برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خداییش اگر خط آخر را نمیگفتی من هیچی نمیفهمیدم از این حرفات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1:اگر یکم بگردی پیدا میشه مگر من و مجید جون پیدا نکردیم با این وجود که من شهرستان بودم نه تهران برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@vid
2:همین مایع رادیاتور که بنده خریدم مثل کولانت هست دیگه چی از این بهتر و تاز آماده هم هست !!!
3:این یکی یا باید آماده اش رو بخری یا دست به کار بشی و یه چیزی درست کنی که کاره سختی هست ولی باید بتونی دیگه ولی کار خواصی نیست که بخواد از ساختن واتر کولینگ دست ساز باز دارد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آز آقا مهراد گل هم تشکر میکنم که توضیح دادن آب دیونیزه چیست !!!
خلاصه ما از همین مایع استفاده میکنیم و مایع دیگری از این بهتر تر نمیبینیم فعلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks