کسییییییییییییی نیست :whistle:
Printable View
کسییییییییییییی نیست :whistle:
سلام:give_rose:نقل قول:
خدمت شما اینم چند تا دیگه :
این کار باش راحته و متغییراش هم کم هست... : 9/10
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم متغییراش کم هست : 9/10
این یکی هم خوبه اما نمی دونم دیتا بیسش برا کارت شما آپ باشه یا نه ؟ : 6/10
این یکی هم تقریبا متغیراش کم هست اما ولتاژ هم می شه باش تغییر دارد :lol::
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه منظورت تنظیمات کاتالیسته باید بگم دست بش نزن چون همون تنظیماتو می تونی از منوی ویدیو سیتینگ هر بازی بار خود اون بازی به طور مجزا تعیین کنی.:1. (21):نقل قول:
در مورد تنظیمات هم منظورم همون تنظیمات توی بازیها هستش که تکستچر رو میدونم برای پوسته ابجکتها استفاده میشه مثل ترک روی درختان و درز دیوار و و... ولی بقیه شون رو نمیدونم یه سری نوشته اینها هم توی قسمت #d کاتالیست هست که ازش چیزی سر در نیاوردم گفتم تو میدونی چیه یا نه
در ضمن با افزایش فرکانس چقدر میتونیم این کارت رو بهینه کنیم چقدر ؟ حدودی میتونی به درصد بگی ؟
حالا به نظرت راهی هست ؟
اما تو کاتالیست تکنیک Triple Buffering رو فعا کن ببین تو رونی باز ی تاثیر داره یا نه .
اگه منظورت تنظیمات بازی هست .... اول باید ببینی پرفومنس بیشتر می خوای یا کیفیت ( 100% پرفومنس :lol:) خوب برای این کار تا اونجایی که ممکنه تنظیماتو رو LOW یا Medium بزار ...
من COD6 رو بعد از این که به دفعات تموم کردم از رو سیستم پاک کردم.... حالا زیاد تنظیماتش یادم نیست ...
اگه می خوای دقیق بت بگم کدوم مال چیه یه شات بزار تا توضیح کامل بدم..
اصل کیفیت بازی و صحنه ها همین مورد هست بعد ش هم یلترینگ AA-AF قرار می گیره که خیلی سنگین هست...نقل قول:
تکستچر
بعدش اندازه ی آبجکت ها هست که در اندازه های کوچیک و بزورد در ستیینگ تنظیم می شه...
بحث تخصوصی من ::lol:نقل قول:
در ضمن با افزایش فرکانس چقدر میتونیم این کارت رو بهینه کنیم چقدر ؟ حدودی میتونی به درصد بگی ؟
حالا به نظرت راهی هست ؟
نمی شه دقیقا گفت : این به عوامل زیادی بستگی داره .... اول باید CPU قوی باشه که انگار هست ......
اگه شما cpu و رم رو هم همراه کارت اور کنی می تونید تا 40 % هم افزایش کارایی داشته باشید.:1. (21):
بعدش هم بحث اور کلاک کارت گرافیکه مدل مال شما فکر کنم 4200 باشه با فرکانس کور 500 :
AMD 78x and 79x Graphics Processors
10.0/2.1 10.0/2.0 Shaders/TU/ROP
40/4/4
40/4/440/4/4
780
785
790
Graphics Clock 500 MHz
500 MHz
700 MHz
خوب شما در حالت سیف می تونید این مقدار رو تا 700 بالا ببری .... اما شما از این مقدار شروع کن ببین چی می شه....
برای ولت دادن نباید بترسی مقادیر 0.05 تا 0.1 ولت اصلا چیزی نیست که به چیپ آسیب برسونه اگه این مقدار ولت بدی راحت به فرکانی 950 می رسی ... به هرحال میل با خودته :lol:
چند تا توصیه :
فکر کنم مینت اینه :
شما یه کاری کن برا پل شمالی یه فن تهیه کن که خیالت راحت بشه....
چون شنیدم پل شمالی داغی دارن ....
بعد همیشه درایور رو آپدیت نگه دار..... همون کاری که خودت می کنی ... خیلی خیلی تاثیر داره.
:1. (21):در آخر هم باید بگم از آدم های قانع خیلی خوشم می آد :1. (21)::lol:
سلام
باید دونه دونه صحبتها رو ببرم چک کنم ولی تا بعدا که این پست رو ویرایش میکنم خدمتتون عرض کنم ک هسیستم من اینه
کیس من 310 کولرمستر clooler mastyer elite 310
که توی گوگل هم میتونین سرچ کنین عکسشاو ببینین
مادربوردم دقیقا همونه ولی با این تفاوت که دوستم گفت گرافیکم در قسمت پل جنوبی هستش یه شات از CPUZ ارسال کردم باریش و اینو گفت ایشون هم مثل شما حرفه ای هستند.
سی پی یو هم 955 AMD
رم هم کورسیر دایمینتور 1600 کلاک9 که الان با فرکانس 1333 و تایم 9 هستش که مشکلی که دارم میخوام این لامصب رو ببرم روی 8 !!!!
پاور هم 535 گرین
هارد هم یک ترا وسترن 32 مگ بافر
ویندوز هم 64بیت ویندوز 7
سیستمش خدایی خوبه ولی نمیدونم تا چقدر میکشه
مرسی اقا خلاصه شرمنده کردی اصلا توق نداشتم با این دست پر ببینمت :give_rose::give_rose:
من سواد AMD خوب نیست.... اما فکر کنم چیپ گرافیک توی پل شمالی هست... ( دیگه ان قدر می دونم ....)نقل قول:
مادربوردم دقیقا همونه ولی با این تفاوت که دوستم گفت گرافیکم در قسمت پل جنوبی هستش یه شات از CPUZ ارسال کردم باریش و اینو گفت ایشون هم مثل شما حرفه ای هستند.
پل جنوبی هم یا SB600 یا SB7XX باید باشه که شامل گرافیک مجتمع نمی باشه....
یه طور دیگه هم می شه از صحبتت برداشت کرد اونم اینه که فقط یه چیپ رو مین هست که اونم محال می دونم....
سلام
خوب من امروز هرچی که مینویسم باید یه بار دیگه هم تکرار کنم تا به دست دوستان برسه ظاهرا مشکل فراگیری امروز داریم
.خوب
سیستم من که گفتم این هستش:
برای کولینگ مسئله ای نیست چون در قسمت بالای پورت گرافیکم یه فن 12 سانتی باد رو بیرون میده و همزمان هم باد پاور به پایین میره و روی چیپستها برخورد میکنه. شکل کیس من رو توی گوگل میتونید ببینید
از لحظ کولینگ باری سی پی یو و گرافیکش کم نیاورده 3 تا فن داره که یکی عقب و یکی جلو و یکی بغل هستش که در قسمت بغل فن روی اسلتهای PCI هستش و روی سی پی یو فن نداریم !! به جایش یه طلق داریم که گفتم توی گوگل سرچ کنید عکسش هست ( برعکس بقیه کیسها مثل مگنوم و غیره ..) حالا یه دونه شو میزارم که متوجه بشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بغل کیس من شبیه همین ابی
خوشگله هستش و کیسهای دیگه، مدلهای دیگه این مدل کیس هستند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این مال منه ولی پنل جلو که نوار ابی خورده برای من نقره ای هستش مثل همین عکس دوم بعد از این جمله .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ضمنا در قسمت سی دی درایورها هم یه فن 12 سانتی هست که خودم دستی کار گذاشتم ( زیر دی وی دی رایترم که در بالاترین قسمت بستمش ) و میتونه باد و جریا ن هوا رو از پایین کیس در قسمت جلو به بالا بکشه و به رم و سی پی یو بخوره.و نهایتا با صدای سوت مانندی از فن عقب خارج بشه.
و اینم بقیه قطعات این سیتسم
msi785g e 53
cpu=amd955 x4 3200
ram = 1600 cl9 corsair
vga=onboard4200 512mb memory
power 535 green
case coooler master elite 310
hdd western 1 tera 32 mb buffer
خوب بریم سر وقت برنامه اورکلاک
همه برنامه ها رو باز کردم ولی کور گرافیکش خالی بود و چیزیرو نشون نمیداد و قطعات من رو دیتکت نمیکرد ولی افتربرنر ظاهرا خوب نشون میده توجه بفرمایید
ظاهرا برنامه msi afterburner کار میکنه و کورکلاک گرافیک منو درست زده و نوشته 500 ولی این مقدار تا 650 بیشتر نمیره وقتی روی دکمه apply کلیک میکنم دوباره به مقدار قبلی 500 برمیگرده و نمیتونه مثلا 650 و ذخیره کنه . ایا این یه مشکله یا طبیعیه ؟
مموری کلاک هم روی 667 تنظیم شده که تا 800 و اینها میره ولی وقتی روی دکمه apply میزنم تاثیری نداره
بطور مثال من کورکلاک گرفایک رو میزارم روی 650 و مموری کلاک رو هم روی 700 میزارم ولی متاسفانه وقتی به عنوان پروفایل شماره یک ذخیره میکنم و apply میکنم به مقادیر قبلی و پیش فرض برمیگرده که همون 500 و 667 هستش
این مشکله یا طبیعی هستش ؟
مورد بعدی در کنار این برنامه هی برنامه مونیتورینگ هستش که مثل نوار قلب :1. (21)::1. (21)::Love-PCN~!: کار میکنه و از وضعیت فرکانس های گرافیک صورت وضعیت میگیره و بصور نمودار نشون میده ولی متاسفانه وقتی فرکاسن ر بالا میبرم اصلا تاثیری نداره که احتمالا باید سستم رو ریستارت کنم تا خودشو نشون بده
. که در اون صورت هم تنظیمات ناپایدار هستند و و ذخیره نشدند و میپره
چاره چیه ؟؟ چیکار کنیم ؟:1. (26): امیدی هست ؟ مرسی وبا تشکر.
بالا بالا بالا
بله این طبعی هست. این مشکل اکثر ملت هست.... یه چیزی مثل FSB WALL هست...نقل قول:
ظاهرا برنامه msi afterburner کار میکنه و کورکلاک گرافیک منو درست زده و نوشته 500 ولی این مقدار تا 650 بیشتر نمیره وقتی روی دکمه apply کلیک میکنم دوباره به مقدار قبلی 500 برمیگرده و نمیتونه مثلا 650 و ذخیره کنه . ایا این یه مشکله یا طبیعیه ؟
مموری کلاک هم روی 667 تنظیم شده که تا 800 و اینها میره ولی وقتی روی دکمه apply میزنم تاثیری نداره
بطور مثال من کورکلاک گرفایک رو میزارم روی 650 و مموری کلاک رو هم روی 700 میزارم ولی متاسفانه وقتی به عنوان پروفایل شماره یک ذخیره میکنم و apply میکنم به مقادیر قبلی و پیش فرض برمیگرده که همون 500 و 667 هستش
این مشکله یا طبیعی هستش ؟
چن تا راه هست....
دستکاری بایوس گرافیک .... چون آن بورده ببین تو بایوس مین برای تغییر فرکانس موردی ی بینی !!1:1. (27):
اینم امتحان کن....نقل قول:
يافتم
براي حل اين مشكل يه راه حل دارم ( يعني پيدا كردم )
شما ميتونيد بريم به فولدري كه msi after burning نصب كردين
بعد msiafteburner.cng را با نود پد و كنيد و مقدار كه در عكس زير انتخاب شده رو به 1 تغيير بدين و save كنيد
بعد مشكل حل مي شه
خوب حالا برم سر تست ها مشكل محدوديت حل شده ببينم تا كجا پيش مي رم اگه مشكلي بود ميام در ميان مي زارم
اقا نيما ما همچنان منتظر شما و اقا ارمان هستيم
احتمالا به زودي به مشكل بر مي خورم كه همين جا مطرح مي كنم
با GPUZ وقتی 3D اجرا می کنی باید فرکانسا رو چک کنی .... اینا قاطی هستن...نقل قول:
مورد بعدی در کنار این برنامه هی برنامه مونیتورینگ هستش که مثل نوار قلب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] کار میکنه و از وضعیت فرکانس های گرافیک صورت وضعیت میگیره و بصور نمودار نشون میده ولی متاسفانه وقتی فرکاسن
خوب سلام من هم اومدم
اول بگم که گرافیک آنبرد در NB هست نه SB!!!:1. (27):
بعدش شما چرا از RIVA TUNER استفاده نمی کنی
شما اگر از این برنامه استفاده کنی درسته که پارامترها کمی زیاد و پیچیده هستند ولی کامل هستند
در کل می تونم بگم که شما در تمام برنامه ها اول فرکانس هسته را زیاد کن تا به حدی برسه که در موقع تست سنگین گرافیک ارور بده بعد یک مقدار کمتر قرار بده تا دیگه ارور نده
بعدش برو سراغ حافظه و SHADER و این پارامتر ها را هم زیاد کن تا باز موقع تست ارور بده و اینها را هم یک مقدار کم کن
ضمنا باید برای بوت شدن هم یک پروفایل بسازی تا دیگه بعد از هر بار ریستارت شدن لازم نباشه دوباره پارامتر ها را تنظیم کنی
حالا اگر هنوز هم می خوای بیشتر اورکنی باید تشریف مبارک را ببری در بایاس و در قسمت تنظیمات NB و بخش گرافیک آنبرد و یک 0.08 تا 0.14 به ولتاژ این قسمت زیاد کنی
خیلی نگران ولتاژ این قسمت نباش چون اگر زیاد ولتاژ بدی نهایت اتفاقی که ی افته رنگها در ویندوز متداخل میشه که با یک CLEAR CMOS مشکل حل میشه
بعد از افزایش ولتاژ دوباره همه کارهای بالا را باید انجام بدی
البته خیلی انتظار افزایش کارایی را نداشته باش نهایتا 10-15% بشه کارایی را بیشتر کرد
دمای NB هم از 63 درجه بیشتر نشه!!!
سلام به استاد عزیز و گرامی داش اسی گل
والا این حرف من نیست که گرافیک انبرد در جنوبی هستش عنصر ناشناخته:love: گفته میتونی از خود شخص شخیصش بپرسی
در ثانی همین ریوا تونر رو هم معرفی کرد بدبختی اینجاست خودش پنتیوم 4 داره مثل این که زیاد با این سیستمها جدید کار نکرده
من بدبخت هم دست تنها گیر کردم پی سی ورلد هم که دیدی بسته شده چند روزیه ظاهرا امروز راه افتاده
هم برای اور رمها مشکل پیدا کردم هم برای اور گرافیک
الان رم سیستم هم روی 1600 رفته دمت گرم فرکانسها رو میتونم دستکاری کنم ولی تایمینگه شل شده الان تایمینگم شده 11 !!!! درصورتی که رمی که خریده بودم نوشته بود 1600 با تایمینگ 9 که قاعدتا روی فرکانس 1600 باید تایمینگش باید روی 9 که نشده ! اینم از شانس ماست
عرض شود که این ریواتونر خیلی پیچیده است هزار و یک تا نکته داره اگه ظحمتشو بکشی بگی به کجاشهاش دست بزنم ممنونت میشم چون یه سری از پارامترهایش که سیستمی هست و مرربوط به خودش هست که قاعدتا کاری با اونجاهاش نداریم و باید بریم سراغ پارامترهایی که برای افزایش ولتاژ و اینها هست
در بایاس سیستم هم یه گزینه داریم که این جوری بود اگه اشتباه نکنم. overclock GPU onboard - enable/desable
که اگر enable رو فعال کنی یه خط به پارامترهای این قسمت بایاس اضافه میشه و مینویسه که 500 !! و میشه این عدد 500 رو اضافه کرد که کنار هم نشوته core overclocking یا همچین چیزی ( بابا نصفه شبی وقت گیر اوردی :love:) عرض شود که فکر کنم همون 500 میشه کور گرافیک ما .
الان افتر برنر رو نصب کرده بودم که متاسفانه این هم داغونه و کار نمیده . ناچارا باید بریم توی بایاس و اگر ببینم اینقدر بالا پایین کردن داره یه مدت باهاش سر میکنم یه گرافیک 4670 دست دوم گیر میارم و خلاص :love:
ولی من یه برنامه میخوام به جای این که توی بایاس کار کنم توی همین ویندوز لامصب بتونم ولتاژ دم و کار کنم میترسم بسوزه گارانتی هم که قبول نمیکنه ( عمرا ) و یه عمر بدبخت بشم . :gasp: