سلام
به نظرم فن جایگزین را از برند گرین تهیه کنید . مثل GF120-FSB
برای مورد شما باز من سعی میکنم با دوستان در شرکت گرین تماس بگیرم
.exe (16-01-21)
کاربر شهرسختافزار
پس به نظر شما اگر فن کولرمسترو در کنار گرین بزارم ممکنه مشکل بوجود بیاد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این فنی که شما معرفی کردید اگر این باشه GF120-FSB مشخصاتش زده 1100 rpm و فشار هوای 1.45 فکر نمیکنید برای رادیاتور ضعیف باشه؟ باتوجه به اینکه فشار هوایJetflo 120 و gf120-haf به ترتیب 2.7 و 2.3 هست
جدای از این مسائل واقعا برام عجیبه این فن به این زودی خراب شده چون به گفته شرکت گرین عمر این فنها 100.000 ساعته که میشه بیشتر از 11 سال بصورت 24/7 حالا در نظر بگیرید من کلا 3ساله اینو بستم و تازه یک سالش هم سیستم خاموش بوده اونم نهایت روزی 10 ساعت روشن بوده!
Main: Asus P6t
CPU: Intel Core i7 920 oc 3.8GHz
VGA: Galax GTX 1060 6GB
Ram: Gskill ripjaws ddr3-1600 cl9 16GB
Cpu Cooler: Green GLACIER 240 EVOPower: Antec-850w
SSD: Samsung 850 pro 256GB
HDD1: WD Green 3 TB
Case: Green Z4 Astiak
ضعیف که نیست ولی گزینه اقتصادی تری نسبت به بقیه سایر گزینه هاست در نهایت همون GF120-HAF کافیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .exe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر قطعه ای احتمال خرابی دارد . اون عمر تقریبی هست و خیلی موارد رو عمر و عملکرد فن تاثیر میگذاره . عمر فن های گرین در مقایسه سازندگانی همچون دیپ کول خیلی بیشتر هست و مشکل خرابی و صدا در مقیاس کمتری رخ میدهد .
.exe (16-01-21)
ممکنه صدا به دلیل گیر کردن led ها باشه که اگر ببرید گارانتی براتون درست میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .exe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
ممکنه صدا به دلیل گیر کردن led ها باشه که اگر ببرید گارانتی براتون درست میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .exe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.exe (17-01-21)
کاربر شهرسختافزار
اتفاقا همین حدسم زدم و نوار led رو بررسی کردم ظاهرا مشکلی نداره کاملا چسبیده، ولی بازم مد نظر قرار میدم اگر لازم شد ببرم شرکت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Main: Asus P6t
CPU: Intel Core i7 920 oc 3.8GHz
VGA: Galax GTX 1060 6GB
Ram: Gskill ripjaws ddr3-1600 cl9 16GB
Cpu Cooler: Green GLACIER 240 EVOPower: Antec-850w
SSD: Samsung 850 pro 256GB
HDD1: WD Green 3 TB
Case: Green Z4 Astiak
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks