این هم شاید مفید مفید باشه .
http://www.virtual-hideout.net/guide...t1/index.shtml
این هم شاید مفید مفید باشه .
http://www.virtual-hideout.net/guide...t1/index.shtml
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.کارتون حرف نداره...
چند تا سوال داشتم:
1)اگر بخوام بلاک رو به سورت آماده بخرم چقدر خرج بر میداره؟
2)اگر پیش تراش کار ببرم چقدر میگیره؟
3)اون رادیاتور + فن 8 سانتیمتری برای چیه؟
4)فایلهای .Catpart رو با پی میشه دید؟
کاربر شهرسختافزار
سلام عزیز خوش اومدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می دونم که ایمان جان توضیحات کاملی رو داده
واما جواب سوالاتتون :
1)الان چند مدل بیشتر تو بازار نیست که توسط آواژنگ و فونیران وارد میشه مثل گیگابایت یا ترمالتیک که توسط همین دو شرکتی که گفتم گارانتی میشه مثلا یک مدلش رو آقا مهراد گل بررسی
کردن ببینید :GigaByte Liquid Cooling ( سیستم خنک سازی بوسیله آب ) (کلیک کنید )
درمورد قیمت هم حدود 100 تا 120 تومن بخوای بخری در می آدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2) ببین بستگی به جنس قطعه داره آلومینیوم ، مس، برنج . . .فرق می کنه هزینه تراش ولی اگه به دستگاه فرز نیازی نباشه و فقط تراش باشه از20 هزار تومن تا 50 هزار تومن بستگی به انصافش داره خرج بلاک میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3) برای اینکه آبی که روی CPU پمپ میشه و گرمای حاصله از اون رو میگره باید یه جایی دفع حرارت کنه که برای این دفع حرارت به فن و رادیاتور نیاز ه تا دمای آب پایین تر بیاد و دوباره روی CPU پمپ شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4) برنامه اتو کد رو نصب می کنی که مربوط به نقشه کشیه اون پسوند رو می خونه !می تونی باز کنی
اگر علاقه مندی کار دیگر دوستان هم ببین در ساخت واتر بلوک :
کار محمد گل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ببینید
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 14-09-08 انجام شده است
سلام
ایمان جان دستت درد نکنه
راستش من فقط به خاطر پست تو اینجا عضو شدم
بعد که اومدم دیدم بقیه بچه ها از جمله جواد شاهوند و بهادر امید و .... هم هستند
من خودم خیلی وقته که میخوام یه واتر کولینگ بسازم
برای رادیات هم رفتم همون رادیات پراید که خودت استفاده کردی بگیرم
یه چیزی اضافه کنم
فن و رادیات بخاری پراید رو رو هم 10 تومن میفروشن
اما فنش سه دور هست که خیلی به صرفه تره تا بیای خودت یه فن روش نصب کنی
من راستش الکترونیک کار میکنم
شاید بتونم یه سیستمی بچینم که بسته به دمای آب سرعت فن رو تغییر بده
اونوقت نور علی نوره
فکرش رو بکنین یه سیستم دست ساز خیلی پیشرفته تر از سیستم های آماده
راستی یه فکری برای بلاک سی پی یو بکنید.
راستش چند وقت پیش امید یه مدل از OCZ رو تو سایت سخت افزار معرفی کرد
میخوام ببینم اگه بخوام اونو بگیرم باید از کجا بگیرم؟
کاربر شهرسختافزار
سلام.خوش اومدی؟ببین اسم کاربریت خیلی واسم آشناست!فکر کنم توی فروم سخت ازار دیدم نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با اجازه آقا ایمان گلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این طور که متوجه شدم طرح شما :
در مورد فن برای رادیاتور بهتره از دو تا فن های دور بالا بلبرینگی 2800 دور در دقیقه استفاده کنید که هم دور بالا و هم هوادهی بهتری دارند و قمیت شون هم 6500 تومنه .
در محصولات ترمال تیک به طور خودکار توسط نمایشگر دما و سنسور حرارتی سیستمی که فرمودید تعبیه شده
برای متعادل نگه داشتن دمای Coolant که در سیستم واتر در گردش است .
برای بلاک CPU هم بحث و بررسیش در اینجا شده !مطالعه کنید
در مورد مدل کولینگ OCZ هم مشخص کنید مدلش رو ، وعکس بزارید تا باهم بررسیش کنیم .
قربانتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید
Arian.Z (05-10-08), M A H R A D (05-10-08), pc_hex (04-08-10)
|
|
HWBOT SSA Member
دوستان عزیز
یه مطلبی رو من یه جا خوندم که انتقال مایعاتی که ظرفیت گرمایی کمتری دارن انتقال حرارت بیشتری رو میشه از اونا دید !!!
اگه اینطوره الکل، نفت و بنزین بهترین ماده هایی هستن که میشه استفاده کرد تازه اگه نشت کنه به قطعاط آسیب نمی زنه نظرتون چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Majid OC (14-04-09)
SSA Leopard
لينك مقاله خرابه لطفا درست كن
कभी हार
لینک مقاله چک شد ، درسته دوست عزیز ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
نه لینکت خرابه دوست خوبمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks