با سلام
فعلا خود بلاک رو ساختم البته روی این بلاک میخوام از اکرولیک استفاده کنم که باید ببینم چه چسبی وجود داره که مس و اکرولیک میتونه به هم بچسبونه مثل شکل زیر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابته این بنده خدا با پیچ بسته ولی من حال این رو ندارم که خودم رو درگیر بازیهای پیچیده کنم البته اگر دوستا نظر مناسبی داشته باشن استقبال میکنیم
از واتر بلاک که بگذریم پمپ هم هست که در شکل زیر میبیند قبلا دوستان پمپ هایی رو معرفی کردن که برای داخل آب بود و باید اکسترنال میکردیم این پمپ رو من توی بازار دیدم ولی اون روز دقت کافی به خرج ندادم نمیدونم مثل شکل زیر آیا میشه اون رو به اکسترنال تبدیل کرد یا نه اگر دوستان در مورد این هم نظری بدن ممنون میشم . البته این مدلی که شاید من بگیرم مدل sp-6000 هست ایا زیاده یا مناسب هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مخزن هم یه سری طرح دارم اما اگر اماده اون رو بتونم پیدا کنم بهتره چون کارها یه مقدار داره به طول می انجامه در واقع در کنار ساخت این بلاک کار مدینگ ونگارد هم هست و یه سری کارهای دیگه ....
برای رادیاتور هم چیز بهتری از رادیات بخاری پژو 405 گیرم نیومد در واقع اون ابعادی که من میخواستم نبود . البته به رادیاتر ساز مراجه کردم که اول گفت برام میسازه اونم با قیمت 50 هزار تومان چون ابعاد خیلی نا نافرم بود 14x28 ولی طرف نتونست و یه رادیات برام گیر آورد با اندازه 30x13 با قیمت 29 تومن که بعد از خرید متوجه شدم به خاطر ضخامتش توی کیس جا نمیشه و موند رو دستم و مجبور شدم یه رادیات پژ با قیمت 23 تومن بگیرم که کوچیگتر از ابعادی هست که میخوام ولی دیگه چاره ای نداشتم
لطفا دوستان راهنمایی کنن
به نظرتون برای چسبوندن قطعه مس به اکرولیک از چه چسبی استفاده کنم
با تشکر

Bookmarks