D J V A H I D (08-10-08), good_punisher (08-10-08), Majid OC (08-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن شیراز هستم دادم تراشکاری 4 تومن اجرت گرفت 4 تومن هم پول شمش مسی شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پمپ هم اینترناله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داخل آب قرار میگیره
D J V A H I D (08-10-08), good_punisher (08-10-08), Majid OC (08-10-08)
احسنت بر شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشالله که موفق باشید . . . . . .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و چقدر هزینه ها به صرفه و عالی تمام شده
از خود CPU بلاک تون بیشتر عکس بزارید
خوشبحالتون اینجا (تهران) تراش کار ، مته رو ببر تو کار 30 تا 50 تومن پیاده میشیم . .. . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماده یا همون Coolant تون هم فعلا از آب مقطر استفاده کنیم
راستی حتما تست دما بگذارید؛ خیلی دوست دارم ببینم با این بلاک تقریبا کوچک دمای پردازنده از چند درجه (بدون واتر) به چند درجه میرسه (با واتربلاک)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت مجید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ardalan (08-10-08), good_punisher (08-10-08)
|
سلام عزیز .
تبریک میگم . امید وارم بتونی بهترین نتیجه ها رو ازش بگیری . خیلی عالی شده که با 20 تومن تونستی کارت رو جمع کنی .
فقط اگه بتونی یه لطفی بکنی خیلی خوب میشه . از طرحت و هم چنین آماده شدش یه چند تایی عکس بگیری و بزاری .
ان شاءالله برای گرافیک و چیپ .
راستی جناب cao cao . چی شد . جواب ندادید. ok میدی عزیز یا نه ؟ اگه آره که بگو به فکر باشم .
فعلا
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
ممنون از همه شما دوست عزیز
در مورد دما بگم که من حدود 600 مگا هرتز اور کلاک دارم با فن دما تو بیکاری 50-55 بود
الان وقتی مخزن واتر کولینگ تو اتاق هست بعد از حدود نیم ساعت کار باهاش دما میره روی 55-57 ولی بیکاری رو 50
خود آب گرم میشه که به نظرم رادیات میخاد ولی از اونجا که من اتاقم کنار پنجره حیاط لوله کشی کردم و مخرن و گذاشتم تو حیاط الان زیر بار با Super Pi میره رو 55 ولی تو حالت بیکاری رو 42-47 هستش باید فردا توی طهر هم امتحان کنم
در مورد بلاک هم چندتا عکس براتون گرفتم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون سیم سفید هم که میبینید اینطوری نگاهش نکنید محکم بلاک چسبونده به هیچ عنوان تکون نمیخوره
قطر کل بلاک 4 سانت هستش و ضخامت بدنه 3-4 میلیمتر و قطر کف هم 5 میل هست
سوالی بود در خدمتم
واقا دمت گرم.ايجا شمش خالي رو 20 تومن هم نميدن.
مس کیلو 12.5 من سه سانت شمش برید واسم 635 گرم شد که شد 4.5 هزار تومن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عالیه واقعا باید دست اون تراش کارو بوسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط کاش قطرشو کمی بیشتر میگرفتی که در کاهش دما تاثیر بیشتری داشت مثلا 5 سانت بهتر بود ولی اصل CPU همون وسطشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد دما BIOS مادربرد تون آپدیت هستش ؟اگر آخرین ورژنه ؟که هیچ!
پول داشتین یه رادیاتور پیکان بگیرید البته خرید رادیاتور بستگی به توان پمپ داره که امکان داره پمپ اکسترنال نیاز باشه؟
در مورد بستنشم به جای سیم از اون بست های یک طرفه کمر بندی بخر راحت میتونی محکمش کنین !!
راستی با اون دوتا پیچ هم میشه یه کاری کرد که بلاک رو با یه تیکه بست فلزی (که اطراف بلاک بگیره ) از دو طرف پیچ کنین سر جای جا پیچ سوکت فن پردازنده
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 08-10-08 انجام شده است
برند tt هست . جنس مس . تعداد هم 2 تا 3 تا بيشتر نمونده .پمپ هاي جديد tt و راديوتور و bay و شلنگ هاي tt هم موجود هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام .
فوق العاده عالیه . امید وارم باهاش رکوردی بزنی که هیچ کس باور نکنه .
خوش به حالت که تونستی همچین تراش کاری پیدا کنی . چون اینجا واقعا پول خون باباشون رو میگیرنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا یه سوال . اگه 1000 گرم مس 12.5 باشه 635 گرمش میشه 4.5 ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر میاد اگه یه رادیاتور خوب و یه دونه یا 2 تا فن خوب براش بگیری دیگه زدی رو دست Tt . البته . الان که دیگه هوا داره سرد میشه میتونی رادیاتور رو بزاری یه جایی که دماش خیلی پایین تر از جاهای دیگه باشه . ولی به محض رسیدن دمای محیط به 4 درجه محتویات کولنت رو تغییر بده . یعنی دیگه فقط آب نباشه . توش حدود 10-20 درصد اتیلن گلیکول یا همون ضد یخ بریز . این طوری حتی میتونی توی دما های زیر صفر هم رادیاتور رو بزاری توی حیاط .
یه نکته ای هم که خودم تازگی ها فهمیدم اینه که پمپ هایی که داخل آب قرار میگیرن یه ایراد بزرگ دارن . اونم اینه که به شدت گرم میشن . یعنی میشه گفت که 30-40 درصد گرمای آب بعد از 2-3 ساعت مربوط میشه به همین پمپ . چون خودش داره کار میکنه و گرما تولید میکنه و در همین حین هم اگه به طراحیش دت کنی میبینی که قراره با آب خنک بشه . البته کاری که میتونی بکنی اینه که رادیاتور رو بزاری بعد از پمپ . این طوری رادیاتور احتمالا گرمای تولیدی پمپ رو هم جذب میکنه .
راستی . بهادر جان . هنوز برای NB چیزی پیدا نکردی ؟ خداییش تو کفشم ها . اگه زودتر پیدا بشه میتونم زودتر این یکی ها رو هم وصل کنم .
فعلا
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
Ardalan (09-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks