برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیت سینکش که هست . فنش هم گیر آوردم ولی صد رحمت به موتور موشک . موقعی که وصلش میکنم یاد شهاب 3 میافتم . آخه 3 سانتی هم هست . ولی مسئله اینجاست که هیت سینک رو خیلی خنک می کنه ولی خود چیپ دماش از 75 اومده بود روی 70 . با اینکه مدت کمی هم نبود که روشنش کرده بودم . یعنی تقریبا همه شرایط یکسان .
ولی در کل فعلا ازش استفاده نمی کنم چون این اختلاف دما واقعا نمی ارزه به این شدت نویز . واقعا رو مخم راه میره .
در کل فکر کنم با واتر بشه راحت تر خنکش کرد .
اگه گیر آوردی خبرم کن . ولی نمی خوام توی زحمت بیافتی ها . اگه به تورت خرد خریدارم .
فعلا
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
Majid OC (09-10-08)
اگر بشه چنين چيزي رديف كرد . خيلي خوبه بصورت حلزوني . ارتفاع و تعداد پره ها خيلي مهمه .
Majid OC (09-10-08)
|
با سلام
دوستان من مخرن عوض کردم یعنی حجمش بیشتر کردم و جنسش از فلز گذاشتم
الان خیلی خوب شده دام زیر بار از 52 بالاتر نمیره تو بیکاری هم 45-43 هستش
واسه مایع آب رادیاتور بریزم یا ایتلن گلیکول ( ضد یخ ) ؟؟
در ضمن من الان بین بلاک و CPU خمیر سیلیکون نزدم
به نظرتون واجبه که بزنم ؟
Majid OC (09-10-08)
اميد جان وقت كردي قيمت شيلنگ-Bay-راديات رو هم بنويس.
اردلان جان از نظر نشتي اطمينان حاصل كردي؟
بله بهترین کار و کردین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیدین گفتم با افزایش سطح بلاک بهتر میشه کاهش دماتون تازه خمیر سیلیکون هم به اندازه یک عدس وسط
cpu و کف بلاک و CPU رو کاملا با الکل تمیز کنید و حتما با کاهش دمای بیشتری رو به رو خواهید شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مایع هم از آب مقطر خالص استفاده کنید محمد جان (good_punisher) در زمینه شیمی استادند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ardalan (09-10-08)
سلام.بچه ها یه تراشکار آشنا ردیف کردم(فقط باید مخشو به زور بزنم که بیاد واسم بلاک رو ردیف کنه!).حالا موندم شمشم چه جنسی باشه دما رو بهتر میگیره ؟
ابعادش رو مال ایمان جان خوبه دیگه نه؟
پمپ رو موندم چی بگیرم! اردلان جان شما چی گرفتی؟
اردلان جان گفته مجید جان رو انجام دادی؟
سلام آقایون
آقا من دیگه مثل قدیم نمیتونم همیشه بیام تو سایت . ببخشید با فاصله زمانی پست میدم .
من گفتم که وقتی می خوای coolant tank رو بزاری توی حیاط بهتره حدودا 10-20 % اتیلن گلیکول بریزی توی آب . اگه از همون آب رادیاتور هم استفاده کنی بد نیست . این برای اینه که آب توی تانک یخ نزنه و وقتی هم که دما شروع کرد از 4 درجه پایین تر بره یهو نبینی سیستمت داره نشتی میده روی مین . چون آب با کاهش دما از 4 درجه به پایین افزایش حجم داره که با مواد ضد یخ تا حدود این مشکل رفع میشه و کمتر مشکل ایجاد می کنه .
بلاک VGA با چیپست یکی هست . ولی مشکل اینجاست که برای چیپست باید جای شلنگ عین بلاک CPU باشه . یعنی روی سطح فوقانی بلاک . ولی مشکل اینه که توی بلاک VGA ورودی و خروجی روی یکی از لبه های جانبیه . برای همین هم تقریبا نمیشه جای هم استفاده کرد . آخه شلنگ هاش جلوی وسایل دیگه رو میگیره . در اکثر مواردی که خود Tt برای چیپست داره هم بلاک رو شبیه به CPU block ساخته فقط یکمی کوچولو تر .
آقا اردلان . شما اگه دمای آب رو اندازه بگیری به شدت متعجب میشی . چون احتمالا دماش تقریبا روی 20 هست . با این وجود داره CPU رو تا 50 درجه نگه میداره . ( این که این اختلاف دما بین کولنت و CPU باشه رو فقط حدس میزنم . ) حالا شما اگه بخوای پرفرمنس خوبی داشته باشی و خیلی هم خرج نکنی باید بری یه دونه از این گریس سیلیکون های سرنگی بگیری که توی تهران حدودا 400-500 هست . البته میتونی zerotherm بخری ها . ولی یه سرنگش به اندازه کل سیستمی که شما ساختی قیمت داره . نمی ارزه . تفاوت کار کردش هم نمی ارزه به تفاوت قیمتش . ( البته برای دماهای معمولی و سیستم هایی که ابتکاری هستن ها . وگرنه حتما بدونید zero therm یه چیز دیگه است . ) منظورم اینه که شما با خمیر های معمولی می تونی به حدودای 25 هم برسی . ولی اگه از zerotherm استفاده کنی یهو میاد روی 20 . دیگه نظر خودته . فقط حتما از خمیر استفاده کن و حتما هم طوری خمیر رو بزن که ذره این حباب بین بلاک و CPU نمونه . همین
آقای سوپرایزر . امید وارم شما هم با موفقیتت کارت رو به پایان برسونی . فقط یه چیزی بهت بگم که کارت رو درست حسابی تموم کنی . اولا جنسش . اگه مشکل مالی نداری از مس بسازی خیلی پرفرم تره . ولی آلومینیم نسبت به هزینه ای که بر میداره اگه درست طراحی بشه ( چون خوش تراش تر هم هست ) یه نتیجه ای میده که انگاری با مس فرقی نداره . تازه کم هزینه تر هم هست . هم تراشش و هم خودش . ولی یه نکته خیلی مهم اینه که بگرد دنبال بهترین طرح ها . مخصوصا طرح هایی که حالت مارپیچ دارن . اگه بتونی اون ها رو کار کنی خیلی خوب میشه . چون فلز کمتری می خواد می تونی از مس بسازی و پرت تراشت هم کم میشه و خداییش هم چیز توپی میشه . میتونی از یکی از طرحهایی که آقای nobody گذاشته بود استفاده کنی . از آقا مجید بپرس بهت می گه کدوم رو میگم . همونی که بدنه از برنج بود و قسمت اتصال به CPU از مس بود .
در کل بازم این رو به همه میشه . اول طرحها رو خوب بررسی کنید و بهترین رو نسبت به هزینه و بودجه انتخاب کنید .
راستی . کسی خواست پمپ بخره توصیه می کنم نره دنبال پمپ هایی که سرعت بالایی دارن . یه چیزی در حدود 800 لیتر در ساعت خوبه . بهتره بیشتر از 1000 لیتر در ساعت نباشه . چون واقعا میشه با سرعت های حدود 400 هم بهترین نتیجه ها رو گرفت و هزینه کمتری برای پمپ گذاشت . برای شلنگ هم اگه می خواید خوشگل باشه شلنگ ها Tt رو دست ندارن . اگه نمی خواید اونقدر هزینه کنید می تونید از شلنگ تراز استفاده کنید . اگه هم می خوای چیزی بیانبین این دو تا باشه شلنگ های پینوماتیک و یا حتی شلنگ های پرفشار آب خوب هستن . فقط بدیشون اینه که دیگه شفاف نیستن . ولی قشنگ میشن . برای اتصالات هم می تونید از کانکتور های Tt استفاده کنید که البته برای کسایی که می خوان کمتر هسزنه کنن همین سرشلنگی های برنجی عالیه . یه گزینه دیگه هم هست که نمیدونهم جواب میده یا نه . سرشلنگی های پینوماتیک که خیلی محکم و با دوام هستن . البته از نزدیک ندیدمشون . ولی فکر کنم خوب نتیجه بدن .
در کل . امید وارم همه موفق بشن با هزینه های کمتر بزنن رو دست سیستم ها Tt تا دیگه اونوریا شاخ بازی در نیارن .
ما یه مشت سربازی جون به کف * عزرائیل با اکیپ ما جوره پس
کمک حال همیم حتی با پول کم * یکم رپمو مزه کن شوره نه ؟؟؟؟؟
چون ما شورش رو در آوردیم و زدیم * کل اونوریا که به اونا گوش ( باج ) ندیم
راستی . مجید جان . دلبندم من کجام به استاد می خوره ؟ هنوز دانشجویی بیش نیستم . که البته فکر کنم همون هم نباشم .
فعلا
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
AMD>INTEL (12-10-08), Majid OC (10-10-08), Mehran coyote (25-01-13), Musketeer™ Pro (12-10-08), Surpriser (10-10-08)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks