سلام ...
با تشکر .
فقط قیمت رو نفرمودید ؟!
کاربر شهرسختافزار
|
|
اقا من یه پیشنهاد بدم در مورد پمپ
شما لازم نیست حتما دنبال پمپ خاصب بگردین
واسه کار تتزریق پلاستیک واسه اینکه قالبها گرم نشن اب تو اونا جاری هست اونا از پمپای معمولی اصتفاده میکنن شما میتونین یه 0.5 اسب یا 1 اسب خرین و لازم نیست دیگه پمپ رو بفل کیس بذارین من دیدم تا دو اسب حداقل 10 تا 20 تا شیلنگ رو تا فاصله 30 تا 50 متر دور تر از دستگاها گذاشتن با 0.5 اسب یا 1 اسب میتونید یه سیلنگ به فاصله زیاد بکشید تا نه تو اتق باشه نه یرو صداش بره رو اعصاب بعدم عمر خیلی زیادی داره مثلا این پمپ جدیدی که من تو اون کار گاه دیدم 5 ساله داره بدون وقفه کار میکنه (مادر مرده)اخم نگفته
اونا واسه 5 تا دستگاه یه پمپ2 اسب دارن
امید وارم مورد استفاده باشه
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
در مورد خوروجی ابش نمیدونم ولی با اون سرعت که من دیدم اب از شیلنگا میاد بیرون نهایت 200 تا 300 لیتر در ساعت
سایدم کمتر ولی در کل عمل کولینگ تو قالبها خوب انجام میشه و در جه حرارت قالبها نسبت به حرارت مواد مواد(مثلا pp درجه ذوبش 160 هست یا هستا فرم 190 ) نهایت 30 تا 40 هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psu 530 green
& xbox 360
بله همون پمپی که مجید جان مدل دقیقش رو هم گفتن 454L/H بود فکر کتم
این هم اون عکس هایی که قولش رو داده بودم:
Image302.jpg
Image303.jpg
Overclocker (26-08-08), SiamkoGames (05-11-12)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما فقط نقش گیج کردن منو دارید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاخره کدوم ؟ این : 454L/H ؟
بابا من میخوام یک پمپی باشه که جای پمپ فابریک خودشو که پر میکنه یکم هم بهتر باشه همین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دارک جان حتما پمپ باید تو اتاق باشه؟
اخه ادم از سرو صداش خل مشه مخصوصا تو شبا
psu 530 green
& xbox 360
|
|
اگه قدرت پمپ کافی باشه نه میخواد دوتا خونه اونورتر هم باشه باشه ولی بر عکس چیزی که فکر میکنید اصلا صدا نداره دوست عزیز من به شخصه قبل اینکه فن های رادیات رو وصل کنم یکم صداشو میشنیدم ولی الان که فن ها روشن میشه اصلا صداش نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (26-08-08)
اخه این چیزی که من گفتم دیگه رادیات هم نمیخواد تو یه منبع اب میزاری یه جای دیگه راحت همین
مثلا میذاری تو حیاط یا پشت بوم من خودم اگه اور یاد بگیرم شاید کارایی کردم
البته اگه مشغله کاری اجازه بده
psu 530 green
& xbox 360
خوب 454 هم قویتر هست و هم بهتر این طور که دوستان گفتن پمپ های خود Tt به درد نمیخوره
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب با این وجود من همین 454 را بگیرم ؟ با این به مشکل نمیخورم ؟
فقط از ماله خودش بهتر باشه و عمره زیادی داشته باشه چون روزی 10 ساعت حداقل روشن هست سیستمم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !
؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks