good_punisher (16-09-08), Overclocker (15-09-08)
:اگر یکم بگردی پیدا میشه مگر من و مجید جون پیدا نکردیم با این وجود که من شهرستان بودم نه تهران
2:همین مایع رادیاتور که بنده خریدم مثل کولانت هست دیگه چی از این بهتر و تاز آماده هم هست !!!
3:این یکی یا باید آماده اش رو بخری یا دست به کار بشی و یه چیزی درست کنی که کاره سختی هست ولی باید بتونی دیگه ولی کار خواصی نیست که بخواد از ساختن واتر کولینگ دست ساز باز دارد
از تمام دوستان به خاطر توضحات مفیدشون کمال تشکر ودارم (محمد - مهراد- نوید - حسین . .. .)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مایع Coolant رو می تونید از تهران- پاساژایران -طبقه همکف-سبز کامپیوتر
محصولات فونیران رو میاره که Coolant Tt ماده خنک کننده ترمال تیک رو داره و سبز رنگ هستش بصورت جدا میفروشه ؛ اگر هم نداشت می تونید سفارش بدید بیاره براتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 15-09-08 انجام شده است
good_punisher (16-09-08), Overclocker (15-09-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید جون اون مایع کولانت خیلی کم با این فرق میکنه یا شاید هم فرقی نمیکنه فقط اسمش فرق میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مایع رادیاتور 650 الی 1000 هست ولی اون 10000 هست ( حداقل )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid OC (15-09-08)
بله فرقی می کنه دوستان به اینکه این ماده کولانت وقتی روی قطعات میرزه ؛قطعه رو خراب نمی کنه !اشاره کردند(که بعید می دونم قطعه خراب نشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم آدرس دادم که اگه خواستند این ماده سبز رنگ رو جدا تهیه کنند ؛ برن کجا بخرن !
Overclocker (15-09-08)
سلام
آقا این کولنتی که میگید رو سبز به قیمت 15000 تومن برای هر 500 سی سی میگیره . توی سایت خود فونیران و حتی ترمال تیک هم اطلاعات مفیدی راجع به این میتونید بگیریم .
مهم ترین بحث اینه که : بابا به خدا این ماده فقط و فقط اتیلن گلیکول هست با رنگ . هم ترمال تیک میگه و هم فونیران . این ماده رو با کیفیت آزمایشگاهی میتونید از ناصر خوسرو بخرید . هم آزمایشگاهی داره و هم صنعتی . خلوصش هم تقریبا فرقی نمی کنه . قیمتش هم برای صنعتی 1000 تا 2000 تومن برای هر لیتر و برای آزمایشگاهی با مارک ایرانی حدود لیتری 5000-10000 هستش . میتونی با مارک های مختلفی از قبیل دکتر مجللی یا سینا شیمی تهیه کنید . آدرسش هم برای خرید اینه :
تهران - میدان امام خمینی - خیابان ناصر خسرو - کوچه خدا بنده لو - لقمان شیمی .
البته یکی دوتا دیگه هم هستن که آزمایشگاهی ایرانی میفروشن . تفاوت قیمتشون خیلی نیست . توی همون راسته لقمان شیمی هم میتونید پیدا شون کنید . اتیلن گلیکول رو هم در دبه های پلاستیکی 1 لیتری و 2.5 لیتری و 20 لیتری میتونید بخرید . قبلش هم در باره ظرفیت گرمایی اتیلن گلیکول و دی اتیلن گلیکول تحقیق کنید . هر کدوم بیشتر بود اون رو بخرید . شاید هم برید بازار ببینید فقط یکیش هست . صنعتی رو هم از این آدرس بخرید بهتره :
// ... - کوچه خدا بنده لو - پاساژ اخوت - شیمیایی رجبی ( البته اگه اشتباه نکرده باشم . )
جلو در همین پاساژ هم باز چند تایی حلال فروش هستن . از اون ها هم می تونید بخرید .
رنگ رو هم همین طور . از ناصر خسرو بخرید . رنگی بخرید که توی آب حل بشه . و رسوب هم نکنه . پیدا کردنش سخته . اول توی سایت ها و وب ها بگردید و تحقیق کنید بعد انتخاب کنید و بخرید .
آخیششششششششششش . خسته شدم اینقدر تایپ کردم . خدا کنه اقلا به دردتون بخوره .
اگه بازم سوالی مونده سعی می کنم در حد توانم پاسخ گو باشم . ولی شما رو به خدا پولتون رو دور نریزید ( پولتون رو ندید به این دو تا مغازه : سیما در بازار رضا و سبز در ایران . البته بیشتر سیما . بازم به معرفت سبز . آدم رو تحویل میگیرن . )
بگذریم . صنف بازی میشه اون وقتی اوضاع خطری میشه و ...
فعلا بای
ASRE_NOVIN (08-10-09), atisoc0936 (31-01-15), Dark Devil (16-09-08), Majid OC (16-09-08), Overclocker (16-09-08)
محمد جان
این ماده خودش بی رنگه ؟
برای ماده واتر بلوک خاصیت این اتیلن گلیکول بهتره یا ضد یخ + آب مقطر!!
آیا این ماده اتیلن گلیکول وقتی بریزه رو قطعات سخت افزاری خراب شون نمی کنه ؟ یا آسیب نمی زنه ؟
ماشالا تو این قضایا واردی یان!ای ول مهندس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت
مجیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
good_punisher (16-09-08)
ضمن تشکر از دوستمون باید بگم که این ماده که تو Coolant هست پروپیلن گلیکول هست ولی اونی که معمولا تو ضد یخ ها ترکیب میکنن اتیلن گولیگول (اگر درست یادم باشه)
نه مجید جان این که اتصالی بکنه که رد خور نداره همشون این مشکل را دارند
Majid OC (16-09-08), Overclocker (16-09-08)
|
سلام عزیزان
اتیلن گلیکول کاملا بیرنگه
این که مایعات به یه ماده آسیب برسونن به خاطر جریان الکتریسیته ایه که توشون در جریانه . خود اتیلن گلیکول از آب مقطر هم رساناییه کمتری داره . یعنی تقریبا صفر .
برای اینکه ببینید کدوم بهتره درست ترین کار اینه که تحقیق کنید توی اینتر نت که ظرفیت گرمایی کدوم بیشتره . اتیلن گلیکول ؟ دی اتیلن گلیکول ؟ پروپیلن گلیکول ؟ محلول آب این ها ؟ یا هر چیز دیگه ای که می خوای بگردید دنبالش . مهم ظرفیت گرماییه . مثل مقایسه مس با آلومینیم برای block . ظرفیت گرمایی مس تقریبا 1 واحد از آلومینیم بیشتره . پس گزینه مناسب تریه برای block . یعنی فقط مناسب تره . اون خوبه ولی این بهتره . گرفتی ؟
بنده ظرفیت گرمایی اتیلن گلیکول رو نمیدونم . ولی از پروپیلن گلیکول بشتر باید باشه .
توی مقایسه خود اتیلن گلیکول با مخلوط اتیلن گلیکول و آب همباید بگم که ظرفیت گرمایی این محلول از آب کمتره ولی حتما از خود اتیلن گلیکول بیشتره .
اینم یه لینک که از سایت خود فونیرانه و به نقل از ترمال تیک گفته شده که اکثر این ماده رو اتیلن گلیکول تشکیل میده .
http://www.phoniran.com/_-fa/product...=f,598,607,413
راستی . یه در خواست . اگه کسی از این ماده خریده و هنوز هم ازش داخل سیستم کولینگ استفاده نکرده ، یه چند سی سی بتونه به بنده بده خوب میشه . خدا خیرتون بده . اگه امکانش هست برام جورش کنید تا نتایجش رو زودتر بهتون اعلام کنم . برای آنالیز می خوام تا در صد موادش رو لو بدم .
فعلا بای
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
ASRE_NOVIN (08-10-09), Majid OC (16-09-08), Musketeer™ Pro (09-10-08)
دوباره سلام
فرمول اتیلن گلیکول : C2H6O2 . ساختارش هم الان میتونم توضیح بدم .
2 اتم کربن با پیوند ساده به هم وصل شدن . هر اتم اکسیژن فقط با یک ظرفیت خود و فقط به یک اتم کربن وصل شده . به هر اکسیژن یه اتم هیدروژن وصل شده و بقیه هیدروژن ها هم به بقیه ظرفیت های کربن وصله . ظرفیت گرماییش 2.2 یا 2.4 هستش . ظرفیت گرمایی آب خالص 4.184 هستش . اینم لینکی که توش عکس ساختارش رو هم گذاشته . فقط نمی دونم چرا توی ویکیپدیا ننوشته ظرفیت گرماییش چقدره :
http://en.wikipedia.org/wiki/Ethylene_glycol
اینم یه لینک در باره پروپیلن گلیکول . ظاهرا که فقط محدوده دمایی بهتری داره و چیزی هم از ظرفیت گرمایی ویژه نگفته . یه چیزی هم که سر سری نگاه کردم توش توضیح داده اینه که ظاهرا یه Anti freeze یا همون ضد یخ با درجه Toxicy بیشتر از اتیلن گلیکوله . هر چند بازم چزو مواد خیلی خطر ناک نیست و در صورت خورده شدن خواصیت سمیت داره ( البته فکر کنم فقط در مصرف خوراکی سمی باشه . اطلاعات دقیق تری ندارم )
http://en.wikipedia.org/wiki/Propylene_glycol
ان شاءالله که به دردتون بخوره .
فعلا بای
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
ASRE_NOVIN (08-10-09), Mehran coyote (25-01-13), Musketeer™ Pro (09-10-08)
سلام خدمت دوستان حرفه ای، یک سوال... امیدوارم جای درستی مطرحش کرده باشم:
بجای آب، نمیشه از روغن به عنوان coolant استفاده کرد؟ چون هم ظرفیت گرمایی بالایی داره و هم اگه رو قطعه ها بریزه خرابشون نمیکنه... اگه استفاده بشه مشکلاش چیاس و آیا اصلا میشه؟
خیلی ممنون و ببخشید اگه سوالم چرت بود!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من روغن به دلیل رقیق نبودنش کند تو مدار جریان داره و فشار به پمپ هم میاره !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (09-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks