سلام بر عزیزان دل
اقا بنده یه چند مدت کوتاه اینترنت ندارشتم والان هم دایل اپ اومدم بالا. می بینم که کودتا شده؟!
برادر مهندس نیما بنده عرض ارادت دارم و از این که شما تجربیاتتون فراتر از بنده هستش هیچ شکی نیست.
اما واقعا اگه اون فردی که می خواست هواپیما بسازه فکر می کرد که قراره از بالا بیفته و بمیره و یا این که با این همه صرف هزینه و وقت نتونه بیشتر از چند دقیقه پرئاز نکنه اصلا می رفت بسازه؟
حالا شاید هواپیما اختراع بوده یا چیزای دیگه. اما اگه قرار باشه چون یه چیز هستش ما بریم همیشه مصرف کنیم روز به روز به جای پیشرفت پس رفت می کردیم عزیز جان.
البته که بنده منکر این نیستم که به احتمال قوی کارایی نداشته باشه اما این که علم من نوعی زیاد میشه خودش بیشتر از هر چیزی ارزش داره.
از این جمله که می گن "خواستن توانستن هست"اصلا خوشم نمیاد اما میشه این طوری طغیرش داد که"با خواستن(نیاز)،باعث می شوت تحول ایجاد کرد"
ولی این کار اصلا خوب نیست که افراد رو نومید کرد. درسته که شما حقیقت رو بیان می کنید اما همیشه باید کاری که انجام میشه در حد تیم ملی باشه یا همون استارتش خودش میتونه اغاز گر صنعت ایر کولینگ رو در ایران رقم بزنه (کی میدونه؟)
بهنام جان اگه نیاز احساس می کنی که برای دل خودت می خوای یک چیزی رو تجربه کنید بنده شدیدا بهتون توصیه می کنم به اون احمیت ویژه بدین
وسلام.

Bookmarks