پمپ رو از کجا میشه گرفت یه پمپ ایکس اس پی سی دیدم دویست و شصت تومن این جوری کار دوستمون یه تومن خرج داره چون بلاک CPU هم دویست و پنجاه میشه
Printable View
پمپ رو از کجا میشه گرفت یه پمپ ایکس اس پی سی دیدم دویست و شصت تومن این جوری کار دوستمون یه تومن خرج داره چون بلاک CPU هم دویست و پنجاه میشه
من رادیاتور و پمپ و ... دارم فقط بلاک سی پی یو ندارم
بلاک سی پی یو ندیدم جایی بفروشن برای سوکت 3-2011 بلاک هست چنده و کجا میفروشن؟
واترکولر های بسته مثلا
Enermax LIQTECH-HP Water Cooler
کارایی بالاتری دارند یا ایر کولرها یا این مدل واترکولرهای باز کدوم خنک تر میکنند؟
یه ایده هم داشتم یکی یه واتر کولر بسته داره حالا گارانتیش تموم شده و خرابه میشه اونو با تغییراتی داد و با اضافه کردن پمپ بهش ازش یک واتر کولر باز درست کرد یعنی از بلاکش که روی سی پی یو هست استفاده بشه. پمپ و رادیاتورهم بهش اضافه میکنیم.!!:1. (23):
واتر بلاک رو عقیق رایانه میاره .برای شرکت xspc
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز استفاده از واتر به چند جهت میباشد
1- برای مد کردن سیستم
2- برای اورکلاک کردن ( cpu و گرافیک و مادربورد )
برای استفاده از واتر کولینک همان طور که دوستمون گفتم میشه دست ساز باشه میتونی پک کامل خرید کنی و میتونی قطعات واتر رو بخری و خودتون به صورت دست ساز استفاده کنید
در هر مورد اگر سوال دارین من در خدمتم :give_rose:
بادرود:
احتراما خدمت تمام عزيزان كه اين تاپيك را پيگيري مي كنند سپاس گذارم هدف من از اين سيستم اب خنك علاقه شخصي بوده و براي كسانيكه كار اوركلاك انجام مي دهند مناسب است و لازم به ذكر مي باشد كه سيستم نيتروژن مايع و سيستم كولر گازي هم براي كامپيوتر امده كه هزينه هاي انها با حقوق 600 تومان كارگري در ماه خيلي اختلاف داره من خودم شاغل هستم واين سيستم را در طي 6 سال متوالي جمع كرده ام و براي كاهش هزينه ها خودم بلاك هاي مادر بورد را درست كردم براي پمپ شما دوستان ميتوانيد از پمپ اكوريم كه خيلي ارزانتر از اينكه من استفاده كرده ام استفاده كنيد در مورد شيلنگ بايد بكم كه اين شيلنگ از جنس سيلكون و ضد اتش بوده كه در تهران ميدان توپ خانه خ امير كبير خ ناظم الا طبا جنوبي كه در انجا تجهيزات هيدروليك مي فرشند تهيه نمودم كه اين شيلنگ خارجي متري 5000 تومان در سال 88 بود كه من ايراني ان را متري 2000 تومان خريدم البته بين ايراني و خارجي هيچ فرقي ندارد در هر جاي ايران كه سيستم هاي هيدروليك يا پنو ماتيك مي فروشند ميتوانيد شيلنگ ورابط هاي فلزي ان را تهيه كنيد فنر براي جلو گيري از خم شدن شيلنگ مي باشد . در ضمن دارم روي يك مادربورد جديد كارم مي كنم كه بلاك هاي ان را بسازم از مراحل ساخت فيلم وعكس تهيه مي كنم تا دوستان بيشتر اشنا بشن.
باسپاس
بادرود:
احتراما طي ايميلي كه به شركت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] داشتم جواب ايميل را داده و ارسال تجهيزات توليد شركت خود را از اسلوني به ايران را دارند دوستاني كه تمايل به خريد دارند ميتواند جهت خريد اقدام و پول خود را از طريق پي يال(paypal) به شركت فوق ارسال نمايند.
جواب ايميل ارسالي از شركت فوق :
Dear customer,
Thank you for contacting EK Support.
We ship worldwide the costs of shipping and delivery time depends on chosen courier.
While some offer tracking and express delivery and others use snail mail w/o tracking option.
If you need any further information, please do not hesitate to contact me.
Lep pozdrav, Kind regards, MFG!
SAMO NASLOVNIKU ! / ONLY FOR THE INTENDED RECIPIENT!
OPOZORILO: Ta elektronska pošta vsebuje informacije, ki so lahko zaupne narave. Namenjene so samo naslovniku. Če je bilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočilo poslano drugam, prosimo, da o tem nemudoma obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila. Če sporočilo ni bilo namenjeno vam, vas prosimo, da ga nemudoma izbrišete (SHIFT+DEL). Podatkov v sporočilu ne smete uporabljati, razkriti, širiti, kopirati ali tiskati.
DISCLAIMER: This e-mail contains proprietary information which may be legally privileged. It is for the intended recipient only. If an adressing or transmission error has misdirected this e-mail, please notify the sender by immediately replying to this mail. If you are not the intended recipient you must not use, disclose, distribute, copy, print, or rely on this e-mail. In this case please, permanently delete this e-mail from your computer (SHIFT+DEL).
ادرس قسمت خدمات مشتري درصورت نياز شما به پرسش از شركت فوق:support@ekwb.com
البته لازم بذكر مي باشد ارسال در صورت خريد هزينه پستي را معمولي انتخاب كنيد و در صورت خريد بايد 40 درصد هزينه گمركي هم توسط ايران از شما گرفته مي شود در صورتي كه حجم كالاي خريداري شده زياد باشد در ضمن در سايت مذكور ابتدا عضو شويد تا هزينه خريد شما شامل كسري مالياتي كشور مذكور قرار گيرد كه حدود 22 درصد كسر ماليات در زمان خريد براي كشور هاي خارج از اتحاديه اروپا را در نظر مي گيرند.اگر كسي سوالي داشت مطرح نمايد تا جواب دهم.
باسپاس