سلام به استاد عزیز و گرامی داش اسی گل
والا این حرف من نیست که گرافیک انبرد در جنوبی هستش عنصر ناشناختهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گفته میتونی از خود شخص شخیصش بپرسی
در ثانی همین ریوا تونر رو هم معرفی کرد بدبختی اینجاست خودش پنتیوم 4 داره مثل این که زیاد با این سیستمها جدید کار نکرده
من بدبخت هم دست تنها گیر کردم پی سی ورلد هم که دیدی بسته شده چند روزیه ظاهرا امروز راه افتاده
هم برای اور رمها مشکل پیدا کردم هم برای اور گرافیک
الان رم سیستم هم روی 1600 رفته دمت گرم فرکانسها رو میتونم دستکاری کنم ولی تایمینگه شل شده الان تایمینگم شده 11 !!!! درصورتی که رمی که خریده بودم نوشته بود 1600 با تایمینگ 9 که قاعدتا روی فرکانس 1600 باید تایمینگش باید روی 9 که نشده ! اینم از شانس ماست
عرض شود که این ریواتونر خیلی پیچیده است هزار و یک تا نکته داره اگه ظحمتشو بکشی بگی به کجاشهاش دست بزنم ممنونت میشم چون یه سری از پارامترهایش که سیستمی هست و مرربوط به خودش هست که قاعدتا کاری با اونجاهاش نداریم و باید بریم سراغ پارامترهایی که برای افزایش ولتاژ و اینها هست
در بایاس سیستم هم یه گزینه داریم که این جوری بود اگه اشتباه نکنم. overclock GPU onboard - enable/desable
که اگر enable رو فعال کنی یه خط به پارامترهای این قسمت بایاس اضافه میشه و مینویسه که 500 !! و میشه این عدد 500 رو اضافه کرد که کنار هم نشوته core overclocking یا همچین چیزی ( بابا نصفه شبی وقت گیر اوردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) عرض شود که فکر کنم همون 500 میشه کور گرافیک ما .
الان افتر برنر رو نصب کرده بودم که متاسفانه این هم داغونه و کار نمیده . ناچارا باید بریم توی بایاس و اگر ببینم اینقدر بالا پایین کردن داره یه مدت باهاش سر میکنم یه گرافیک 4670 دست دوم گیر میارم و خلاص برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من یه برنامه میخوام به جای این که توی بایاس کار کنم توی همین ویندوز لامصب بتونم ولتاژ دم و کار کنم میترسم بسوزه گارانتی هم که قبول نمیکنه ( عمرا ) و یه عمر بدبخت بشم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks