سلام
آقا این کولنتی که میگید رو سبز به قیمت 15000 تومن برای هر 500 سی سی میگیره . توی سایت خود فونیران و حتی ترمال تیک هم اطلاعات مفیدی راجع به این میتونید بگیریم .
مهم ترین بحث اینه که : بابا به خدا این ماده فقط و فقط اتیلن گلیکول هست با رنگ . هم ترمال تیک میگه و هم فونیران . این ماده رو با کیفیت آزمایشگاهی میتونید از ناصر خوسرو بخرید . هم آزمایشگاهی داره و هم صنعتی . خلوصش هم تقریبا فرقی نمی کنه . قیمتش هم برای صنعتی 1000 تا 2000 تومن برای هر لیتر و برای آزمایشگاهی با مارک ایرانی حدود لیتری 5000-10000 هستش . میتونی با مارک های مختلفی از قبیل دکتر مجللی یا سینا شیمی تهیه کنید . آدرسش هم برای خرید اینه :
تهران - میدان امام خمینی - خیابان ناصر خسرو - کوچه خدا بنده لو - لقمان شیمی .
البته یکی دوتا دیگه هم هستن که آزمایشگاهی ایرانی میفروشن . تفاوت قیمتشون خیلی نیست . توی همون راسته لقمان شیمی هم میتونید پیدا شون کنید . اتیلن گلیکول رو هم در دبه های پلاستیکی 1 لیتری و 2.5 لیتری و 20 لیتری میتونید بخرید . قبلش هم در باره ظرفیت گرمایی اتیلن گلیکول و دی اتیلن گلیکول تحقیق کنید . هر کدوم بیشتر بود اون رو بخرید . شاید هم برید بازار ببینید فقط یکیش هست . صنعتی رو هم از این آدرس بخرید بهتره :
// ... - کوچه خدا بنده لو - پاساژ اخوت - شیمیایی رجبی ( البته اگه اشتباه نکرده باشم . )
جلو در همین پاساژ هم باز چند تایی حلال فروش هستن . از اون ها هم می تونید بخرید .
رنگ رو هم همین طور . از ناصر خسرو بخرید . رنگی بخرید که توی آب حل بشه . و رسوب هم نکنه . پیدا کردنش سخته . اول توی سایت ها و وب ها بگردید و تحقیق کنید بعد انتخاب کنید و بخرید .
آخیششششششششششش . خسته شدم اینقدر تایپ کردم . خدا کنه اقلا به دردتون بخوره .
اگه بازم سوالی مونده سعی می کنم در حد توانم پاسخ گو باشم . ولی شما رو به خدا پولتون رو دور نریزید ( پولتون رو ندید به این دو تا مغازه : سیما در بازار رضا و سبز در ایران . البته بیشتر سیما . بازم به معرفت سبز . آدم رو تحویل میگیرن . )
بگذریم . صنف بازی میشه اون وقتی اوضاع خطری میشه و ...
فعلا بای

Bookmarks