عماد جان ، راستش بنده اون زمان اطلاعاتم در مورد بورس کولینگ های توی بازار خیلی کم بود ! پس چرا بیام یک چیزی را بگم که تست نکردم و نمیدونم حالا چند هفته ای هست که سفت وارد اوضاع کولینگ شدم . این دلیل اینکه راهنمایی نکردم . دلیل دومش وقت هست شهر سخت افزار ، مدیریت انجمن ، درس ، بخش های دیگه و ... که واقعا وقت گیر هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد تاپیک آموزشی که والا ایمان جان که زدند ، مهدی هم که زده ، من موندم دیگه ؟ والا من مقاله زیاد نوشتم در مورد هایی که بلد بودم کولینگ هم تازه وارد شدم به زودی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( با توجه به آمار میتونید بفهمید کم آموزش منتشر نکردیم من و یکسری دوستان دیگه ) .
حالا شما پیش قدم شو برای دیگران ! برید تست های سنگین بگیرید و با فن استوک مثلا مقایسه کنید این خودش میتونه برای بقیه کمک باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks