کاملش رو تو لینک زیر ببینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=349841
کاملش رو تو لینک زیر ببینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=349841
|
|
HWBOT SSA Member
شما محشرین آفرین آفرین.................
من نگفتم که کار اونو انجام بده فقط می خواستم پشتکار طرف و سلیقشو ببینید نه اینکه از روی اون بسازی
حرف شما از نظر قیمت درسته
یه سوال داشتم که این آب رادیات و ضد یخ خوردگی ایجاد نمی کنن
در صورتی که شما از آب رادیاتور آماده استفاده کنید اگر مارکش معتبر باشه خوردگی نداریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگر آب مقطر و ضد یخ رو خودتون میخواهید مخلوط کنید دقت کنید که بیش از اندازه مجاز ضد یخ استفاده نکنید ( روی بسته بندی میزان ترکیب رو نوشته ) چون اگر غلظت بالا بره خوردگی پیدا میکنید
Curtis (02-10-09)
سلام به همه عزیزان
من درباره water cooling اطلاع زیادی نداشتم تا این پنج صفحه رو خوندم و یه چیزایی فهمیدم و واقعا دست همتون درد نکنه
با تشکر ...
آخرین ویرایش توسط HoSsEiN.iR در تاریخ 03-01-10 انجام شده است
mahddi (20-12-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
لطفا دوباره آپلود کنید فایل موجود نیست
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از شما
عرض کنم که لینک خرابه
K1LOU (03-11-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
لطفا لینک رو اصلاح کنید
با تشکر
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
اولا " دست همتون درد نكنه كه مطالب آموزنده و جالب هستن .
2سوال از كارشناسمون :
1: خودتون كه از اين واتر كولينگ استفاده كردين ، بعد از گذشت 1 ساعت از كاركرد سيستم ميانگين دماي آب و cpu چقدر بوده ؟؟
2: شنيدم يه فلزي هست پشت فن پرايد كه با خوردن كمي باد به اون دماش سريعا" پائين مياد ! ( پرايدهاي فاقد كولر روشون بود )، جنس اون ميدونيد چيه ؟ و فكر ميكنيد ميشه ازش كاربردي گرفت تو اين داستان ؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks