سلام
همین ورژن 2.1.0 رو از سایت سازنده دانلود کردم و تا همون +100 بیشتر نمیزاشت برم مثل اینکه همون طور خودتون گفتید لیمیت شده بود در خود نرم افزار در سایت ها هم گشتم یک فایل فشرده بود مثل کرک اونو دانلود کردم و ریختم حالا تا +500 هست ولی در بایوس تا 1.2 بیشتر فعال نمیشد کرد
الانم هر دو کارت رو میشه هر چقدر خواستم ولتاژ بدم اما یک مشکلی هست که در gpu-z نمینویسه چقدر ولتاژ دادم و فقط همون ولتاژ اول رو نمایش میده که خب برام زیاد مهم نیست
کارت ها رو دوباره اینطوری اور کردم
کور 885 با ولتاژ +70 پایدار شد و 900 هم با +110 ولی کور 920 رو تا 150 رفتم پایدار نشد بیشتر ناپایدار تر هم میشد ولی زیاد روش کار نکردم چون اینطوری که معلومه باید زیاد ولتاژ بدم و به خاطر 20 مگاهرتز بالاتر اصلا ارزش نداره
کور 885 خیلی ولتاژ کمی می خواستم ولی از اون به بعد هر چی بالاتر رفتم خیلی میبایست ولتاژ رو ببرم بالاتر که ارزشش همین طور کمتر میشد
مموری رو در اور های که قبلا کرده بودم و در صفحه ی پیش گذاشته بودم همون 1800 دیفالت بود اما اینجا 2200 گذاشتم با 2250 هم پایدار بود ولی گفتم فشار نیاد بهش بهتره بدون ولتاژ هم پایداره و ولتاژ ندادم به این خاطر قبلا اور هام با 1800 بود چون وقتی هسته رو اور می کردم و در یک فرکانسی به پایداری میرسید بعد مموری رو میاوردم بالا به هیچ عنوان پایدار نمیشد حتی با ولتاژ هسته و همین طور مموری اما اینبار اول مموری رو زیاد کردم بعد هسته دیدم کامل پایداره و اشتباه از اور من بود
در هسته هم اشتباهی شده که نمیشه با ولتاژ پایین 920 رو پایدار کرد؟ یعنی اینکه مثلا 900 با ولتاژ +110 اور کردم طبیعیه؟ (ولتاژ دیفالت 0.937 هست)
خب این اور رو چطوری باید بزارم در بایوس؟ به نظرتون کدوم مگاهرتز ارزشش رو داره و به کارت زیاد فشار نمیاد؟
من به این دلیل می خواهم این دو کارت رو زیاد اور کنم چون همون اول هم این کارت رو برای کور 1000 زدنش خریدمش و خیلی دنبالش بودم و با این پولی که بابت این کارت دادم می خواهم واقعا ارزشش رو داشته باشه تا مدل رفرنسش که 50-60 تومان از این کارت ارزون تره ولی الان یک مشکلی دارم اینه که با تست occt در 150 ثانیه به 92-93 درجه میرسه دمای کارت البته با اور کور 900 با 885 یکی دو درجه کمتره
راهنمایی کنید ممنون میشم
با سپاس