سلام
خوب من امروز هرچی که مینویسم باید یه بار دیگه هم تکرار کنم تا به دست دوستان برسه ظاهرا مشکل فراگیری امروز داریم
.خوب
سیستم من که گفتم این هستش:
برای کولینگ مسئله ای نیست چون در قسمت بالای پورت گرافیکم یه فن 12 سانتی باد رو بیرون میده و همزمان هم باد پاور به پایین میره و روی چیپستها برخورد میکنه. شکل کیس من رو توی گوگل میتونید ببینید
از لحظ کولینگ باری سی پی یو و گرافیکش کم نیاورده 3 تا فن داره که یکی عقب و یکی جلو و یکی بغل هستش که در قسمت بغل فن روی اسلتهای PCI هستش و روی سی پی یو فن نداریم !! به جایش یه طلق داریم که گفتم توی گوگل سرچ کنید عکسش هست ( برعکس بقیه کیسها مثل مگنوم و غیره ..) حالا یه دونه شو میزارم که متوجه بشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بغل کیس من شبیه همین ابی
خوشگله هستش و کیسهای دیگه، مدلهای دیگه این مدل کیس هستند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این مال منه ولی پنل جلو که نوار ابی خورده برای من نقره ای هستش مثل همین عکس دوم بعد از این جمله .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا در قسمت سی دی درایورها هم یه فن 12 سانتی هست که خودم دستی کار گذاشتم ( زیر دی وی دی رایترم که در بالاترین قسمت بستمش ) و میتونه باد و جریا ن هوا رو از پایین کیس در قسمت جلو به بالا بکشه و به رم و سی پی یو بخوره.و نهایتا با صدای سوت مانندی از فن عقب خارج بشه.
و اینم بقیه قطعات این سیتسم
msi785g e 53
cpu=amd955 x4 3200
ram = 1600 cl9 corsair
vga=onboard4200 512mb memory
power 535 green
case coooler master elite 310
hdd western 1 tera 32 mb buffer
خوب بریم سر وقت برنامه اورکلاک
همه برنامه ها رو باز کردم ولی کور گرافیکش خالی بود و چیزیرو نشون نمیداد و قطعات من رو دیتکت نمیکرد ولی افتربرنر ظاهرا خوب نشون میده توجه بفرمایید
ظاهرا برنامه msi afterburner کار میکنه و کورکلاک گرافیک منو درست زده و نوشته 500 ولی این مقدار تا 650 بیشتر نمیره وقتی روی دکمه apply کلیک میکنم دوباره به مقدار قبلی 500 برمیگرده و نمیتونه مثلا 650 و ذخیره کنه . ایا این یه مشکله یا طبیعیه ؟
مموری کلاک هم روی 667 تنظیم شده که تا 800 و اینها میره ولی وقتی روی دکمه apply میزنم تاثیری نداره
بطور مثال من کورکلاک گرفایک رو میزارم روی 650 و مموری کلاک رو هم روی 700 میزارم ولی متاسفانه وقتی به عنوان پروفایل شماره یک ذخیره میکنم و apply میکنم به مقادیر قبلی و پیش فرض برمیگرده که همون 500 و 667 هستش
این مشکله یا طبیعی هستش ؟
مورد بعدی در کنار این برنامه هی برنامه مونیتورینگ هستش که مثل نوار قلب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کار میکنه و از وضعیت فرکانس های گرافیک صورت وضعیت میگیره و بصور نمودار نشون میده ولی متاسفانه وقتی فرکاسن ر بالا میبرم اصلا تاثیری نداره که احتمالا باید سستم رو ریستارت کنم تا خودشو نشون بده
. که در اون صورت هم تنظیمات ناپایدار هستند و و ذخیره نشدند و میپره
چاره چیه ؟؟ چیکار کنیم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امیدی هست ؟ مرسی وبا تشکر.
Bookmarks