آره عزيز همشون 775
خيالت راحت
ايول مال منم سوكت 775 .
ولي ميكرون جان يه سوال ديگه : سوكت 2 هسته اي هاي اينتل هم 775 هست.چون الان سي پي يو من P4 هست و تا يه مدت ديگه يه 4 هسته اي يا دو هسته اي ميگيرم.مي خواستم ببينم به اون ها هم مي خوره.
با سپاس
Motherboard :Asus P5Q ,Ram : OCZ 2GB 800 ,Cpu :P DualCore 6500, Hdd :HITACHI 1500GB Sata , Graphic : Geforce9500 GT , DVD WR : Suzuki 22x , Chipset : P45,Modem : Asus AM602 ,Band Width:512 Kb
آره عزيز همشون 775
خيالت راحت
a_k (17-03-08)
یک عدد خنک کننده hyper 212 با قیمت 48 در مشهد با گارانتی یک ساله دریا کامپیوتر تهیه شد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دوستانی که منو راهنمایی کردن ممنونم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
خوب بتستش نتایج رو بگذار!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
PCminister (20-04-08)
ازش راضی هستی عماد جان ؟ البته این رو فراموش نکن خمیر خنک کننده خودش زیاد جالب نیست به فکر یک خمیر خوب باش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من تهران Zero رو 16 قیمت دارم ( سرنگ بزرگش )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PCminister (20-04-08)
چند گرمیش 16 تومن هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پایان فعالیت در فروم
|
دقیق نمیدونم عزیز فقط میدونم سرنگش بزرگه گمونم 50 گرم باشه شاید هم بیشتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gabana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 3.5 گرمیش رو خریدم 8 تومن ......!!!
سرنگش بزرگه ولی چیز زیادی توش نیست !!!
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 20-04-08 انجام شده است علت: ادغام
یعنی برا چند دفعه کافیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
مهدی جان به قیافش میخورد 3 -4 بار جواب بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (20-04-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks