این که گقتم هجم مایع زیاد بشه به این خاطر هستش که ۲ لیتر مایع -20 درجه اگر در مدت نیم ساعت گردش در مدار به دمای صفر درجه برسه ، ۲۰ لیتر ۴ ساعت طول میکشه که گرم بشه

شما در زمان استارت موتور فشار خیلی بالائی به موتور میارید ( به دلیل کم بودن طول لوله ) پس بهتره این اتفاق هر ۴ ساعت یک بار اتفاق بیافته که عمر موتور رو زیاد میکنه

تا اونجائی که میدونم هر چی موتور قوی تر باشه بایستی طول لوله و قطرش بیشتر باشه ، اگر این مسئله رعایت نشه همونطور که گفتم طول عمر موتور خیلی کم میشه

موفق باشید
در مورد حجم مایعه اگه انطور که شما می گه فشار زیادی به موتور در ابتدا بیاد ، باید حجم رو زیاد کنم و

لوله برگشت من الان 12 حلقه مسی داره ، موقع گاز زدن ، اول کمی گاز زدیم ، دما 5 حلقه ابتدایی خیلی سریع به 20- رسید (شاید 2 یا 1 دقیقه یا کمتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) بعدش که گاز رو بیشتر کردیم دما کمی افت کرد و تمام 12 حلقه یخ زد و دوباره به 20- رسید ولی زمانش خیلی بیشتر شد چیزی بین 10 تا 12 دقیقه (مصرف سوخت و سرعت تقریبا دو برابر...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

من این فشار زیاد اولیه رو نمی دونستم ، ولی اگه طول و قطر لوله ها کمتر باشه دما خیلی سریع تر و بیشتر (کاملا چشمگیر) پایین میاد و موتور خیلی کمتر کار می کنه

این بازهم جای بحث و تست داره