بادرود:
احتراما خدمت تمام عزيزان كه اين تاپيك را پيگيري مي كنند سپاس گذارم هدف من از اين سيستم اب خنك علاقه شخصي بوده و براي كسانيكه كار اوركلاك انجام مي دهند مناسب است و لازم به ذكر مي باشد كه سيستم نيتروژن مايع و سيستم كولر گازي هم براي كامپيوتر امده كه هزينه هاي انها با حقوق 600 تومان كارگري در ماه خيلي اختلاف داره من خودم شاغل هستم واين سيستم را در طي 6 سال متوالي جمع كرده ام و براي كاهش هزينه ها خودم بلاك هاي مادر بورد را درست كردم براي پمپ شما دوستان ميتوانيد از پمپ اكوريم كه خيلي ارزانتر از اينكه من استفاده كرده ام استفاده كنيد در مورد شيلنگ بايد بكم كه اين شيلنگ از جنس سيلكون و ضد اتش بوده كه در تهران ميدان توپ خانه خ امير كبير خ ناظم الا طبا جنوبي كه در انجا تجهيزات هيدروليك مي فرشند تهيه نمودم كه اين شيلنگ خارجي متري 5000 تومان در سال 88 بود كه من ايراني ان را متري 2000 تومان خريدم البته بين ايراني و خارجي هيچ فرقي ندارد در هر جاي ايران كه سيستم هاي هيدروليك يا پنو ماتيك مي فروشند ميتوانيد شيلنگ ورابط هاي فلزي ان را تهيه كنيد فنر براي جلو گيري از خم شدن شيلنگ مي باشد . در ضمن دارم روي يك مادربورد جديد كارم مي كنم كه بلاك هاي ان را بسازم از مراحل ساخت فيلم وعكس تهيه مي كنم تا دوستان بيشتر اشنا بشن.
باسپاس
Bookmarks