برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کارایی ترمالرایت هم بنده حاظرم با پرومالتک خودم با شرایط یکسان روش شرط ببندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نا سلامتی اون روز خودم برسی دادم، امیر جان یک شرکت کپی، ترمالرلیت رو زده بود حتی با وزن کمتر و اندازه کوچیکتر ولی از ترمالرایت بهتر عمل می کرد.
بابا اون یه زمانی بود که بهترین بوووووووووووود الان بنده به شخصه تا حالا 5 تا کولر دیدم بهتر از ترمالرایت عمل میکرده.چرا برا خودتون خدا میسازید؟ میگه نقطه ضعف نداره!!!! امیر جان این حرف از شما بعید بود. فقط خدا کنه من یکم سرم خلوت بشه برم یکم مطالعه انجام بدم در مورد داینامیک باد دیگه میرم دمبال طرحی که خیلی وقت قبل دمبالش بودم.(حالا شما هی بیایید بگید ایربه درد نمی خوره) بابا برا i7 ها در فرکانس بالا واتر کولینگ هایی کارایی دارند که قیمتی حولوهوش 300 دلار دارند. واتر چیلر هم که نمیشه همیشه استفاده کرد.
پس ایر در این حالت بهترین هستن و خوب اگه این ایر با یکم تغیر روی یک ایر کولر باشه به صورتی که نقاط ظعفش گرفته بشه دیگه اخرش خواهد بود.
بنده تا ب حال با ایر با خمیر 500 تمنی دمای 4 درجه برای core 2 due 7500 داشتم در حالت دیفال با nv120 و دمای 12 درجه برای 9650 با v8 قول می دم رکرد جدیدی هم برا i7 بزنم با
Prolimatech Megahalem
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته ایر بنده با ایر دیگران یکم فرق فکولانژبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همون قضیه air ice هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks