I M A N (28-04-08), PCminister (29-04-08)
عماد جان ، راستش بنده اون زمان اطلاعاتم در مورد بورس کولینگ های توی بازار خیلی کم بود ! پس چرا بیام یک چیزی را بگم که تست نکردم و نمیدونم حالا چند هفته ای هست که سفت وارد اوضاع کولینگ شدم . این دلیل اینکه راهنمایی نکردم . دلیل دومش وقت هست شهر سخت افزار ، مدیریت انجمن ، درس ، بخش های دیگه و ... که واقعا وقت گیر هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد تاپیک آموزشی که والا ایمان جان که زدند ، مهدی هم که زده ، من موندم دیگه ؟ والا من مقاله زیاد نوشتم در مورد هایی که بلد بودم کولینگ هم تازه وارد شدم به زودی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( با توجه به آمار میتونید بفهمید کم آموزش منتشر نکردیم من و یکسری دوستان دیگه ) .
حالا شما پیش قدم شو برای دیگران ! برید تست های سنگین بگیرید و با فن استوک مثلا مقایسه کنید این خودش میتونه برای بقیه کمک باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
I M A N (28-04-08), PCminister (29-04-08)
در مورد HWBOT حق با شماست یعنی فکر می کردم هر کی باید بره خودش یه تیم بزنه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین الان هم عضو تیم شهر سخت افزار شدم از من بخشیید که دیر شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم من اصلا تا الان یه تست هم بیشتر نذاشتم فقط هم کارت گرافیک رو اورش کردم امتیازمpoint0.9 هستش ولی الان عضو تیم شهر سخت افزار هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم خدا وکیلی تا الان که حرف واتر بولک دست ساز ایمان پیش نیومده بود تاپیکش اون آخر بود
یعنی هیچ کسی دنبالشو نگرفته بود آخرین نفرم که پست داده بود خودم بودم پس حمایت از یه
ایده و طرح گرو هیه و کاملا قبول دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی ما تا شما رو داریم خیا لمون راحتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (28-04-08), PCminister (29-04-08), Shahryar (28-04-08)
بچه ها اگه می خواهید با اوور حال کنید(سیستم اوور شده)،هیچی مثله کارت صوت xfi نمیشه..الان با اوور معمولی میشه به حد 75 هرتز که اکثر LCD ها هستن رسید..پس دیگه الان محدودیت از خروجی تصویر هست و نه از توان سیستمتون...بهتره روی کارت صوت هم سرمایه گذاری بشه..کافیه ی بار FEAR با xfi بازی کنید که تک تک موهای بدنتون سیخ بشه :دی
تازه برای گرفتن بالاترین response time باید کنتراست و روشنایی را به حداکثر برسونید که چشم آدم کور میشه...چون نسبت کنتراست و روشنایی با زمان پاسخدهی ربط داره و بخاطر همینه که تو تنظیمات اکثر مانیتور ها بالاترین نور و کنتراست واسه تنظیم برای بازی گذاشته شده.
تاپیک خوبی شد....همیشه دوست داشتم بحث ها واقعی و از تجربه باشه،نه اینکه صرفا بحث ها تئوری بره جلو.
آخرین ویرایش توسط vbigdeli در تاریخ 28-04-08 انجام شده است
خوب همه که پست هارو چک نمی کنن...دوران فروم گردی از ماها گذشته داداش!چرا دوستان الان دارن میان و میگن چه کولینگی بهتره؟ چرا همون موقع که من کمک خواسته بودم نیومدن و بگن مثلا nirvana از 212 بهتره و دلیلشو ذکر نکردن؟ چرا الان دارن میان و این نکات رو متذکر میشن؟
نیروانا و هایپر 212 یا تونیک تازه اومده....6 ماه نمیشه.
راستش تقصیر من شد این تاپیک داره منحرف میشه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vbigdeli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید جان اگه موافق باشید یک تاپیک با نام بحث و گفتمان در مورد فلسفه اورکلاکینگ بزنیم . چه طوره ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
I M A N (28-04-08)
منحرف بشه..مهم نیست...زیاد تو عنوان و نخ تاپیک نرو،هیچ فرومی رو ندیدم که بحثاش فقط هول موضوش باشه..چه ایرانی و چه خارجی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صاحب اختیار شما هستید
|
مسایل پشت پرده یکی یکی داره رو میشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نگفتم nirvana بهتره این حرف وحید جان بوده خودشم باید ازش دفاع کنه من فقط مثال زدم برادر!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
خب اینم یه ریویو در مورد hyper 212 تا به دوستانی که در مورد این cpu cooler هنوز شک دارن ثابت بشه که در price range حدود 50 این یکی از بهترین انتخابهاست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Pros: مزایا
- Easy to Install: راحتی در نصب
- Ability to House Up to Two Fans: توانایی در نصب دو فن
- Four Heatpipe Design: دارای 4 لوله حرارتی
- Comparable Temperatures With Other High Performance Coolers: نتایج قابل مقایسه با دیگر خنک کننده های با کارایی بالا
- Pure Copper Base: دارای مس خالص
- Useable With AMD and Intel Setups: قابل نصب بر روی پردازنده های اینتل و AMD
- Price: قیمت (با این قسمتش من هم موافقم)
Cons: معایب
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- No 3 pin-to-molex Converter Included With Package: عدم وجود تبدیل 3 پین به مولکس در بسته
با تشکر.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
M A H R A D (30-04-08), Majid OC (01-05-08), Shahryar (30-04-08)
خدا شفاتون بده...با پاک کردن پست هیچی حل نمیشه...ضمنا مگه سی پی یو دارید که fsb wall نداره ؟ اینو همه میدونن که آلیاژی که برای Tr extreme 120 و نیروانا بکار رفته از مس که هایپر 212 و امثالهم باشه بهتره و همه هم میگن توان خنک کنندگی بهتری داره...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vbigdeli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه لطفی میکنین و در مورد این FSB WALL یکم توضیح بدین دوست عزیز؟
قیمت نیروانا رو هم اگه بگین ممنون میشم! همچنین خنک کننده ای که در سیستم خودتون ازش استفاده کردین فکر میکنم blueOrb از TT باشه! ازش راضی هستین؟ قیمتش چنده؟
باتشکر.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks