ASRE_NOVIN (12-11-09), Labyrinth (15-11-09), nima_hl (11-11-09), softkadeh (12-11-09)
سلام بر عزیزان دل
اقا بنده یه چند مدت کوتاه اینترنت ندارشتم والان هم دایل اپ اومدم بالا. می بینم که کودتا شده؟!
برادر مهندس نیما بنده عرض ارادت دارم و از این که شما تجربیاتتون فراتر از بنده هستش هیچ شکی نیست.
اما واقعا اگه اون فردی که می خواست هواپیما بسازه فکر می کرد که قراره از بالا بیفته و بمیره و یا این که با این همه صرف هزینه و وقت نتونه بیشتر از چند دقیقه پرئاز نکنه اصلا می رفت بسازه؟
حالا شاید هواپیما اختراع بوده یا چیزای دیگه. اما اگه قرار باشه چون یه چیز هستش ما بریم همیشه مصرف کنیم روز به روز به جای پیشرفت پس رفت می کردیم عزیز جان.
البته که بنده منکر این نیستم که به احتمال قوی کارایی نداشته باشه اما این که علم من نوعی زیاد میشه خودش بیشتر از هر چیزی ارزش داره.
از این جمله که می گن "خواستن توانستن هست"اصلا خوشم نمیاد اما میشه این طوری طغیرش داد که"با خواستن(نیاز)،باعث می شوت تحول ایجاد کرد"
ولی این کار اصلا خوب نیست که افراد رو نومید کرد. درسته که شما حقیقت رو بیان می کنید اما همیشه باید کاری که انجام میشه در حد تیم ملی باشه یا همون استارتش خودش میتونه اغاز گر صنعت ایر کولینگ رو در ایران رقم بزنه (کی میدونه؟)
بهنام جان اگه نیاز احساس می کنی که برای دل خودت می خوای یک چیزی رو تجربه کنید بنده شدیدا بهتون توصیه می کنم به اون احمیت ویژه بدین
وسلام.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
ASRE_NOVIN (12-11-09), Labyrinth (15-11-09), nima_hl (11-11-09), softkadeh (12-11-09)
سلام
نمیدونم چرا دست رو هر کاری میذارم خراب میشه . خوبه نرفتم توی کار کولینگ . بیچاره شرکتهای کولینگ ورشکست میشدند .
من همیشه به نوآوری و کارهای خوف علاقه داشتم و دارم ولی وقتی بدونم کاری که میخوام انجام بدم آخرش نتیجه خوبی نمیده منصرف میشم .
آقا نیما حتمأ این راه رو رفتن که دارن راهنمایی میکنن و الا که بیکار نبودن وقتشون رو بذارن اینجا .
برای موتور یخچال مخالفم چون موتور با 30-40 تومن هم میشه پیدا کرد . دومأ این که کنترل دما وجود داره . بهترین دمای ممکن رو میشه با موتور یخچال تجربه کرد ( 12 درجه ) .
فقط میمونه آنالیز موتور که با کمک دوستان اونم انجام میدیم ببینیم چی میشه .
با تشکر
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
ASRE_NOVIN (12-11-09)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موتور یخچال بهترین یکی از بهترین گزینهها برای خنک کردن سیستمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی که وجود داره اینه که موتور یخچال نمیتونه به صورت 7/24 روشن بمونه ، اگر روشن بمونه علاوه بر مصرف بالای برقی که داره زود هم میسوزه ( تا حالا این نمونههای خارجی رو ندیدم که ببینم چی کار کردن برای این موضوع )
برای این کار شما نیاز به یه واسطه دارید که سرما رو تو خودش جمع کنه و به مرور گرم بشه تا موتور شما فرصت داشته باشه یه نفس بکشه
ساده ترین حالت استفاده از یک بلاک سنگین بر روی cpu هستش
فرض کنید یک مکعب 6*6*6 از جنس مس رو روی cpu قرار دیدید و با موتور یخچال اونو به -20 درجه رسوندید حالا اگر موتور رو خاموش کنید یه زمانی طول میکشه که این مکعب از -20 به صفر برسه ، این زمان برای استراحت دادن به موتور لازمه
در بهترین حالتی که تا بحال تست کردم اینه که موتور یخچال رو با واتر کولینگ ترکیب کنید
در این حالت شما میتونید دمای ۱۰ لیتر مایع رو پائین بیارید و موتور رو خاموش کنید که این کار زمان نسبتا طولانی برای استراحت به موتور میده
این کار ۲ تا ایراد فتی داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ۱ صدای زیاد موتور ۲ تبدیل شدن اتاق شما به یه کارگاه تمام عیار
اگر با موارد بالا مشکلی ندارید آستین ها رو بالا بزنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (16-11-09), ASRE_NOVIN (12-11-09), softkadeh (12-11-09)
به به ، دوستان یواش ، یواش دارن اهل حال می شن و میان سراغ کار های خفن ناک!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای موتور ، من با یک موتور 1/3 دست دوم که ضعیف هم شده بود دمای تقریبا 5 لیتر ضد یخ رو به -15 درجه رسوندم ، قیمت این موتور هم 20 تومن گرفتم ، ولی فروشنده ها خودش 10 و حتی کمتر هم می خرن
مشکل صدا بیشتر به خاطر فن کنداسور هست ، وگرنه خود موتور اونقدر ها هم صدا نداره ، می تونی به صدای موتور یخچالتون گوش بدی؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و تازه می شه از کنداسور های یخچال هم که بدون فن هست استفاده کنی ، فقط کمی بزرگ هستند و لی اگه کنار دیوار باشه ، می شه خیلی راحت نصبش کرد
من الان کل موتورم و کنداسورم روی صفحه ای به اندازه 45*28 سانت نصب شده تازه من موتور و کنداسورم بزرگ هست ، یک منبع برای مایع هم می خوای که مال من 25*25 (تقریبا) هست و کلا فضای زیادی نمی گیره و فکر نمی کنم اتاقت شبیه کار گاه بشه
آره ، شاید اولش تا سیستمت کامل بشه اتاقت کمی بهم ریخته بمونه
واما گوشه ای از تجربیاتم : این کار نیاز به حوصله و وقت زیادی داره و به خاطر تست و خطاهاش شاید هزینه بردار هم باشه
الان من 5شنبه و جمعه ها روی سیستم خودم وقت می گذارم و ولی هنوز هم خیلی کار داره
از دور شاید کار آسونی به نظر برسه ولی وقتی بیفتی توش پیچ و خم داره
سلام
ممنون
حالا با این حرفا کسی هست که بیاد این طرح رو آزمایش کنه ؟ بچه مایه دار اینجا هست ؟
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا سلام...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تاپیک رو خیلی وقت پیش دیدم ولی متاسفانه فرصت نشد (به دلیل مشغله کاری زیاد) بیام و شرکت کنم...
بهر حال, فقط به بیان چند نکته خاص می پردازم...
nima_hl عزیز نکته خوبی رو اشاره کردند!!
الان بهترین Air Cooling رو اگر ترمال رایت اکستریم در نظر بگیریم حدود 60$ قیمت داره که تحت گرمای 120w پردازنده ممکن هست بتونه دمای پردازنده رو به 35 درجه کاهش بده...
خوب حالا با چه مقدار هزینه می شه Air Cooler ای ساخت که بتونه از این کولر کارایی بهتری داشته باشه؟؟ با توجه به این نکته که امکانات محدودی دارید..!!
ممکن هست حدود 2 یا 3 برابر هم هزینه کنید ولی پرفورمنس نزدیک به 35 درجه هم نداشته باشید...
پس عملا ساختن Air Cooler به صرفه نیست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد قسمت دوم پست nima_hl عزیز:
بخش های اصلی واتر کولینگ کدوم قسمت ها هستند؟ بلاک و رادیاتور و ماده کولنت...
خوب حالا چرا واتر های دست ساز کارایی ندارند؟؟
بیشتر به خاطر ضعف در طراحی بلاک... و استفاده کردن از آب مقطر به جای ماده کولنت...
در مورد خنک کننده یخچالی:
دلایل زیادی می تونه دخیل باشه... صرف اینکه یک گازی بیاد توی سیکل موتور و اواپراتور بچرخه دلیل نمی شه دمای سیستم به -50 درجه برسه...
نوع گاز مصرفی
تعیین دقیق فشار در نقاط مختلف
طول لوله های مسی و قطر اونها...
از همه مهم تر نوع موتور یخچال و قدرت اون
و خیلی از مسائل دیگه باعث می شه که دو سیستم یخچالی با قطعات یکسان دماهای مختلفی داشته باشند...
عدم کنترل دما هم بیشتر به خاطر ضعف موتور هست...
منهدم شدن مادربورد و پردازنده رو متوجه نشدم! چه ربطی به استفاده از این نوع سیستم کولینگ داره؟ میعان و کندانس رو می گید؟؟
با عایق بندی مناسب هیچ مشکلی پیش نمیاد...
محمد علی جان...
وقتی هواپیما اختراع شده چه نیازی هست که دوباره روش کار بشه...؟؟ می شه وقت و هزینه رو صرف موضوع بهتری کرد...
Air Cooling چقدر پرفورمنس داره که روش کار بشه؟
خنک کننده یخچالی و واتر چیلر (آب یخ!) گزینه های بهتری هستند...
موفق باشید...
البته بنده هم حق دادم به نیما جان و همچنین شماعلی اقای عزیز.
ولی بنده هم فقط مثال زدم.ولی به نظر شما ترمالرایت اکستریم نقطه ضعف نداره.؟!
مطمعن باشد که میشه بهتر از اون هم ساخت اما علی جان،وقتی صحبت از ساخت میاد وسط مطمعن باشید نمونه اولیه خیلی خیلی گرون خواهد بود و اون هم که شما قیمت دادین 60 دلار داداش توی ایران که پیدا نمیشه ما شاالله از اون ور هم که بگیرید کمتر از 120 دلار براتون اب نمی خوره.
البته می دونم که این بحث ها خیلی مثبت نیستش و لی من این رو پیشنهاد بدم که به جای این که یه ایر کولینگ از اون اول و طرح اولیه ،شروع به ساخت کنیم.بهتره که یه دومدل ایرکولر خوب پیدا کنیم بعد این هارو با هم تلفیق کنیم. یا این که نقطه ظعف ها رو کم کنیم و بجاش نقاط قوت رو زیاد کنیم.
به نظر من برای کسی که نمی خواد از سیستمش به صورت 7/24 در حالت اور استفاده کنه لازم به خنک کننده یخچالی و حتا واتر هم نیست.
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 15-11-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
من با علی و نیما کاملا موافقم چون با توجه به حرکتی که روی هایپر انجام دادم میتونم بگم حتی بهم ریختن فاصله ورقه ها و تنظیم نبود خودش باعث افت کارایی میشه
بنده تنها ضعف ترمالرایت رو فقط دو مورد میدونم یکی نداشتن فن روی خودش یکی هم که قبلا کفش لپ نبود که الان مشکل دوم حل شده
در مورد قیمت هم آقای حسینی لطف کردن وارد کردن با قیمت خوب به نظرم قیمت ها هم عادلانه میاد
با سپاس امیر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
softkadeh (17-11-09)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کارایی ترمالرایت هم بنده حاظرم با پرومالتک خودم با شرایط یکسان روش شرط ببندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نا سلامتی اون روز خودم برسی دادم، امیر جان یک شرکت کپی، ترمالرلیت رو زده بود حتی با وزن کمتر و اندازه کوچیکتر ولی از ترمالرایت بهتر عمل می کرد.
بابا اون یه زمانی بود که بهترین بوووووووووووود الان بنده به شخصه تا حالا 5 تا کولر دیدم بهتر از ترمالرایت عمل میکرده.چرا برا خودتون خدا میسازید؟ میگه نقطه ضعف نداره!!!! امیر جان این حرف از شما بعید بود. فقط خدا کنه من یکم سرم خلوت بشه برم یکم مطالعه انجام بدم در مورد داینامیک باد دیگه میرم دمبال طرحی که خیلی وقت قبل دمبالش بودم.(حالا شما هی بیایید بگید ایربه درد نمی خوره) بابا برا i7 ها در فرکانس بالا واتر کولینگ هایی کارایی دارند که قیمتی حولوهوش 300 دلار دارند. واتر چیلر هم که نمیشه همیشه استفاده کرد.
پس ایر در این حالت بهترین هستن و خوب اگه این ایر با یکم تغیر روی یک ایر کولر باشه به صورتی که نقاط ظعفش گرفته بشه دیگه اخرش خواهد بود.
بنده تا ب حال با ایر با خمیر 500 تمنی دمای 4 درجه برای core 2 due 7500 داشتم در حالت دیفال با nv120 و دمای 12 درجه برای 9650 با v8 قول می دم رکرد جدیدی هم برا i7 بزنم با
Prolimatech Megahalem
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته ایر بنده با ایر دیگران یکم فرق فکولانژبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همون قضیه air ice هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
AMD>INTEL (16-11-09), ASRE_NOVIN (18-11-09), softkadeh (17-11-09)
spam تاپيك
softkadeh (17-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks