Moein (26-07-09), Overclocker (26-07-09)
پاسخ شما اینجا داده شده:
از این فایل هم استفاده کنید:خواستم بگم زیاد تو بهر بایوس نرین
nvflash --list
کارت هاتون رو نشون میده.
بعد به این شکل فلش کنید :
nvflash --index =X Y.rom
x شماره کارت گرافیکتون(8800) هست که از دستور اولی بدست آوردین و y اسم فایل بایوستون هست.
حتما تو داس اجرا کنید.
http://pcnetwork.ir/attachment.php?a...9&d=1248627884
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
اینو چه کارش کنم ؟
من فعلا میخوام بایوس خودش رو بریزم تا خیالم راحت بشه بعد دوباره ریسک کنم ..........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه Backup گرفتید خب Backup خودتون رو برگردونید. اگه نگرفتید که دیگه بهش دسترسی ندارید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه نه که بهتره از بایوس پیش فرض NVIDIA استفاده کنید. در سایت MVKTech.net می تونید پیدا کنید.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
مشکل من الان فقط دستور Nvflash هست !!!!!!
فقط کد آپدیت رو بدید تمومه ( ورژن هم 5.72 هست )
همه چیز مرتبه فقط و فقط کد لازم دارم !!
بایوس و برنامه رو بریزین درایو c و بعد بزنین \:C
بعدش هم اون دو دستور رو که گفتم بزنین
AMD FANATIC
خودم بعد از تجزیه و تحلیل nvflash تونستم بفهمم که دستور چیه !
ولی الان مشکل بزرگی سره راه هست .
وقتی دستور رو میزنم چنین پیغامی میده ( حتی موقعه ای که 1 دونه کارت رو سیستم هست ) { یعنی با اینکه 8800 رو سیستم هست خطای متچ نبودن رو میده ! }
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
حسین جان ..
اگر داخل ویندوز می تونی بری از ویرایش nVflash 5.67 نسخه ویندوزی استفاده کن.
در مورد Error هم به احتمال خیلی زیاد PN دو تا کارت ( PN کارت خودت و PN کارتی که بایوس اونو داری میریزی روی کارتت ) با هم نمی خونن.
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
Overclocker (27-07-09), Shahryar (27-07-09), Stream (27-07-09), vandelin (27-07-09)
مشکل همونه که اکستریم جان اشاره کردند، شما از این دستور استفاده کنید:
nvflash -i2 -4 -5 -6 8800.rom
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Overclocker (27-07-09), Shahryar (27-07-09), vandelin (27-07-09)
آرمان جان این مشکل باعثش اون بایوس EVGA بود که دادی چون میزد برند کارت با بایوس همخوانی نداره و منم خیلی راحت این دستور رو زدم و گفت مطمئنی میخوای در هر صورت فلش بشه منم گفتم غمت نباشه بزن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nvflash -5 -6 --index=1 ***.rom
و فلش شد و کارت برگشت !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی حیلی راحت بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بد راهنمایی میکردید که من نمیفهمیدم چی میگید ! خودم رفتم Guide اش رو باز کردم خوندم فهمیدم چطوری باید دستور داد !
در کل از کمک همتون ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب میریم سراغ اور کلاکینگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بد راهنمایی کردیم ؟
AMD FANATIC
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks