به به ، دوستان یواش ، یواش دارن اهل حال می شن و میان سراغ کار های خفن ناک!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای موتور ، من با یک موتور 1/3 دست دوم که ضعیف هم شده بود دمای تقریبا 5 لیتر ضد یخ رو به -15 درجه رسوندم ، قیمت این موتور هم 20 تومن گرفتم ، ولی فروشنده ها خودش 10 و حتی کمتر هم می خرن
مشکل صدا بیشتر به خاطر فن کنداسور هست ، وگرنه خود موتور اونقدر ها هم صدا نداره ، می تونی به صدای موتور یخچالتون گوش بدی؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و تازه می شه از کنداسور های یخچال هم که بدون فن هست استفاده کنی ، فقط کمی بزرگ هستند و لی اگه کنار دیوار باشه ، می شه خیلی راحت نصبش کرد
من الان کل موتورم و کنداسورم روی صفحه ای به اندازه 45*28 سانت نصب شده تازه من موتور و کنداسورم بزرگ هست ، یک منبع برای مایع هم می خوای که مال من 25*25 (تقریبا) هست و کلا فضای زیادی نمی گیره و فکر نمی کنم اتاقت شبیه کار گاه بشه
آره ، شاید اولش تا سیستمت کامل بشه اتاقت کمی بهم ریخته بمونه
واما گوشه ای از تجربیاتم : این کار نیاز به حوصله و وقت زیادی داره و به خاطر تست و خطاهاش شاید هزینه بردار هم باشه
الان من 5شنبه و جمعه ها روی سیستم خودم وقت می گذارم و ولی هنوز هم خیلی کار داره
از دور شاید کار آسونی به نظر برسه ولی وقتی بیفتی توش پیچ و خم داره

Bookmarks