با سلام
دوستان من میخوام یه واتر کولینگ بسازم
اول از همه میخوام بدونم چه طرحی برای انجام واتر بلام مناسب هست
این واتر کولینگ باید CPU و چیپ پل شمالی رو خنک کنه
با تشکر
با سلام
دوستان من میخوام یه واتر کولینگ بسازم
اول از همه میخوام بدونم چه طرحی برای انجام واتر بلام مناسب هست
این واتر کولینگ باید CPU و چیپ پل شمالی رو خنک کنه
با تشکر
|
سلام
داش علی زدی تو کار عملی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین بهتره برای کارت یه پروسه تعریف کنی . هر چند من زیاد وارد نیستم و بقیه دوستان بیشتر می تونن کمک کنن اما بد نیست که یه پروسه درست برای رسیدن به هدف داشته باشی :
1. بررسی انواع طرح های بلاک ( چه پردازنده چه پل شمالی )
2. طراحی بلاک
3. بررسی نحوه نصب بلاک روی محل مورد نظر
4. بررسی قطعات لازم مثل پمپ , رادیاتور , فن جهت خنک کردن رادیاتور
این مورد بررسی بیشتری لازم داره , مثلا موتور توانایی انتقال آب به چه میزانی داشته باشه
اندازه رادیاتور چقدر باشه , جنسش از چی باشه
فن در چه اندازه ای باشه
5. بررسی بهترین حالت ارتباط قطعات
6. بهترین ترکیب جهت استفاده بعنوان مایع خنک کننده
7. تمام
موفق باشی
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
ALIRE7A (06-10-09), Mehran coyote (25-01-13)
ممنون
برا پل شمالی بلاک دارم یعنی خود مین داره ( BLACK OPS) برای خنک کردن هم میخوام از 3 فن 14 سانت یا 3 فن 12 سانت استفاده کنم
من همچین رادیاتوری میخوام کسی سراغ داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بین رباط کریم و اسلام شهر یه جائی هست به اسم اکبرآباد تشریف ببرید اونجا از ۱۵ سانتی تا ۳ متری پیدا میکنید که دارن با پتک له میکنند ( یه ۱۰ کیلومتر از رباط که خارج شدید سراغ سه راه کلمه رو بگیرید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توشون بگردید سالم هم پیدا میکنید یه چیزی تو این اندازه که شما میخواهید حدود ۶ تا ۸ تومن میتونید بخرید ( وزن میکنند کیلوئی بهتون میفروشن )
ALIRE7A (06-10-09)
با تشکر
پس وجود داره حالا توی تهران جایی رو سراغ ندارین چون ما که ماشین نداریم بریم اونجا
|
علیرضا جان وجود داره ولی باید بگردی مثلا توی لوازم خودرو ولی معمولا خیلی گرون میگنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
۳ هفته پیش همه رادیاتورهام رو رد کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الان فقط یدونه ۱۴ سانتی فینگیلی دارم اگر به کارت میاد بهت میدم
دوستان ابتدا بهتره بلاک مورد بررسی قرار بگیره
1. بررسی انواع طرح های بلاک + 2. طراحی بلاک
با سلام
فعلا خود بلاک رو ساختم البته روی این بلاک میخوام از اکرولیک استفاده کنم که باید ببینم چه چسبی وجود داره که مس و اکرولیک میتونه به هم بچسبونه مثل شکل زیر
ابته این بنده خدا با پیچ بسته ولی من حال این رو ندارم که خودم رو درگیر بازیهای پیچیده کنم البته اگر دوستا نظر مناسبی داشته باشن استقبال میکنیم
از واتر بلاک که بگذریم پمپ هم هست که در شکل زیر میبیند قبلا دوستان پمپ هایی رو معرفی کردن که برای داخل آب بود و باید اکسترنال میکردیم این پمپ رو من توی بازار دیدم ولی اون روز دقت کافی به خرج ندادم نمیدونم مثل شکل زیر آیا میشه اون رو به اکسترنال تبدیل کرد یا نه اگر دوستان در مورد این هم نظری بدن ممنون میشم . البته این مدلی که شاید من بگیرم مدل sp-6000 هست ایا زیاده یا مناسب هست .
برای مخزن هم یه سری طرح دارم اما اگر اماده اون رو بتونم پیدا کنم بهتره چون کارها یه مقدار داره به طول می انجامه در واقع در کنار ساخت این بلاک کار مدینگ ونگارد هم هست و یه سری کارهای دیگه ....
برای رادیاتور هم چیز بهتری از رادیات بخاری پژو 405 گیرم نیومد در واقع اون ابعادی که من میخواستم نبود . البته به رادیاتر ساز مراجه کردم که اول گفت برام میسازه اونم با قیمت 50 هزار تومان چون ابعاد خیلی نا نافرم بود 14x28 ولی طرف نتونست و یه رادیات برام گیر آورد با اندازه 30x13 با قیمت 29 تومن که بعد از خرید متوجه شدم به خاطر ضخامتش توی کیس جا نمیشه و موند رو دستم و مجبور شدم یه رادیات پژ با قیمت 23 تومن بگیرم که کوچیگتر از ابعادی هست که میخوام ولی دیگه چاره ای نداشتم
لطفا دوستان راهنمایی کنن
به نظرتون برای چسبوندن قطعه مس به اکرولیک از چه چسبی استفاده کنم
با تشکر
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه واشری داریم به اسم تکسون که توی ماشین و کفاشی استفاده میشه ، با چسب آهن میچسبه
ولی خیلی تمیز در نمیاد اینجوری
تکسون یه حسنی داره اگه آب بهش برسه باد میکنه و آب بندی میکنه
عکسی از پمپ نمیبینم لطفا مجدد بگذارید
موفق باشی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks