با سلام.
من گرافیکم اورکلاک کردم یعنی یک ساله اورکلاک کردم و همیطنوری بازی میکنم. فقط یجارو اورکلاک کردم عکسش میذارم معموری اور کنم زیاد فرقیش نداره تازه معموری فقط میشه 20 تا زیاد کرد بشه مثلا 820 همین بیشتر کنم درجا هنگ. بیشتر اونجای که فلش کشیدم بحاله برای اورکلاک خخخ چون بازی رون میشه ولی معموری هیچی.
http://8pic.ir/images/k2k676691khknx87thf6.png
خوب گرافیک ضعیفه و زیاد نمیشه اورکلاک کرد و منبع تغذیه جدا هم نداره رو مادر بورده این گرافیک برقش. حالا همین گرافیک ولی از برند ام اس ای برادر زاده ام داره مال من گیگابایته و اونجای که فلش کشیدم تا اخر میتونم اورکلاک کنم و اخ هم نمیگه و تو بازی یهو نمیندازه بیرون ولی برای من که رو 700 بود و الان اورکلاکش کردم گذاشتم رو 800 بیشتر کنم تو بازی یهو میندازه بیرون و هنگ میکنه مشکل کجاست؟
سی پی یو و رم من خیلی بالاتر از سیستم برادر زاده منه گرافیک هم فقط اسم ها فرق داره.
کولا راهی نیس بیشتر اورکلاک کنم و هنگ نکنه؟
دما هم هیچ وقت از 50 به بالا نمیره چه اورکلاک کنم چه نکنم همش چک کردم تو بازی بیرون بازی هیچ وقت بالای 50 نمیره. ولی برعکس مال برادر زاده ام تو بازی بالای 70 هم میره چه اورکلاک کرده باشم اون چه نکرده باشم. در گرما اون زیاده و مال من کم ولی تو اورکلاک اون زیاد میشه کرد مال من فقط 100 تا چه کنم؟ هر دو سیستم تازه جمع شده هر دو هم یه بازی کردیم تست کردیم و هر دو هم یه نوع ویندز...
Bookmarks