کلا در پردازنده های intel افزایش fsb با افزایش Memory Bandwith بین پردازنده و RAM ارتباط مستقیم داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست های حال حاضر موجود در وب هم ثابت میکنند که Memory Bandwith تو تست های 3D Rendering وابسته به پردازنده بازدهی خیلی کمی دارند . یعنی اصلا Ram ارزش اورکلاک کردن نداره .
برای مثال فرق یه مموری ddr2 667 و ddr2 1066 تو تست های یک بازی معمولی ، حداکثر به 3FPS هم نمیرسه !
میتونی timing رو برای مقادیر کمتر set کنی . برای مثال 4 4 4 12 برای شروع خوبه . رمت چی بود ؟!اگر بخوام با DDR2 1066 خودم به صورت DDR2 940 یا DDR 900 کار کنم پس چه فایده ای داره که من پول زیاد تری دادم و 1066 را خریدم ؟
بنده تا حداکثر FSB 1700 رو برای P35 اون هم با شک و تردید 99% پایدار میدونم . حالا خودت هم تست کن ، شاید نتیجه بهتری گرفتی . هیچ چیز تجربه ای که خودت کسب میکنی نمیشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما چه اوری برای این سیستم پیشنهاد میکنی که از هر لحاضی بهترین مورد باشه ؟
من خودم نتیجه گرفتم که یا باس را روی 450 بزارم یا 470 حالا نظر خودت را بگو و نظر من را هم یه جوابی بهش بده !
با MP9 ها !

Bookmarks