من مشکلی در این مورد نشنیدم . پنل IPS از نظر من واقعا بی نقصهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مشکلی در این مورد نشنیدم . پنل IPS از نظر من واقعا بی نقصهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله دقیقا من هم موافقم ولی منظورم 4k بودن تلوزیون هستش چون تراکم پیکسلی بالایی داره ممکنه تو پخش تصاویر با کیفیت پایین یا معمولی دچار اشکال بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعید میدونم عزیز چنین مشکلی پیش بیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام پیشنهاد میکنم برید از بانه بخرید که اصل خوده کره هست و محصولات 2017 رو اوردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت هایی مانند بابو کالا و سلام بابا
بنده تلویزیون uh650 رو از بابو کالا گرفتم و بسیار راضی هستم
با توجه 4k بودن شبکه های داخلی اگر به فاصله بیشتر از 2-3 متر از تی وی بشینید کیفیت بسیار عالی هست اما اگر نزدیک بشینید بی کیفیت تصویر رو کامل حس میکنید
تو تصاویر اچ دی . فول اچ دی که واقعا تصویرش عالیه
آخرین ویرایش توسط keyone72 در تاریخ 05-07-17 انجام شده است
mehdihai (05-07-17)
کاربر شهرسختافزار
گارانتی چی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدون گارانتی هستند و خاموش تحویل میگیرید . اگر واقعا گارانتی براتون مهم نیست و امکان ریسک کردن دارید خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdihai (05-07-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنونم از شما و دوستان عزیز و که به خوبی راهنمایی کردن میخواستم نظر شما رو در موردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدEdge Led و Direct Led بدونم و یه سوال هم در مورد پاناسونیک دارم ایا این برند هنوز هم ژاپنی محصوب میشه؟
شرکت ژاپنی هست ولی تولید در چین هست زیر نظر شرکت پاناسونیک .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قدر هزینه های تولید در چین پایین هست که 99% شرکت ها در چین کارخانه ایجاد کردند . البته به تازگی ویتنام هم در حال ایجاد شرایط حضور برند ها هست
اون دو مورد هم فردا سعی میکنم پاسخ بدم . چون جایی هستم .
گارانتی شرکتی بهتون میدن که شامل تعمیر میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی چیزی که من تجربه داشتم اگه همون هفته اول اوکی باشه دیگه عیب نمیکنه مگه اینکه خلافش ثابت شه
من نمیدونم الان گارانتی سامسونگ و ال جی که تو داخل منتاژ میکنن چطوریه باید ببینید اونا چطور کار میکنن
بنده حتی با پست خریدم یعنی اونجا هم نرفتم تست کنم و تا الان هیچ مشکلی نبوده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks