واسه Q6600 و آور پايدار طولاني 3.2 مي خواهم.
واسه Q6600 و آور پايدار طولاني 3.2 مي خواهم.
|
murizaki_2000 (10-03-08)
آقا يه سوال فنيبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين كه كولينگ رو براي cpu amd يا cpu intel ميگيري فرق مي كنه؟ يا نه هيچ فرقي نمي كنه؟
و اگه كولينگ cpu هاي amd با كولينگ cpu هاي intel فرق مي كنه تو خودشون كه ديگه فرقي چيزي نداره؟
مثلا يه كولينگ واسه يه cpu intel pentium 4 بگيري بعد به cpu intel دو هسته اي نخوره.
ميشه يه توضيحي بديد.
Motherboard :Asus P5Q ,Ram : OCZ 2GB 800 ,Cpu :P DualCore 6500, Hdd :HITACHI 1500GB Sata , Graphic : Geforce9500 GT , DVD WR : Suzuki 22x , Chipset : P45,Modem : Asus AM602 ,Band Width:512 Kb
دوست عزيز
من اون بررسي ها را ديدم
اما يك نكته كه بايد بگم اينه كه خيلي از اين تست ها و بررسي ها را قبول ندارم
چرا؟ چون تبليغ محصول است و اومدن محصول را در بهترين شرايطش تست زدند
و مابقي را در حالت هاي ديگر!!! شرايط يكسان بايد تست زد.
a_k (16-03-08)
شما تامز رو قبول دارید که ؟ خوب مدل TX2 رو این سایت بررسی کرده خودتون نتیجه رو ببینید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر یکم بگرید میبینید سری TX 212 سه درجه خنک تر از سری TX2 است ( توی نت بررسی ها رو نگاه کنید ) خب به طور مثال شما در این برسی دمای 67.5 را دارید ما میگویم 3 درجه کمتر که میشود 64.5 حالا نظرتون چیه باز هم در این تست عدالات رعایت نشده
این هم صفحه ی اصلی بررسی
I M A N (11-03-08), PCminister (11-03-08), yemojud (11-03-08)
عزيز اين يه چيزي
اما چرا زود عصبي ميشوي!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما شما در حالت Fan Speed مد Low دقت كنيد، همين NV120 حدود 9 درجه خنكتر استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آيا 9 درجه جاي تفكر ندارد؟
|
خوب ایم حرفی هست ولی به نظر شما حدود 38 هزار تومان بیشتر جای تفکر نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون قیمت TX 212 الان گمونم 40 هزار تومان است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PCminister (11-03-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند؟!!؟!؟ 78 تومن؟!!؟ من نیروانا رو برای شما 50 تومن تهیه میکنم! البته اگر تا الان تموم نشده باشه!!
با تشکر از همه دوستان بخصوص سید امیر عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مشهد eclipse از کولر مستر را گیر آوردم به 75 نظرتون چیه؟! (البته یکم قدیمیه اما من ازش خوشم اومده به نظرتون میصرفه؟! البته میدونم تو این قیمت انتخابهای بهتری هم هست اما مشهد بهتر از این نتونستم پیدا کنم!)
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
در مقابل v1 كه بت گفتم هيچي نيست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks