نه به مادربورد میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نه به مادربورد میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Monitor: Asus VX239H GPU: MSI GTX 750Ti OC 2GB MB: Gigabyte H97-Gaming 3 CPU: i5-4460 @ 3.20 RAM: Crucial Ballistix 2*8GB 1866SSD: Samsung Evo 850 120GB HDD: WD 1TB Black Caviar + WD 1TB Green Caviar + Seagate 2TB Baracuda PSU: Green GP685B
|
|
پس با برنامه خود مادربرد میتونی دور فن رو بالا ببری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahyar.sfi (22-07-15)
زمانی که هاردها به هم بچسبند فن 100000 دور هم جلوشون بگذارید تاثیر ناچیزی در دمای هاردها خواهد داشت ( به دلیل عبور نکردن هوا از بین هاردها )
اگر بین هاردهاتون وسترن گرین یا سری 5400 دور دیگه ای دارید بهتره برای ایجاد فضای برای جریان هوا آن را با براکت در قسمت dvd ببندید ( وسترن بلک جلوی فن بمونه بهتره )
Mahyar.sfi (22-07-15)
کاربر شهرسختافزار
با توجه به مدل کیس (لینکش رو تو پست اول گذاشتم) به نظر شما فاصله بین هارد ها نامناسبه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Monitor: Asus VX239H GPU: MSI GTX 750Ti OC 2GB MB: Gigabyte H97-Gaming 3 CPU: i5-4460 @ 3.20 RAM: Crucial Ballistix 2*8GB 1866SSD: Samsung Evo 850 120GB HDD: WD 1TB Black Caviar + WD 1TB Green Caviar + Seagate 2TB Baracuda PSU: Green GP685B
پوزش میخوام لینک کیس را ندیده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی کیسم ( تونیک ) 5 تا هارد 1 ترابایت بلک دارم که 2 تاشو با براکت روی قسمت dvd وصل کردم ( فنی جلوشون نیست فقط قسمت جلو کیس را باز کردم )
دمای هاردهام ماکزیمم تا 41-42 بالا میره
بنظرم دمای حدود 50 درجه برای این هارد و این کیس بالاست
اگر هوا به راحتی از بین هاردها عبور میکند احتمال خرابی هارد در اثر اصطحلاک بالا وجود دارد
Mahyar.sfi (22-07-15)
کاربر شهرسختافزار
خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای هارد تا چه اندازه طبیعیه؟؟
مادربورد قبلی این برنامه رو داشت ولی این جدیده که الان دارم (تو امضا) همچین برنامه ای ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
app های گیگابایت رو از سایت بگیری و نصب کنید برای کنترل فن برنامه دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahyar.sfi (22-07-15)
بستگی به مدل هاردتون دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای هاردهای من (1001fals) دمای 0 تا 60 درجه عادیه
هاردهای جدیدتر یکم نازک نارنجی تر هستند و تا دمای 55 براشون طبیعیه
بهتره مشخصات هاردتون را در سایت وسترن جستجو کنید تا اطلاعات دقیقی به دست بیارید
Mahyar.sfi (24-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks