سلام دوست عزیز اورکلاک کارت گرافیک مثل اورکلاک سی پی یو نیست و اورکلاک خیلی پایدار تری داره و خیلی راحت از قسمت های مموری کارت به مشکل بر می خوره و نکته ای که به نسبت به سی پی یو داره شاید در فرکانس هایی بازدهی بیشتری به نسبت فرکانس های بالاتر داشته باشه
با توجه به اینکه کارت گرافیک شما اسوس هست بهترین کار این هست که از Smart Dr استفاده کنید نرم افزاری که مخصوص اورکلاک کارت های اسوس هست
گرافیک هم با توجه به ولتاژ کنترل که داره که توسط نرم افزار های AB یا همین SDR قابل شناسایی هستند شما می تونید با کمی افزایش ولتاژ به طور مثال به فرکانس 1000 هم در کور دست رسی پیدا کنید و خوب برای گرفتن تست های خلاصه از اون استفاده کنید اما باید با نرم افزار های تست پایداری مانند kombustor به صورت یک ساعت میزان دما و پایداری اورکلاکی که داشتید رو به دست بیارید این کار باعث میشه میزانی که اورکلاک می کنید رو ببینید پایدار هست و خوب به صورت پیشفرض پایدار ترین با کمترین دمایی که به نظر خودتون به کارت اسیب نمیرسونه افزایش بدید
تست های بیشتری هست که در صورت تمایل می تونم راهنماییتون کنم برای اینکه به بهترین بازدهی که دوست دارید برسید بدون اینکه به قطعاتتون اسیب برسونید اما از اونجایی که قطعات الکترونیکی هستند و روی اون ها نوشته نشده پس انجام این کار بر عهده خودتون هست و مسئولیتش با خودتون هست
هیچ وقت یادم نمیره سی پی یو 980 رو تنها گذاشتم روی یک سیستم اومد بالا بعد سیستم رو ریستارت کردم و بعد از روشن شدن با از دست دادن سی پی یو مواجه شدم که هیچ دلیل منطقی برای اون وجود نداره !!!!
منتظر سوالات شما هستم

Bookmarks