اقا جریان چیه؟ در جریان هستید که بنده امروز پاور جدید گرفتم ایا بخاطر همین اینطوری میشه کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این کارتم همش 700 کلاهک و معموری 800 هست. دیفالوت منظورمه. اور کنم برای تست خیلی فشار بیارم و تو بازی هنگ نکنه کلاهک میتونستم بکنم 800 و معموری هیچی همون 800 اون دس نمیزدم.
ولی امروز پاور جدید خریدم تا اینقدر پیش رفتم ببینید
http://s8.picofile.com/file/8280999876/Capture.PNG
فقط گرما داخل کیس زیاد شد و خود پاور هم گرما زیاد تولید میکرد. کارت هم که هیچ وقت گرما از 50 رد نمیکرد الان رد کرده. البته من فن کارت رو 100 گذاشتم تا کارت خنک کنه بخاطر اینکه اور کردم ترسیدم یهو... خوب چطور این همه اور کردم تحمل کرد و تو بازی اخ هم نگفت؟؟؟ یه 1 ساعتی هم بازی کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته فقط بازی مافیا 3 تست کردم و اف پی سی 15 گرفتم در صورتی که تو تاپیک مافیا3 که دارم و هنوز ابدیت 2.3.4 نریختم اف پی سی 8 تا 10 میگرفتم. این مورد بگزریم. 1. الان چطور انقدر اورکلاک تحمل کرد این کارت 2. ایا یهو مشکلی پیش نمیاد برای کارت یا بقیه قطعات؟؟؟
این مورد بگم تو بازی دیگه تست کردم هنگ میکرد مثلا تو بازی نیدو فور اسپید ریوالز هنگ کرد.
Bookmarks