من مشکلی در این مورد نشنیدم . پنل IPS از نظر من واقعا بی نقصهنقل قول:
Printable View
من مشکلی در این مورد نشنیدم . پنل IPS از نظر من واقعا بی نقصهنقل قول:
بله دقیقا من هم موافقم ولی منظورم 4k بودن تلوزیون هستش چون تراکم پیکسلی بالایی داره ممکنه تو پخش تصاویر با کیفیت پایین یا معمولی دچار اشکال بشهنقل قول:
ببخشید این Edge LED بانقل قول:
Direct Led چه تفاوت هایی دارن؟
بعید میدونم عزیز چنین مشکلی پیش بیادنقل قول:
جواب سوالات شما:نقل قول:
تلویزیون مدل
UH85000GI
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
زمان پاسخگویی واقعی اون 240 هرتز صددرصد هست اما توی یک سایت نوشته بود 2700 که اون عدد تعریف ال جیه همون 240 هرتز واقعی باشه غوغا می کنه
تلویزیون ما 60 هرتزه و Full HD انقدر تصاویر رو با کیفیت نشون میده که حد نداره و فقط مشکلی که داریم اینه که زیر نویس شبکه خبر که در زیر تصویر حرکت می کنه سرعتش کم و زیاد می شه و من نمی دونم از تلویزیونه یا خود شبکه چون تو زیرنویس هیچ کانال دیگه ای این مشکل رو نداره
چون ما خودمون تلویزیون web os 2 داریم اگه تلویزیون ال جی خریدی من می تونم راهنماییت کنم که چطوری کیفیت تصاویر رو بالا ببری
ضمن اینکه تلویزیون شما 4 هسته ایه و مال ما دو هسته ایه برای همین زیاد تو گیم آنلاین مخصوصا زمانی که احتیاج به پردازنده داره خوب عمل نمی کنه
تفاوت Edge Led و Direct Led
در Edge ال ای دی ها دور تا دور پنل قرار گرفتن اما در direct Led تمام صفحه از Led تشکیل شده مثلا فرض کن در یک فیلم داره شب رو نشون میده در Direct Led همه ال ای دی هایی که پشت اون قسمت تاریک هستن خاموش میشن و در نتیجه سیاهی بهتری رو می بینی همچنین تو صحنه های دیگه هم بهتر عمل می کنه و کیفیت افزایش پیدا می کنه
من با خرید تلویزیون OLED با قیمت زیادش مخالف هستم اگه قیمت مناسب بود که مطمئنا بهترین انتخاب بود
فرق Direct Led و OLED در اینه که Direct LED و Edge Led همون LCD هستن و برای نور از LED استفاده کردن
اما در OLED دیگه LCD یا کریستال مایع ای در کار نیست کل پنل از LED ساخته شده و کیفیت تصاوبر حیرت انگیز می شه
یعنی الان شما غیر از OLED هر تلویزیونی بخری که اسمش رو نوشتن LED اون تلویزیون در اصل Lcd است
ببین الان بیشتر شبکه ها 720p هستن و ما تلویزیون Full HD داریم پس باید کیفیت تصاویر افت کنه دیگه اما من به شما می گم هیچ مشکلی نداره و اینا دروغه
چرا دروغه؟
فرض کن شما تلویزیون 4k خریدی و توی اون فیلم 4K نگاه می کنی بنابراین هر پیکسل فیلم با یک پیکسل تلویزیون نمایش داده می شه اما فرض کن داری فیلم فول اچ دی می بینی مسئولیت نشون دادن هر پیکسل فیلم رو 4 پیکسل تلویزیون بر عهده می گیرن و به همی علت تصاویر با کیفیت تر نشون داده می شن
یعنی همون یک پیکسل رو چهار قسمت می کنه و در چهار پیکسل نمایش میده
من یک آنتن خریدم 9 هزار تومن و از گیرنده دیجیتال خود ال جی استفاده می کنم تصاویر بسیار با کیفیت هستن حتی شبکه 3 رو از روی گیرنده های ما^^^ه ای هم دارم اما کیفیتش به خود گیرنده داخلی نمی رسه
Edge LED برای چشم مناسب تره و کمتر چشم درد می گیری در مقابل Direct LED ولی چون تلویزیون شما 4K است دیگه خودش نهایت کیفیته تا 5 سال دیگه
سلام پیشنهاد میکنم برید از بانه بخرید که اصل خوده کره هست و محصولات 2017 رو اوردننقل قول:
سایت هایی مانند بابو کالا و سلام بابا
بنده تلویزیون uh650 رو از بابو کالا گرفتم و بسیار راضی هستم
با توجه 4k بودن شبکه های داخلی اگر به فاصله بیشتر از 2-3 متر از تی وی بشینید کیفیت بسیار عالی هست اما اگر نزدیک بشینید بی کیفیت تصویر رو کامل حس میکنید
تو تصاویر اچ دی . فول اچ دی که واقعا تصویرش عالیه
گارانتی چی؟نقل قول:
بدون گارانتی هستند و خاموش تحویل میگیرید . اگر واقعا گارانتی براتون مهم نیست و امکان ریسک کردن دارید خوبهنقل قول:
ممنونم از شما و دوستان عزیز ونقل قول:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]که به خوبی راهنمایی کردن میخواستم نظر شما رو در موردEdge Led و Direct Led بدونم و یه سوال هم در مورد پاناسونیک دارم ایا این برند هنوز هم ژاپنی محصوب میشه؟
شرکت ژاپنی هست ولی تولید در چین هست زیر نظر شرکت پاناسونیک .نقل قول:
این قدر هزینه های تولید در چین پایین هست که 99% شرکت ها در چین کارخانه ایجاد کردند . البته به تازگی ویتنام هم در حال ایجاد شرایط حضور برند ها هست
اون دو مورد هم فردا سعی میکنم پاسخ بدم . چون جایی هستم .