بله با اون شیشه 3/5 نصفی آب مقطر 0/5 هم از اون شیشه زد یخ اضافه کن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله با اون شیشه 3/5 نصفی آب مقطر 0/5 هم از اون شیشه زد یخ اضافه کن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>NVIDIA (02-10-15), Overclocker (12-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
رفتم لوازم یدکی و آب رادیاتور خریدم به قیمت 650 تومان :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی یکم عجیبه ! چرا رنگش سبزه ؟
و دیگه لازم هست که زد یخ اضافه کنم بهش ؟ چون از فروشنده پرسیدم که چرا رنگش سبزه مگر ضدیخ داره ؟ بعد گفت نمیدونم ولی ضد یخ نیست داخلش خیالت راحت !!!!
؟
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 14-09-08 انجام شده است
Majid OC (14-09-08)
کاربر شهرسختافزار
حسین جون نباید مایع رنگی باشه هانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که تا به حال ندیده بودم شاید هم آب مقطر باشه
اگه می تونی یکمشو مزه مزه کن اگه بی مزه بود آب مقطره خیالت راهت میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (14-09-08)
کاربر شهرسختافزار
مجید جون میخوای منو بکشی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیخوای یه لیوان بخرم بعد اگر چیزیم نشد 100% دیگه آب مقطره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا بیخیال شو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی برچسب بطری را بخون ببین چیزی دستگیرت میشه ؟
من دیدم روش نوشته تهیه شده از آب دیونیزه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid OC (14-09-08)
کاربر شهرسختافزار
مجید جون بالاخره ضدیخ اضافه کنم یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی ضدیخ فقط باعث جوش نیامدن آب و یخ نزدن آب میشه که هیچ کدوم بدرد من نمیخوره و یک خاصیت دیگه هم داره که رسوب نمیکنه ولی روی بطری آب رادیاتور که خریدم نوشته توانایی رسوب زدایی حتی رسوب های قدیمی !!!
با این وجود من چیزی نمیبینم که لازم باشه ضدیخ اضافه کنم حالا نظر راجب به اینها چیه ؟
با تشکر از آقا مجید گل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid OC (15-09-08)
Administrator
آب دیونیزه در واقع آبی هست که از طریق تبادل یونی ، تمام مواد معدنی نامحلول موجود در اون برداشته میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این روش ، آبی که در نهایت بدست میاد ، بدون هرگونه مواد جامد نامحلول هست
و به همین دلیل هم وقتی تبخیر میشه اثر خوردگی از خودش به جا نمیذاره و اینجاست که علت کاربرد این آب در
رادیاتور ماشین روشن میشه!
در مورد خلوصش هم جالبه بدونید که آب دیونیزه از آب مقطر هم خالص تره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در مورد رنگش اطلاع دقیقی ندارم اما فکر کنم چون روش زده دارای خاصیت رسوب زدایی ، رنگش هم
شاید به خاطر وجود ماده رسوب زدا هست ( تصور من اینطور هست )
سپاس
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 15-09-08 انجام شده است
Majid OC (15-09-08), Overclocker (15-09-08), Web (20-09-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks