سلام
جون هرکی دوست دارید بذارید این تاپیک به نتیجه برسه بعد بریم سراغ تاپیک بعدی . با ساخت تاپیکی برای کولینگ بر اساس موتور یخچال کاملأ موافقم . بذار این تموم شه بعد اونو ایجاد میکنیم .
از دوست عزیزم Lorn هم از بابت پستهاش ممنونم .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اول جواب آقای Jagvar
من هر کاری بخوام شروع کنم در موردش تحیقیق میکنم . من تا 2 هفته پیش اصلا از اور حرف نمیزدم حالا دارم در مورد ln2 و ... حرف میزنم . بگذریم .
1 - منظورتون رو از داینامیک باد متوجه نشدم .
2 - تعداد لوله ها 12 عدد است که در هر تکه 3 عدد به کار رفته است . اگر منظور از ضخامت قطر اونهاست که باید بگم کمتر از 5 میل است و از جنس مس یا در نهایت آلومینیوم یا سیلیکن خواهد بود . و اما گاز که مننظر خاصی ندارم و بستگی به نظر شما و دوستان داره .
3 - ضخامت ورقه ها هم باز بستگی به صحبت ومشاوره شما داره .
4 - که گفتم مس - البته اگه آلومینیوم خیلی تاثیر نذاره از آلومینیوم استفاده میکنم که به مراتب ارزونتره . البته باید در مورد سیلیکن هم تحقیق کنم .
5 - قرارگیری لوله ها در هر تکه به صورت زیر است :
- لوله وسط به صورت صاف داخل پره ها میره .
- لوله های کناری هم اول یکم به صورت خمیده میاد بیرون بعد میره تو پره ها .
مشکل تصویر هم حل میشه تا چند روز دیگه میذارم . آخه دارم با فوتوشاپ میکشم بعضی جاهاش مشکله .
و اینم بگم که فقط از نمای بالا میتونم بکشم . از بقل که نمیشه از پایینم که با بالا فرقی نداره .
با تشکر از شما .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جواب آقا N@VID
دوست عزیزم یکم زیاد نیست 1 میل ؟ خیلی وزنش میره بالا . فکرشو بکن 1 میل !!!!!!!
منم اول با 20 و نهایتأ 30 تا ورق موافق بودم ولی از اونجا که تقریبا IFX-14 از بهترین ایر کولرها هست دیدم که تزدیک به 50-60 تا ورق توش به کار رفته .
یه محاسبه کنید که وزنش چقدر میشه ممنون میشم .
قیمت و هزینه یادتون نره .
با تشکراز همگی .

Bookmarks