتر روشن بشه باید از رله استفاده کنی که البته خیلی ساده است .
یک مقدار الکترونیک بلد باشی ردیف می شه . در ضمن اصلا هم فرق نمی کنه وسیله ای که می خوای با روشن شدن سیستم روشن بشه
12 ولت است یا 220 ولت یا 100000000 ولت !
اگر خواستی راه گذاشتن رله در جریان رو بهت بگم ...
good_punisher (07-09-08), Majid OC (07-09-08)
سلام :
درسته من هم سیم سبز و طوسی رو به هم وصل کردم ، ولی گفتم شاید احتمالش باشه یک پاوری رنگ سیم هاش با پاور من فرق کنه و بنده خدا بره سره کار ...
شما باید بری یک رله 12 ولت تک کنتاک بخری .
یعنی رله ای که با 12 ولت کار می کنه و قابلیت عبور جریان 220 رو داره . قیمت هم 600 تومان من خریدم بهترین مارک .
سیم تغذیه ( پایه ) رله رو به سیم زرد و مشکیه کناریش وصل می کنی .
سیم کنتاک یا همون دو تا پایه ای که نقش کلید رو بازی می کنند رو یک پایه به سیم سبز و یک پایه به سیم طوسی می بندی ...
به همین راحتی ... فط حواست باشه که رله همیشه 2 پل داره یک پلش همیشه معکوسه و برای جایی هست که شما می خوای با
دادن جریان به رله مداری رو از کار بندازی و پل دیگر برای این هست که شما می خوای با دادن جریان مداری رو روشن کنی .
این رو گفتم که توی کار اشتباه نکنی و یکدفعه نا امید نشی که چرا رله کار نمی کنه .
این عکس سیستم من با پاور دوم و اون رله !
good_punisher (07-09-08), Majid OC (07-09-08), Shahryar (20-09-08)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks